משימה מספר 2

../images/Emo41.gif משימה מספר 2 ../images/Emo41.gif

זוכרים שאמרתי שלכ פעם שיהיה משהו נוסף לעשות עם 30 בארץ כדי לקדם אותם אני אגיד? בכל מקרה, אני וסתיוי היום עלינו היום על משהו חשוב. קיבלנו היום דמו של איזשהו זמר.. שאת שמו אנחנו לא זוכרות (אני אצל סתיו ד"א..) ועל גב הדיסק כתוב מספר הטלפון לתוכנית בגלגל"צ בה אתם יכולים לבקש שירים. כל מה שצריך לעשות זה להתקשר ולבקש. התוכנית משודרת בגלגל"צ בימי ראשון-רביעי מהשעה 13:00 עד 16:00 וככל שנבקש יותר ככה ישימו יותר בנות, בואו נבקש את דה קיל בבקשה, ולאט לאט נזרום. פשוט זה הסינגל הרימשי באירופה. הטלפון הוא 03-6066860 ב-ה-צ-ל-ח-ה

Rose131

New member
לא עדיף From Yesterday?../images/Emo12.gif

וגם אפשר לשלוח אימייל לזאת שעורכת את "המסור" שזה יותר אלטרנטיב ופחות.. גלגלצי

אפשר לשלול גם לה

אבל אני מעדיפה קודם לשלוח לתוכניות שהם בשעות היום. ככה יותר אנשים שומעים

pizi23

New member
יוווו, איזו הצטרפות מקרים וטלפתיה גם יחד ../images/Emo6.gif

בדיוק היום שמעתי לי גלגל"צ, והיתה תוכנית הבחירות הזאת, וחשבתי לעצמי "למה שלא נתקשר לתוכנית ונבקש את TK או FY?" ולמה באמת שלא? גם בדיוק שמו את בחירת היום שזה היה שיר של נירוונה, ואמרתי לעצמי עוד יותר "אם יכולים לשים את נירוונה בגלגל"צ אז יכולים לשים גם את 30!" ועכשיו בדיוק את כותבת את זה! ועכשיו אני הולכת גם להתקשר
יפה לנו

A Broken Myth

New member
אז רגע, מה החלטנו בסוף?../images/Emo12.gif

ואם גם וגם, אז כתובת אינטרנט של 'המסור', או וואטאבר
ואיזה שיר? וואע, כמה שאלות><

דה קיל עדיף.

הרגע שישמו דה קיל אפשר לבקש את שניהם. לגבי האתר של המסור, אני לא יודעת. אני אברר על זה ברגע שאגיע הבייתה

אהה...אם אתן רוצות לעשות זאת, אז סבבה

אני לא ממש מחבבת את גלגל"צ. אני לא יודעת אם זה בכלל יפרסם אותם בכיוון המתאים. אולי אני סתם דואגת, שיהיה.

אני מבינה אותך, אני מבינה אותך

אבל לצערינו, הארץ שלנו היא קטנה. כדי לעורר תשומת לב, צריך לפנות לתחנות הגדולות. אין אצלנו תחנות רוק פרופר, או תחנות אלטרנטיביות שממש הרבה אנשים שומעים. ולכן אי אפשר לפנות לקהל היעד שלהם. כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לגרום להם, לצערינו, להתפרסם בתחנות המוכרות ולקוות שהמוזיקה תיפול על האנשים הובים. אחרי הכל, מי שלא יאהב את זה ימשיך לא לאהוב את זה גם אם זה יתנגן ברדיו 70 אלף פעם. אבל כדי שיהיה לנו איזשהו סיכוי, ולו הקטן ביותר. אנחנו צריכים הכרה. , אבל לצערינו, הארץ שלנו היא קטנה. כדי לעורר תשומת לב, צריך לפנות לתחנות הגדולות. אין אצלנו תחנות רוק פרופר, או תחנות אלטרנטיביות שממש הרבה אנשים שומעים. ולכן אי אפשר לפנות לקהל היעד שלהם. כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לגרום להם, לצערינו, להתפרסם בתחנות המוכרות ולקוות שהמוזיקה תיפול על האנשים הובים. אחרי הכל, מי שלא יאהב את זה ימשיך לא לאהוב את זה גם אם זה יתנגן ברדיו 70 אלף פעם. אבל כדי שיהיה לנו איזשהו סיכוי, ולו הקטן ביותר. אנחנו צריכים הכרה.

pizi23

New member
תפוז החליט שאת ממש צודקת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

The Fantasy

New member
וואי אני מתה על זה כשהם עושים את זה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה מצחיק בטירוף XDDD

וול. אני אדבר איתך במסן.

אבל אני חייבת לומר כמה דברים - קהל היעד שלנו לא בדיוק שומע גלגל"צ. ואם את בכל זאת רוצה לעשות זאת דרך התחנות האלו, אז לפחות שיהיו בתוכניות אלטרנטיביות יותר. כמו שרוזי ציינה, יש תוכנית בשם "המסור" - וכמו שהבנתי, היא נמצאת בגלגל"צ. ביקשתי מרוזי את האימייל וברוב מתיקותה חיפשה והביאה לי. (תודה רוזי, אני מעריכה זאת) את רוצה לעשות זאת דרך שם? בואי נשלח לעורכת "המסור" מייל.

כן אבל באיזה שעה משודר המסור?

לזה אני מתכוונת. אם המסור הוא בשעות סבירות של אחה"צ ערב מוקדם. אז אין בעיה. אבל אם זה בשעות של 12-1-2 בלילה. אז זה קשה. כי תכלס מי ממש שומע רדיו בשעות כאלו? כל הקטע בלבקש את דה קיל בתוכניות קצת יותר פופולריות זה שהן בשעות יותר נוחות ואנשים שומעים את זה. אפשר שגם ישדרו במסור, עדיף וכדאי אפילו שגם ישדרו במסור. אבל עדיין.. וקהל יעד הוא כל אחד שאוהב/יאהב אותם. אנחנו לא יכולים לעשות סלקציה. מי שלא אוהבת רוק לא יאהב אותם גם אם הוא ישמע אותם במסור או בתוכנית בקשות בגלגל"צ.

....

אז זהו, אני לא יודעת באלו שעות. צריך לברר ותאמיני לי שיש מספיק אנשים ששומעים גלגל"צ בשעות מאוחרות יותר, עבודה וכדו'. אבל אני מבינה שכרגע זה לא רלוונטי. אהמ. אברר על זה (יותר מאוחר, רק התעוררתי ברוב טיפשותי) ואחזור אלייך.

אוקיי, בירר(נו)תי

(ותודות שוב לרוזי, הסתבכנו ביחד חח) ומתברר שזה משעה 22:00 עד 00:00, יום חמישי

למעלה