נופ... מו הא הא הא הא האה אה הא!!!
N NimaZ New member 7/7/04 #82 ../images/Emo10.gif למה אתם לא שואלים שאלות?! אם מוצאים את התוכנית זה ממש ממש ממש ממש ממש קללללללל
H H e L L L L L L o O New member 7/7/04 #86 מתרגיע? אני אצמצם להודעה אחת: מפיוצרמה? מדאבל דייט? מהחטא ועונשו? מחברים? מדרו קארי? מהתכנית החדשה עם פרידמן? מבאפי?
מתרגיע? אני אצמצם להודעה אחת: מפיוצרמה? מדאבל דייט? מהחטא ועונשו? מחברים? מדרו קארי? מהתכנית החדשה עם פרידמן? מבאפי?
R Ronush14 New member 7/7/04 #92 אשתו? ../images/Emo12.gif או מי שזו לא תהיה... אני תמיד שוכחת לראות את הסדרה הזאת! נראה לי ראיתי אותה רק פעם אחת!
אשתו? ../images/Emo12.gif או מי שזו לא תהיה... אני תמיד שוכחת לראות את הסדרה הזאת! נראה לי ראיתי אותה רק פעם אחת!
N NimaZ New member 7/7/04 #95 לא......./images/Emo12.gif נו באמתת זה מש ממממממש ממש ממשמ מממש מממש מממממממש ממממש ממממש מממ קללללללללללללללללל
לא......./images/Emo12.gif נו באמתת זה מש ממממממש ממש ממשמ מממש מממש מממממממש ממממש ממממש מממ קללללללללללללללללל
N NimaZ New member 7/7/04 #94 לא...../images/Emo12.gif נמנמ... רוני אמרנו שזה לא נקבה... אז או צפרדע או זכר... אמרתי גם שזה לא צפרדע... את לא שמה לב!!!
לא...../images/Emo12.gif נמנמ... רוני אמרנו שזה לא נקבה... אז או צפרדע או זכר... אמרתי גם שזה לא צפרדע... את לא שמה לב!!!
R Ronush14 New member 7/7/04 #98 חחחחח אופסי ../images/Emo3.gif השחקן הראשי? למה תמיד בורחים לי השמות כשאני צריכה אותם? חחחחח
N NimaZ New member 7/7/04 #100 כןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ו-הלוווווו (אגב זה מסיינפלד ה-הלו הזה?! הלווווווווווווווווווווו לה לה לה!!! ) לוקחת את המשחק!!! לארי דיוויד!
כןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ו-הלוווווו (אגב זה מסיינפלד ה-הלו הזה?! הלווווווווווווווווווווו לה לה לה!!! ) לוקחת את המשחק!!! לארי דיוויד!