למה לא חשבתי עליו?? נעמה עכשיו את בוחרת דמות!
H H e L L L L L L o O New member 7/7/04 #62 נו את רואה הוטעתי שאלתי אם הוא רזה ובמקום לומר "שמנמן מעט" קבלתי אי ידיעה... ככה היתי יודעת אוף...
R Ronush14 New member 7/7/04 #63 חחחח לא נורא... פשוט לא ידעתי איך להגדיר אותו והייתי אמורה לענות רק בכן ולא
H H e L L L L L L o O New member 7/7/04 #64 חחח סלחתי טוב יאללה לבחור דמות כך שאני יוכל לנחש ולבחור בעצמי
N NimaZ New member 7/7/04 #66 תורי תורי תורי תורי תורי תורי תורי! אמ... נמנמ... בעע רגע... שניה... אוףףף יש לי
N NimaZ New member 7/7/04 #71 לא... ../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif מו הא הא הא הא אבל הוא/היא כן מביפ... שלא תגידו שאני מרמה
לא... ../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif מו הא הא הא הא אבל הוא/היא כן מביפ... שלא תגידו שאני מרמה
N NimaZ New member 7/7/04 #75 לא...../images/Emo98.gif NEVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
D DAND00SHY New member 7/7/04 #76 מישהו מהטלוויזיה../images/Emo35.gif אני חושבת שיש לשאול את השאלה הזאת... ...
N NimaZ New member 7/7/04 #79 לא....../images/Emo98.gif צפרדע... חהחהחחה לא... סתם... זה לא צפרדע..........