כנ"ל בשאלון 005 אני בטוח מקבלת 100, באחרים אין לי מושג 8-[
L larisa125 New member 30/9/09 #26 כנ"ל ../images/Emo11.gif בשאלון 005 אני בטוח מקבלת 100, באחרים אין לי מושג 8-[
K KAriNi94 New member 1/10/09 #31 ../images/Emo45.gif מאחלת לשתינו המון המון בהצלחה בתוכנית, שיהיה לנו קל ושנצחק כשנסיים את הבגרות (יותר מידי משאלות, אה?)
../images/Emo45.gif מאחלת לשתינו המון המון בהצלחה בתוכנית, שיהיה לנו קל ושנצחק כשנסיים את הבגרות (יותר מידי משאלות, אה?)
K KAriNi94 New member 1/10/09 #35 אני מקווה לעבור את הבגרות בשלום עם ציון טוב כדי שלא ארגיש שכל התוכנית הזאת הייתה לחינם (ואגב, לא כל מי שעובר לכיתה י' עושה את הבגרות... יש לנו עוד איזה חצי שנה של למידה והמון חזרות וצריך לשלוט טוב טוב בכל החומר ולקבל ציונים גבוהים במבחנים)
אני מקווה לעבור את הבגרות בשלום עם ציון טוב כדי שלא ארגיש שכל התוכנית הזאת הייתה לחינם (ואגב, לא כל מי שעובר לכיתה י' עושה את הבגרות... יש לנו עוד איזה חצי שנה של למידה והמון חזרות וצריך לשלוט טוב טוב בכל החומר ולקבל ציונים גבוהים במבחנים)
M mordillogirl New member 1/10/09 #38 ../images/Emo71.gifרגערגע כולכם עושים לפי התוכנית הרגילה? כי למיטב ידיעתי אותנו העבירו לתוכנית של שני טפסים (05 וחלק מ-06 ואת שאר 06 ו-07).
../images/Emo71.gifרגערגע כולכם עושים לפי התוכנית הרגילה? כי למיטב ידיעתי אותנו העבירו לתוכנית של שני טפסים (05 וחלק מ-06 ואת שאר 06 ו-07).
K KAriNi94 New member 1/10/09 #39 אין לי מושג, גם את בבר אילן???!? אני רק יודעת שאני עושה את הבגרות השנה, את כולה... שמעתי על זה שיש איזושהי תוכנית חדשה אבל בכל מקרה, השנה עושים את הכל...
אין לי מושג, גם את בבר אילן???!? אני רק יודעת שאני עושה את הבגרות השנה, את כולה... שמעתי על זה שיש איזושהי תוכנית חדשה אבל בכל מקרה, השנה עושים את הכל...
M mordillogirl New member 2/10/09 #45 ../images/Emo71.gifאה לא../images/Emo12.gif אני רק בהקבצת מצויינות בבצפר שזה אומר שאם נתקדם מספיק נעשה טופס אחד השנה ואולי נסיים בי"א.
../images/Emo71.gifאה לא../images/Emo12.gif אני רק בהקבצת מצויינות בבצפר שזה אומר שאם נתקדם מספיק נעשה טופס אחד השנה ואולי נסיים בי"א.