משחק

מחעחעחע

המגמה לא תסגר אבל אז תגלי זו בעצם לא מגמה זה חבורה של ערבי שחטפו אותך :O:O (מרושע ) אמ.. הלוואי ולא יהיה יותר ימי רביעי !

morosh1234

New member
משאלתך התגשמה!

מעכשיו, כל יום רביעי יתחלף ביום כיפור.
לא שווה, אה? הלוואי ואני אסיים את השיעורים בזמן

Tom Sawyer10

New member
משאלתך התגשמה!

אבל את לא עשית את שיעורי הבית הנכונים! והמורה כ"כ כעסה עלייך עד שסילקה אותך מהביצפר! הלוואי שאנגלה מרקל תיצור קואליציה יחד עם הליברלים החופשיים...* * זה דורש מהבא בתור לחפור באתרי חדשות באינטרנט

supercoconut

New member
משאלתך התגשמה!

אך בדיוק אחרי שזה התרחש נפל ניסוי גרעיני שסטה ממסלולו ששייך לאירן על כל האזור ומחק כל תיעוד מהאירוע. הלוואי ואמא שלי הייתה קונה מנה חמה יותר טעימה מהחרא הזה. *אז מה, הצלחתי להתחמק מלחפור באתרי חדשות?

larisa125

New member
משאלתך התגשמה!

היא קנתה מנה חמה יותר טעימה מה"חרא הזה" אבל אכלה אותה בעצמה... הלוואי ויום חמישי יתבטל ואני אקפוץ ישר ליום שישי!

noam270

New member
משאלתך התגשמה!!!../images/Emo13.gif

אבל אחרי ביום שישי למדת כל היום למבחן שיהיה ביום ראשון....
הלוואי והיינו עוברים כבר את הבגרות בערבית....

larisa125

New member
חה חה יום ראשון סוכות../images/Emo70.gif

משאלתך התגשמה1 הבגרות בערבית כבר עברה, אבל נכשלת בה (אמרתי לך שמהשחק הזה מנפץ תקוות?) הלוואי וכל החומר למבחן בהיסטוריה מחר יוחדר לי באינפוזיה לוריד כך שאני אזכור את הכל

dolev45

New member
משאלתך התגשמה!

רק שבדרך לבית הספר נפלת וקיבלת מכה בראש, ועל הדרך שכחת את כל החומר! *מוחעחעחעחע * הלוואי שיאריכו את החופש בשבוע לפחותתתתת >.<

mukitflootz

New member
משאלתך התגשמה!../images/Emo110.gif

החופש הוארך בשבוע, אבל כל החברים שלך טסו לחו"ל ואת חלית בשפעת חזירים...
בוהו. תרגישי טוב! הלוואי ויהיה לי שיקוי פלאים שישאיר אותי ערה בבי"ס וכשאני מכינה שיעורים, ויגרום לי לזכור את כל החומר לנצח.

dolev45

New member
משאלתך התגשמה!

יהיה שיקוי כזה! אבל הוא ילה לך המון המון כסף! אבל אח שלך הקטן (או אחות, יש לך נכון ? חח ) שיחקו בשיקוי והצנצנת נשברה... הלוואי שהמורה לערבית תחליט לא לעשות לי הכתבה היום

JeykinsN

New member
משאלתך התגשמה!

אין הכתבה בערבית
יש מבחן
(רועעע) הממ הלוואי ומחר יצא לי ללכת לת"א ואני אלך גם לנחלת בנימין! רוצה כבר כ"כ הרבה זמןןן

The Ocean Girl

New member
משאלתך התגשמה

אבל בת"א היה פיגוע ובנחלת בנימין היו לך שפשפות נוראיות
הלוואי והפגישה עם ידיד שלי היום תהיה נחמדה ולא משעממת

larisa125

New member
משאלתך התגשמה!

הפגישה לא הייתה משעממת בשבילך, אבל הידיד השתעמם נוראאא
(מצטערת לא היה לי רעיון אחר
) הלוואי ואני אקבל יותר מתישעים בבוחן בהיסטוריה שהיה היום! (ושיתברר שכורש לא נתן כלום לששבצר....)

Tom Sawyer10

New member
משאלתך התגשמה!

קיבלת 110 במבחן! המורה כ"כ התלהבה ממך עד שתלתה אותו אצלה בבית על הקיר בסלון!!! אאאאאבבבבבבבבבבלללללללל... פורץ שיש לו בגרות חלקית רק בגלל כורש והבגרות בהסטוריה נכנס לבית של המורה ולקח את המבחן כאות מחאה
ואז המורה שכחה את הציון שלך ונתנה לך 40!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *סליחהעלהחפירההמאודמאודמאודמאודארוכהשלי* הלוואי שהמורה תגיד לי כבר את הציון במבחן שעשיתי במתמטיקה!

larisa125

New member
משאלתך התגשמה../images/Emo70.gif

המורה אמרה לך את הציון אבל הוא חד ספרתי. ד"א הייתי צריכה לקרוא את מה שכתבת כמה פעמים כדי להבין
הלוואי וחופש סוכות יתארך בשבוע!

noam270

New member
משאלתך התגשמה!!../images/Emo151.gif

אבל זה בא על חשבון החופש בחנוכה....
כל כך אכזרי...
הלוואי והמורה שלי ללשון תחליט לדלג על נושא הבנה והבעה, כי זה ממש משעמם!...

JeykinsN

New member
משאלתך התגשמה!

המרוה מדלגת בחביבות על הבעה והנה, ועוברת יש רל... מילונאות
הלוואיייייי וכל המשימות לחופש המסכן הזה (וה-כשחושבים-על-זה-לא-כל-כך-ארוך) יתבטלו

mukitflootz

New member
משאלתך התגשמה!../images/Emo110.gif

כל המשימות התבטלו. עכשיו, בגלל שיש לך כל כך הרבה זמן פנוי, את יכולה לעזור בבית. לא, אסור לך לצאת עם חברים. מה את חושבת לעצמך?! הלוואי והעבודה בספרות הייתה כותבת את עצמה באופן מושלם, המבחן במתמטיקה היה עובר בהצלחה וכאבי הראש המטורפים שהוא עושה לי היו פוסקים. מצטערת.

למעלה