משחק

../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo41.gif

(לקחתי את הרעיון מפול אאוט בוי) ההוראות:: אני נגיד שואלת שאלה,אבל זה צריך להיות קשור לגוד שארלוט למשל:תות או בננה?(חח סתם אמרתי עככשיו) וככה הבת שרוצה נגיד עונה תות ובוחרת שאלה משלה.(אני לא טובה בהסברים מקווה שהבנתם) אז ככה: בנג'י או ג'ואל?

AnGi14

New member
מממ.....the river!

למרות שkeep your hands off my girl ממש ממש מגניב! מ....שאלה שהיא לא על ג"ש אולסטאר או VANS?

noy flat

New member
גלידה!!!!

בטעם קפה...
כלב או חתול? (זה נורא מטומטם אבל...)

noy flat

New member
איטליה...

(לא הייתי בשניהם אבל...) אמרו לי שבצרפת יש אנשים "לא מנומסים" ואני מתה על איטלקים... ולזה התכוונתי... כאילו... קפוצ'ינו... אפילו שאני גם קונה בטעם קפה קפוצ'ינו זה הכי טעים!!!!!!!!! טוניקה או סקיני?

בשבילי הליקס=)))

אבל סיידליפ יותר נחשק לבניםP= כדוגמת בנג'י ^^ ממממממ... אבריל לאבין או... ביונסה/שאקירה/כריסטינה/וואט אבר? *אבריל עם התדמית החדשה והבלונד..* וזה לא קשור אבל.. נכון בתמונה הוא כזה שווה? עכשיו ג'ואל סתם מעצבן אותי! ><

יאייי!!../images/Emo6.gif

איזה משחק חמוד, אהבתי
טוב. אז נחזור למשחק- שאלה קשה!!!! בד"כ אני תמיד אומרת בנג'י&ג'ואל הם הכי כוסונים בעולם.
אבל מי הכי כוסון בעולם..? האהא! נראלי ש... שזה יהיה בנג'. יאפ. לא, בעצם ג'ואל! אוףףף! איזו שאלה מעצבנת! שונאת אותה!
אל תשאלו אותי את זה ב ח י י ם!
והשאלה שלי היא.. להבהרה, קודם כל! חייב להיות רק שאלות על GC..? KYHOMG או TR? *אני מודעת לטימטום שבשאלה, אבל לא עולה לי כרגע שומדבר אחר..
* ואם אפשר גם לא רק של GC, איזו גלידה אתם הכי אוהבים?

אפשר גם שאלות שלא קשורות לגוד שארלוט

אבל אם למשל את רוצה לענות לשאלה שילדה כתבה את צריכה את צריכה לכתוב בכותרת של ההודעה את מה בחרת למשל אם היא שאלה בנגי' או גו'אל תכתבי בכותרת את מי שבחרת ואז תכתבי בתוכן ההודעה שאלה שאת בוחרת למשל ארטיק או גלידה לא מה אתם אוהבים..חח
מקווה שהבנתם.

SainTonix

New member
שניהם P= ואם חובה, אז של היום..

כי פעם היו המון להקות פאנק שהיו נשמעות אותו דבר, אבל את הסגנון החדש אני בקושי מכיר.. האלבום The young and the hopeless VS Good morning revival..

TheBlackParade

New member
Beautiful Place

אמממ... ג'ואל עם הילארי או ג'ואל לבד? XD איזה שאלה מטומטמת נו לא היה לי מה לשאול...

noy flat

New member
לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ככה הוא רווק... ו... broken hearts parade או misery?

Pushoka

New member
קרחת זה יפה../images/Emo47.gif

לפחות במקרה של בנג'י
שיער ארוך או קצר?

למעלה