נמ..קצת ארוך XD GMR או TYATH ?
X xoLiaty New member 26/4/07 #27 של ג'ואל . למרות שאני הולכת להתחתן ולגור בבית של בנג'י . של ג'ואל מצא חן בעיניי יותר, יותר פשוט . ממ .. בנג'י עם קוצים ארוכים (TY&TH) או בנג'י עם פוני לצד (TCOL&D) ?
של ג'ואל . למרות שאני הולכת להתחתן ולגור בבית של בנג'י . של ג'ואל מצא חן בעיניי יותר, יותר פשוט . ממ .. בנג'י עם קוצים ארוכים (TY&TH) או בנג'י עם פוני לצד (TCOL&D) ?
J J a s t B e l l a New member 26/4/07 #29 עם פוני לצד../images/Emo99.gif אממ..victims of love או -break apart her hear אני אישית הכי אהבתי באלבום את שני אלה
עם פוני לצד../images/Emo99.gif אממ..victims of love או -break apart her hear אני אישית הכי אהבתי באלבום את שני אלה
E EleVaTioN New member 25/4/07 #25 עם שיערררררר!!!!!!!!!!!!../images/Emo129.gif קאשדוג או בילי והאוגרים?
X xoLiaty New member 26/4/07 #26 קאשדדדדווג D: ובואו לא נשכח את איזי :] האממ .. קליפורניה או ניו יורק ?
P Pushoka New member 26/4/07 #31 פוב../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif 30 שניות למארס [ ] או לוסטפרופטס?
S SainTonix New member 26/4/07 #36 פול אאוט בוי אבל אני עדיין הולך להופעה של אוונסנס.. P= מתמטיקה או אנגלית?