משחק קטן:]

lidya150

New member
למה לא מושקע?

תכלס הוא הזוי אבל בעיקרון הואממש יפה >< לפי מה שהבנתי הוא יענו הקליפ המשך של der letzte tag אני לא טועה נכון?

../images/Emo191.gif אני אסביר לך למה ><

אני פשוט ממש אוהבת את השיר הזה ככה שאוטומטית הקליפ אצלי ראשון D: חוצמזה שהקליפ הזה מצחיק אותי כי דובבתי שם את ביל וטום ><

טה טה טה... עוונה.. P:

1. 1000meere 2.rette mich 3.sprin nicht 4.durch den monson 5.monsoon [גירסא אנגלית] 6.ubers ende der welt/ready set go 7.der letzte tag 8.an deiner seite(ish bin da) 9.Wir Schliessen U 10.schrei/scream טה טה D: 3> אהבתי ^^

animfanatic

New member
עונה

1. 1000meere 2. sprin nicht 3. an deiner seite(ish bin da) 4. durch den monson 5. monsoon [גירסא אנגלית 6. ubers ende der welt/ready set go 7. schrei/scream 8. rette mich 9. der letzte tag 10. Wir Schliessen U

lidya150

New member
עוננננההה~@##$

1.אהממ 1000 meere 2.monsoon 3.sprin nicht 4.schrei/scream 5.rette mich 6.durch den monson 7.der letzte tag 8.Wir Schliessen U 9.an deiner seite(ish bin da) 10.ubers ende der welt/ready set go

טללולוXD

New member
משחק נחמד...../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

1. 1000meere 2.sprin nicht 3. der letzte tag 4.Wir Schliessen U 5.an deiner seite(ish bin da 6.rette mich 7.ubers ende der welt/ready set go 8.durch den monson 9. schrei/scream 10. monsoon [גירסא אנגלית

../images/Emo36.gifאמממ עונה......../images/Emo26.gif

וואוו, זה קשה......... אז ככה: rette mich sprin nicht 1000meere monsoon durch den monson ubers ende der welt/ready set go schrei/scream deiner seite(ish bin da) Wir Schliessen U der letzte tag את der letzte tag לא מצאתי ביוטיוב, אז לא ראיתי, אז לצערי הוא אחרון............ ~~~חפירה~~~

tsofa

New member
אאנני =] מי קראא ?! =| ../images/Emo85.gif

המצעד הבינלאומי השנתי של גלגל"צ =] עם עומרי רונן והדר מרככס , הההאאאאאאאאאו חחחח הייה באלי לומר את זזה :p 10.Wir Schliessen U 9.ubers ende der welt/ready set go 8.deiner seite(ish bin da) 7.der letzte tag 6.monsoon 5.rette mich 4.durch den monson 3. 1000meere 2.schrei/scream 1.sprin nicht

16yaeli

New member
../images/Emo98.gifשליי../images/Emo9.gif

1.rette mich 2. sprin nicht 3.durch den monson 4. 1000meere 5. deiner seite(ish bin da) chrei/screaman .6 7.monsoon der letzte tag.8 ubers ende der welt/ready set go.9 10. Wir Schliessen Us אבל זה ממש קשהההה

Leb Die Sekunde

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif *ספיר תעשי לי משמשים*ידעלהפה*XD

מקום 10: Rette Mich מקום 9:Monsoon מפה הבחירה כבר קשה.. מקום 8:אוף נהיה קשה.. מפה כבר אני אוהבת את כולם.. לא לסקול>< Durch den monson[למרות שזה הקליפ שהכרתי אותם דרכו
] מקום 7: Der letzte tag מקום 6: Schrei מקום 5: Wir Schliessen Uns Ein חיחי ברשימה היה 5 וגם במקומות
מקום 4: Ubers ende der welt מקום 3: 1000 Meere מקום 2: An deiner seite(ich ,bin da) ובמקום ה1 ~~!!~~!!~~!!~~!!~~!! צפוי או מה???
Spring Nicht
אין. פשוט אין על השיר הזה ועל הקליפ הזה.. תשימו לב הכל בו פרקפט.. הכל בו ביל33>> זתומרת בגלל הפרפקטצויניזם.. הסיפור שבקליפ ההפקה של הקליפ השיר הכל בו פשוט.. אין מילים X_ם אני חולה על השיר הזה.. אני בכיתי מהקליפ הזה גאדאמאטטט ואני חולה על הקליפ הזה... וואי הרגשתי כמו מישי שנואמת למה כדי לו לזכותXDD סוריי חחחח אבל כל כך רציתי קליפ לווארסנה קינדר.. ועם הייתי יודעת לעשות קליפים בתוכנה המוזרה הזאת שעושים בה קליפיםXD הייתי לוקחת את מי אנד יו של FOB ושמה ווארגסנה קינדר
טוב עכשיו באמת אני מפסיקה>< יש לי 1310 תמונות של ביל.. והמחשב שלי לא תגידו חזק צעיר וחדש.. שיכול לסחוב גם 5000 תמונות הוא לא -__- ואני שמה עליו מיליון ו10 תמונות! הוא בן איזה 300 שנה והוא איטי ברמותX_X" *אומיגאד עכשיו הילדים שרים עם ביל בוואגסנה קינדר אעאע סורי שזהל א קשור אבל לא יכולתי להתעלם כי אני שומעת עכשיו את הדיסק :'( * *פייי מזל יש עכשיו אנ דיינר זייטה

חחחח איזו חמודה !!

לכי תדעי אולי ייצא לוורגסנה קינדר קליפ... :] ויש לי יותר מ-7000 תמונות על המחשב רק של טוקיו.[בטח חצי זה רק של ביל] הוא עומד לקרוס ואני חייבת לגבות את התמונות בימים הקרובים אם לא בא לי להתאבל עליהם =[

Leb Die Sekunde

New member
חחח הלוואי והוא היה נותן לי לשים 7000 תמונות

עם זה היה אפשרי הייתי בכיף אבלאני צריכה לקנות דיסקים או משו.. גם עשיתי פעם עוד תיקיה כאילו גיבוי אבל המחשב בכלל לא עמד בזה>< אז מחקתי...... והופסתי חדשים ככה שעכשיו הוא עוד פעם לא עובד><

למעלה