אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif *ספיר תעשי לי משמשים*ידעלהפה*XD
מקום 10: Rette Mich מקום 9:Monsoon מפה הבחירה כבר קשה.. מקום 8:אוף נהיה קשה.. מפה כבר אני אוהבת את כולם.. לא לסקול>< Durch den monson[למרות שזה הקליפ שהכרתי אותם דרכו
] מקום 7: Der letzte tag מקום 6: Schrei מקום 5: Wir Schliessen Uns Ein חיחי ברשימה היה 5 וגם במקומות
מקום 4: Ubers ende der welt מקום 3: 1000 Meere מקום 2: An deiner seite(ich ,bin da) ובמקום ה1 ~~!!~~!!~~!!~~!!~~!! צפוי או מה???
Spring Nicht
אין. פשוט אין על השיר הזה ועל הקליפ הזה.. תשימו לב הכל בו פרקפט.. הכל בו ביל33>> זתומרת בגלל הפרפקטצויניזם.. הסיפור שבקליפ ההפקה של הקליפ השיר הכל בו פשוט.. אין מילים X_ם אני חולה על השיר הזה.. אני בכיתי מהקליפ הזה גאדאמאטטט ואני חולה על הקליפ הזה... וואי הרגשתי כמו מישי שנואמת למה כדי לו לזכותXDD סוריי חחחח אבל כל כך רציתי קליפ לווארסנה קינדר.. ועם הייתי יודעת לעשות קליפים בתוכנה המוזרה הזאת שעושים בה קליפיםXD הייתי לוקחת את מי אנד יו של FOB ושמה ווארגסנה קינדר
טוב עכשיו באמת אני מפסיקה>< יש לי 1310 תמונות של ביל.. והמחשב שלי לא תגידו חזק צעיר וחדש.. שיכול לסחוב גם 5000 תמונות הוא לא -__- ואני שמה עליו מיליון ו10 תמונות! הוא בן איזה 300 שנה והוא איטי ברמותX_X" *אומיגאד עכשיו הילדים שרים עם ביל בוואגסנה קינדר אעאע סורי שזהל א קשור אבל לא יכולתי להתעלם כי אני שומעת עכשיו את הדיסק :'( * *פייי מזל יש עכשיו אנ דיינר זייטה