משחק קטן:]

crazysapir

New member
../images/Emo182.gifעונה../images/Emo182.gif

1.
der letzte tag
2.schrei/scream 3. 1000 meere 4.spring nicht 5.an deiner seite(ish bin da) 6.rette mich 7.durch den monson[גירסא גרמנית] 8.ubers ende der welt/ready set go 9 . monsoon[גירסא אנגלית] 10 .Wir Schliessen U

crazysapir

New member
הסבר../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

שאת כותבת הודעה, אז למטה כתוב לך - תחילת הדגשה, סיום הדגשהת תחילת לינק , סמיילים וסימנים לתוכן וכו'... אז למשל את באה לכתוב משפט או מילה שאת רוצה להדגיש, זא לפניה תלחצי על-תחילת הדגשה, ואיפה שאת רוצה לסיים תלחצי סיום הדשה פשוט לא
3>

PerfectSP

New member
או!!!!!!!!@#$%^&*^% ../images/Emo190.gif

לכתוב איפה שאת מתחילה את ההדגשה, ולכתוב- בסיום ההדגשהD: ואפילו יש הגיון אם תראי><' ה-התחלה ס-סוף ^^

PerfectSP

New member
אופסXDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

הייתי צריכה לעשות ברווחים כי שחכתי שזה ייעשה הדגשהXDDDD אז כותבים בהתחלה- | ה ד ג ש | ובסוף- | ס ד ג ש |

PerfectSP

New member
ההופעה של אוונסנס!!!@#$%^&*^%$OOO: ../images/Emo190.gif

!@#$%^&*)()*&#$@!#$%^&*)&^%$ היא הייתה הופעה כל כך טובה!!!!!!!!!!!!!!!!@#$%^&*)*&^
יצא ועכשיו אני שומעת את אוונסנס^^

PerfectSP

New member
שלוש'תרבע שעה><' ../images/Emo190.gif

אפעם לא שמעתי שלהקה שרה את כל השירים שלה
XD

crazysapir

New member
חחחחחחחחח...רגע

טוקיו הוטל שרו את כל השירים שלהם במופע[?]

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif לא .. אין מצב שהם היו שרים הכל .

כי יש הרבה שירים כפולים .. הם שרו 17 שירים.

PerfectSP

New member
^^ ../images/Emo190.gif

לאXD אבל אוונסנס שרו ממש קצת יחסית להופעות

N i t z a n 42

New member
אוףף קשה לי להחליט אז ..

זה לא ממש מדויק כי ממש קשה לי להחליט בדברים כאלהXD אז נגיד ש.. sprin nicht an deiner seite(ish bin da) 1000meere ubers ende der welt/ready set go rette mich schrei/scream der letzte tag Wir Schliessen U durch den monson monsoon [גירסא אנגלית אני לא סגורה על זה אבל זה בערך ככה
איזה ילדה נוקשה אני

../images/Emo191.gif

1.Wir Schliessen U 2.der letzte tag 3.spring nicht 4.rette mich 5.schrei/scream 6.ubers ende der welt/ready set go 7. 1000meere 8.monsoon [גירסא אנגלית 9.an deiner seite(ish bin da)

crazysapir

New member
1.Wir Schliessen U מקום ראשון?O:

באמת?זה הקליפ הכי פחות מושקע שלהם ~

למעלה