משחק חדש!!!

LIRONSH100

New member
ממשיכה את עצמי...

טוב לא יודעת מה הייתה הבעיה לרגע אבל אני ממשיכה.... "בואי סטפ, אני אידיוט, את צדקת כל הזמן הזה את כבר תיהיה בת 18 וגבי גם רוצה ללמוד אז תוכלו לגור ביחד אבל תבטיחי שאת באה כל סוף שבוע ואת לא יוצאת לברים וכאלה..." "אוי אבא... אולי תפסיק עם זה כרגע מי שחשוב זה גס'..." "כן... את צודקת..." "חוץ מזה הבנתי שטעיתי אתה רוצה שהמשפחה תיהיה מאוחדת אתה צדקתה... חוץ מזה באמת זה ניו יורק עם כל הפשעה שם..." "רגע את מסכימה לזה שנעבור לגור איתך?" "זה בטח התאונה של ג'ס ששיבשה את דעתי לרגע..."ג'ון צחק ואמר לה "טוב אם את רוצה לגור לבד שם אז את תגורי לבד אבל אל תחשבי על לברוח ככה שוב ברור לך!!" "כן אבא..." אחרי שעתיים גס'י יצא מכלל סכנה וכשראה את סטפ הוא חייך ושאל אותה איפה היא הייתה אז היא אמרה לו "אצל הארי" דורתי'אה ששמעה את זה אמרה "הייתה לי תכושה שאת איתו..." ג'ון נכנס שוב לחדר ואמר רגע באמת סטפ איפה ההית ביומיים האלה?" "כרגע אמרתי אצל הארי" "את ישנת איתו??" "אבא אני חברה שלו כבר חצי שנה למה אתה מצפה??" ג'ון באותו הרגע התעלף ו...

shelly bongiovi

New member
סטפני קראה :רופא רופא מישהווווווווו????

הרופאים באו והעירו את ג'ון והוא אמר לסטפ: טוב תקשיבי.... את בת 14 את לא ישנה אצלו יותר שמעת? סטפני: טוב אבא העיקר שתהיה בסדר ונפסיק לריב. הכל עבר ונשכח עברו ימים עברו לילות ודייב החליט שהוא טס לישראל. ריצ'י החליט שהוא טס איתו כי בישראל יש את הבנות היפות בעולם. דייב: אולי נעשה לך שידוךך חחחח הגיע יום הטיסה ודייב וריצ'י במטוס לכיוון ישראל....

LIRONSH100

New member
ממשיכה...

דייב החליט שהוא נכנס לפורם שלנו וכתב הודעה אנחנו לא ממש האמנו שזה הוא אבל אז הוא כתב עוד הודעה שהוא רוצה לקבוע מפגש מעריצים ואז כולנו התאספנו בעזריאלי וכשפגשנו אותם רי'צי התלהב מאוד מאילנית אבל לאינלית יש חבר והיא לא ממש רצתה את רי'צי ובגלל זה ר'יצי חיזר אחריה אבל לבסוף הוא התיעש כשראה את החבר של אילנית (נו אח שלי... אם לא ההיתי כותבת אותה אז הייתה םה מלחמהה שלמה מי תיהיה עם רי'צי... ) _____ שראתה את רי'צי עצוב ניגשה עליו ואמרה "הם כבר שנתיים יחד אבל היי אתה רי'צי סמבורה רוב הבנות פה היו מוכנות לשלם את כל רכושם כדי להיות איתך..." רי'צי אמר לה :"כן את צודקת... אם יש לה חבר אני לא יפריע..." והוא הזמין אותה לחדר שלו ו...

shelly bongiovi

New member
וחיכה לה שם בשעה שקבע איתה.

אך היא לא הגיעה. פתאום הוא קיבל טלפון ממישהי שאמרה לו: נעים מאוד שמי סיגלית , ראיתי אותך בלובי של המלון והחלטתי שאתה מוצא חן בעיניי אבל אין לי מושג אפילו מה השם שלך... ריצ'י התלהב שהיא לא מכירה אותו והוא עדיין מצא חן בעינייה ואמר לה שבדרך כלל הוא לא עושה את זה אבל היא סיקרנה אותו בטירוף.... אז הם קבעו להפגש. ואז דייב הגיע והתעצבן שהוא צריך להשאר לבד אז...

m o r 1 0 2

New member
ואזז היא ניכנסהה../images/Emo9.gif

וישר נעצה מבטים בדייב, כל הזמן היא הסתכלה רק עליו,וריצ' עליה
ואז ריצ'י לקח את דייב לצד ואמר לו שיעזוב אותם לבד...אבל הוא לא הסכים ואז דייב הביא לו כאפה בראש... וריצ'י התחיל להיתעצבן והם התחילו לריב ולקלל אחד את השני.. ואז סיגלית התחילה לצרוח והלגיד שיפסיקו אבם הם לא...ואזז...... ((חס וחלילה שדייב וריצ'י רבים
))

nogao10

New member
ואז פתאום

ואז הטלפון צלצל, וריצ'י ענה. זה היה טיקו. טיקו שאל את ריצ'י איפה הם, והם אמרו שהם במלון בישראל. טיקו כבר ידע את זה והוא אמר שהם כולם קבעו להיפגש במסעדה בתל אביב ולדבר. ריצ'י שאל מי זה כולם ומתי הם קבעו, וטיקו אמר שהוא וג'ון הגיעו לישראל לפני שעתיים והם שלחו להם הודעה, אבל היא כנראה לא הגיעה אז שהם יבואו מהר למסעדה. טיקו ניתק וריצ'י הבין שאף בת לא שווה אף פעם שהוא ודייב יריבו עליה. הם ביקשו סליחה מסגלית וירדו ללובי להזמין מונית. בינתיים כשהם נסעו ג'ון וטיקו ישבו במסעדה ליד הים כשבמקרה באותה שעה בדיוק היה מחוץ למסעדה סתם להקה שבאה להתאמן. ג'ון ששמע את המוזיקה ואמר שהם טובים אבל שהוא יכול ללמד אותם כמה דברים, אז הוא ניגש למקרופון אבל אז........ (אני לא יכולה כשהם רבים, אצלי הם חברים טובים שלא נותנים לכלום לפרק אותם!)

LIRONSH100

New member
הוא לא יכל לשיר כי הוא ראה...

אותי נכנסת אם נוגה... (ההייתי מתה...) והוא אמר "סליחה פשוט אני חושב שאני רואה את הדבר הכי יפה בעולם" והוא ניגש עלי ועל נוגה ואנחנו דברנו כיאלו אנחנו לא מכירות אותו והוא מאוד התלהב אבל אז דייב ורי'צי הגיעו וזהיו אותנו ממפגש הפורום וג'ון היה כזה "מה למה לא אמרתן שאתן מכירות אותי?" נוגה אמרה "לא האמנו שזה באמת אתה... כי איפה כל הפפרצי ושאר התקשורת עם זה באמת אתה..." "אין לי מושג וטוב שכך וטוב אז אתן מערצות שלנו?" "כן... ג'ון פגשנו אותן במפגש מעריצים..." אמר רי'צי ג'ון אמר:

shelly bongiovi

New member
‏heyyyyy‏ ‏

זה לא יפה להכניס את עצמך לסיפור . . . את רוצה שיתחיל פה בלאגן/tapuzforum/images/emo46.gifחבל עלייך כפרה/tapuzforum/images/emo8.gif

nogao10

New member
ג'ון אמר:

וג'ון אמר: תקשיבו, רצינו ממש להופיע כאן, אז בגלל שאתן יודעות עברית למה שלא תעזרו לנו לסדר כאן הופעה, ובתמורה ניתן לכל הבנות בפורום תפוז לשבת על הבמה בהופעה. ברור שאני ולירון אמרנו שכן. כעבור שבועיים הכל היה מוכן להופעה, ברור שעד אז עם כל הזמן שכל הפורום בילה עם הלהקה (לארגן מופע בשבועיים זה מבצע ממש מסובך והיו משימות לכולן!) כולנו הפכנו לחברות ממש טובות של כל אחד מהלהקה, למרות שלמרבה הצער אף אחת לא הצליחה להתחבר ללהקה בצורה יותר רומנטית. יום לפני המופע ג'ון הזמין את כל הפורום והלהקה לחדר שלו כדי לעשות סוג של מסיבת פרידה, כי ישר אחרי המופע הם היו חייבים לטוס חזרה לארה"ב כי היו להם עוד מופעים לעשות שם. ריצ'י, גון, טיקו ודיוויד לא נראו שמחים מאוד, וכשמישהי שאלה למה הם אמרו שממש עצוב יהיה להיפרד מכולם, כי אנחנו בנות מדהימות וחמודות. פתאום ג'ון חשב על רעיון............. (נ.ב- אם הייתי באמת נפגשת עם ג'ון לא הייתי מצליחה לומר משפטים כאלה מתוחכמים, אולי אני אצליח לומר: ה.....ה.....היי, וגם זה לא בטוח
)

LIRONSH100

New member
מה דעתכן להיות בהפקה שלנו? אמר ג'ון

אנחנו אמרנו לו שלחלקינו מתחיל השנה הצבא או שלא סימנו את הלימודים ושהכי צעירה פה היא בגיל של סטפ... ואז כשאמרנו סטפ הוא התחיל לבכות כי.... נ.ב אני יודעת אבל נוגה לקחה את זה בדיוק כמו שרציתי כדי שלא יהיה פה ריבים וזה הסיבה שאני לא כתבתי שם עם הסיפור של רי'צי וזה שכתבתי דווקא את השם שלי זה פפשוט החלום המתוק של כולנו... ולא אמרתי לעל מי הוא אמר ש"אני חושב שאני רואה את הדבר הכי יפה בעולם..." זה יכל להיות על נוגה בדיוק כמו שזה עלי... (למרות שכמובן התכוונתי עלי אבל.. )

m o r 1 0 2

New member
הוא התחיל לבכות כי......./images/Emo7.gif

סטפ עוברת לניו-יורק וזה היה מאוד קששה בשבילו...... כי היא תיהיה רחוקה ממנו מ'ס שנים
ג'ון התחיל לספר לכל הבנות את הסיפור והבריחה שתיכננה סטפ...וכולן היו המומות
...
ואחרי כמה זמן...כל הבנות חיבקו את הלהקה וג'ון קיבל הכי הרבה חיבוקים
וסופסוף ההופעה התחילה
הבנות כמובן ישבו על הבמה...הם צרחו וכל כך נהנינו...
אחרי ההופעה הלהקה ניפרדה מהבנות..ונסעה לשדה התעופה ופתאום ג'ון קיבל טלפון מ.... ((אה..ולירון את התכוונת אליי שאני הכי צעירה
....כי אני בגיל של סטפ
...טוב זה נכון אני הכי קטנה
)) ובת כמה סטפ באמת

LIRONSH100

New member
היא בת 14...

כתבנו את זה בשרשור הזה.... ואני פשוט זכרתי שיש אחת בת 14 בפורום... טוב ממשיכה... סטפ שאמרה לו "אבא תשאר בישראל יש לי קורס בחופש בישראל ואני צריכה שמשהו ירשום אותי ויעשה לי את כל הסידורים שם..." ג'ון שהיה בהלם אמר "אוקיי" ישר וניסה לברר עוד דברים על הקורס בשביל לרשום אותה לזה... ג'ון גילה שישנו בית ספר לעיצוב אופנה בר"ג שנחשב לאחד מהמובילים בעולם כולו בשם "שנקר" והקורב הקצר יתקיים בו ג'ון שאהב את הרעיון הזה חשב על רעיון נוסף שהלימודים של סטפ במקום בניו יורק יהיו בישראל וככה יהיה לו תירצות טוב למה לעבור לישראל לתקופה מסוימת... אבל אז סטפ הזכירה לו שהיא רוצה להיות באותה התקופה לבד ואם לא תיהיה לו בעיה שהיא תיהיה במשך כל כך הרבה שנים בישראל בלעדיו אין לה בעיה.. ג'ון אמר לה ש:" תשכחי מזה פשוט אני מחפש תירוץ אייך יאשרו לי להשאר בישראל... ממש יפה פה ונחמד ממש לא כמו שאנחנו שומצעים בחדשות..." סטפ אמרה "טוב אז אני אהיה רק בקיץ שמה..." ואז ג'ון שמע מהבנות שהתלחשו ששנקר נורא יקר ללמוד שם אבל לג'ון כמובן אין בעיה של כסף... כשג'ון סיים את השיחה עם סטפ (מה שנראה כמו הנצח) הוא ניסה לקחת מאיתנו כמה שיותר מידע על שנקר שיכל וטיקו אמר שהוא שמע על זה וכל שנה יוצאים משם מעצבים של מותגי הענק ג'ון הבין שהוא צריך לדחות את הטיסה ולטפל בקורס של סטפ וכשהוא הגיע לשנקר ציפתה לו הפתעה שהמזיכירה שם הייתה איזו פאקצה וניסתה לפתות אותו והיא אמרה לו "ג'ון נכון? אתה לא ניראה כמו איזה אחד שילמד פה עיצוב אופנה.." "זה לבת שלי הקורס הזה" "אתה לא ניראה כמו אחד שיש לו ילדים" "סטפני -בת 14 גס'י בן12 ג'ק בן 8 ורומיאו בן "3 אמרה גל שבמקרה נכנסה לחדר להירשם גם לאותו קורס בלי שידע שג'ון באותו היום גם מגיע לשם כשג'ון הבכין בה הוא אמר "גל מה את עושה פה? הפורום שלך לי עזרה ולא ידעתי?" גל אמרה לו "בכלל לא ידענו על זה ופשוט ככשמעתי על הקורס הזה חשבתי עליו ואני גם רוצה ללמוד אז חשבתי למה לא ללמוד יחד עם סטפ... לפני שאני מתגיסת..." "מעולה ככה אני יוכל להיות שקט שאף אחד לא יעשה לה בעיות ותעזרי לי עם כל זה?" "אין בעיה ג'וני" אבל אז הפאקצה אמרה "רגע אתם מכירים? "סוג של" אמר ג'ון "אבל אתה מארה"ב היא מפה אייך בדיוק?" "את לא יודעת מי זה ג'ון בון ג'ובי? אוי גאד איזה פאקצה את... בואי נגדיר את זה ככה הבן אדם הסקסי הזה לא סתם ניראה ככה הוא מאוד אבל מאוד מפורסם בעולם... כי הוא זמר רוק ועוד מליון דברים נוספים..." אמרה גל המזכירה אמרה לה "קודם כל אני לא פאקצה, וזה לא ניראה כמו ניתוחים היופי שלו..." "כי זה לא ניתוחים פשוט גנטיקה מעולה מתנת האל לנשיות כבר נאמר עליו עשרות פעמים בעיתונים ומה שנכון... " ענתה לה גל ג'ון שהתחיל להבין מה הולך להתחיל בינהן בלי להבין מילה כי הן דיברו בעברית אמר "טוב בנות די!! אין לי מושג מה אמרתן אבל אין לי ספק שאתן רבתן... גלוש אני לא רוצה שתריבי איתה זה יכול לפגוע בך" "ואי ג'וני תודה אבל היא פשוט מטומטמת היא אתה לא רוצה לדעת מה היא אמרה עליך ואני לא יכולה לשמוע משהו כזה עליך..." "גלוש לפעמים את מתנהגת כמו כל מעריצה ולפעמים לא וזו הבעיה עם הבנות של הפורום עם כולן וזה בעיתי עבורינו את מיבנה למה נכון??:" גל ענתה לו ש" ג'ון כמה שאנחנו מיודדים והכל אנחנו תמיד נאהב אותך ותמיד ישאר בנו חלק של המעריצות שהיינו נכון שעכשיו אנחנו יותא ידידות שלכם בעצם כמה זה יכול להיות אתם בני 45+ ואנחנו המבוגרת ביותר 27..." "גלוש את יודעת שהגיל זה לא חשוב זה סתם מספר נכון?" "ברור ג'ון אתה ההוכחה החיה לזה... אתה, ריצ'י ודייב" ואו אני יפסיק כאן אחרת אני יכתוב את כל הסיפור (אתן כבר יודעות שאני מסוגלת לזה...)

m o r 1 0 2

New member
חח...אה כה אני עוד חודש 14../images/Emo9.gif

ולירוןןן עשית חפירהה
..משוגעתת טובב אני אמשיף אחר כךךך

m o r 1 0 2

New member
חח.....מי יכול שהם רבים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ברור שהם החבריםם הכי טובים בעולם כולו
24 שניםם....
חח..וזה מה שעלה לי לראש..סוריי על הרעיון

מור? חודש הבא הם יהיו 24 שנה ביחד... ברשמי..

האלבום הראשון יצא בשנת 1983 ושמעתי איפה שהוא את ג'וני אומר יולי 1983 בדיוק בחודש שאני נולדתי ובשנה שאני נולדתי.... מענין איזה תאריך בדיוק זה היה עם זה ב7.7.83 זה יהיה מעולה... (היום ההולדת שלי...) ובקשר לסיפור לירוני כבר אמרתי לך...

m o r 1 0 2

New member
לאא התכוונתי מאז שהם הכירו../images/Emo41.gif

אבל רישמי 24 שנים....את צודקת
וגם אני נולדתי ביולי..התאריך שלי הוא 22.7.93...

LIRONSH100

New member
כן.. זה מה שאני תמיד אומרת למי שמעצבן אותי...

חוץ מזה יש לי תמונה שלו שהוא ניראה כמו איה סוג אחד מסין סוגי הערסים שהוא עומד ומנגן על גיטרה עם כפכפי אצבע... אוף אני לא מוצאת את זה (לא משנה...) ותמשיכו אותי...

למעלה