משחק חדש!!!

shelly bongiovi

New member
../images/Emo41.gifמשחק חדש!!!../images/Emo41.gif

אם כבר התחלתם עם משחקים אז... כל אחד רושם משפט ומזה המשפטים הופכים לסיפור של ממש(על הלהקה כמובן). אז יאללה בואו נראה כמה הדמיון שלכם מפותח. משפט ראשון: זה היה ביום גשום, נראה היה כאילו סערה מתקרבת. ג'ון וריצ'י היו בדרכם לאולפן.

אחלה../images/Emo3.gif

ג'ון היה נראה מאוד טרוד. ריצ'י שאל אותו מה קרה, אבל ג'ון לא הסכים לספר. ריצ'י ניחש שמה שהטריד את ג'ון היה...

nogao10

New member
גם אני

היה שסטפני החליטה שהיא רוצה לעבור לניו יורק. ריצ'י אמר לג'ון שזה שהוא יהיה רחוק לא ישפיע על הקשר של הלהקה, אבל ג'ון לא הסכים איתו בגלל...... (חלק מהסיפור אמיתי, מי שלא יודע ג'ון עובר לניו יורק כדי שסטפני תוכל ללמוד עיצוב.......... ההורים שלה ממש נחמדים, לעבור כדי שהיא תוכל ללמוד, מוזר!)

m o r 1 0 2

New member
בגלל..../images/Emo11.gif

שהוא רצה להפתיע אותם עם כרטיסי טיסה לניו-יורק והם כולם יגורו יחדד
אבל רי'צי לא שמח ואמר לג'ון.....

../images/Emo3.gif

go fuck yourself מה קרה, אתה חושב שאין לי כסף?!
לפתע דייויד השפיץ הגיע משום מקום ואמר...

LIRONSH100

New member
ממשיכה...

טוב אם אני לא יהיה בזה... ד.א מה זאת אומרת בגלל שסטפ רוצה ללמוד עיצוב בניו יורק? היא בת 14!! המכללות מתחילות רק בגל 28 יש לה עוד ארבע שנים... והיא יכולה לגור עם איזה חברה בדירה של ג'ון כמו שג'ון ודייב גרו כשהם היו באותו הגיל!! מה שמוביל אותי ל.... "ג'ון גם (ואי אני לא זוכרת אייך קוראים לתאומות של דייב... אז אחת מהן...) רוצה ללמוד עיצוב אז מה דעתך שהן יגרו ביחד באחת מהדירות שלך? הרי אנחנו הינו ביחד בניו יורק באותו גיל..." ג'ון "אבל היא בת זה משהו אחר דייב אתה יודע..." ואז סטפ הגיע ואמרה "אבא נמאס לי אתה כזה שובניסטי ואני אהיה בת 18 כשאני יתחיל ללמוד עיצוב! תן לי להיות לבד!: ואז ג'ון אמר.... תמשיכו אתן...

ואז ג'ון אמר..

אני יודע מה טוב בשבילך, למה את לא מסכימה לשמוע לי? אני אבא שלך פור גאד סייק!
[אמא, אני ממש נכנסת לזה
] סטפני התחילה לבכות ואמרה "אתה אבא מעפן, לחברות שלי יש אבא הרבה יותר מבין!!!!" [בואו נבעט לה בתחת!] ואז ג'ון אמר לה "טוב, תעשי מה שבא לך. אני הולך להקליט את הדיסק הבא שיהיה בסיבוב הופעות הבא שיתחיל בישראל! לכי לאמא שלך, תעזרי במטבח. ואני לא שובניסט! שמעת?!!?!?!?" הבנים נכנסו לסטודיו ואז לריצ'י היה רעיון.. הרעיון הוא ש..........

LIRONSH100

New member
ואי ממשיכה...

(למה זה ברור לי שאני זו שאכתוב את רוב הסיפור???) ריצ'י הציע לג'ון רגע לפני שהם הקליטו פשרה ... בסופי שבוע סטפ תבוא לגרז'י וביום רגיל היא ו(הבת של דייב) יגורו באמת בדיר של ג'ון בניו יורק ג'ון שלא אהב את הרעיון אמר: ריצ אתה יודע מה זה ניו יורק.. הן בנות... מה יקרא אם איזה אחד יעשה להן משהו אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה או אם ישדדו אותן... ר'יצ באמת אני ממש פוחד עליה... ר'יצי אמר לג'ון :היא כבר תיהיה בת 18 וכשאתה ההיתה בגילה עשית הרבה יותר דברים מסוכנים ג'ון להזכיר לך איפה אתה ודייב גרתם?? ובקשר לזה שזה ניו יורק תקשיב ג'וליאני נלחם בפשע ואתה יכול להצמיד להן מאבטח או משהו רק שסטפ לא תדע מזה כי היא תהרוג אותך... ג'ון שהתחיל לאהוב את הרעיון אמר שהוא צריך לדבר על זה עם ד'ורתיאה וכשחזר לבית חיקתה לו הפתעה סטפ ברחה מהבית ולא מוצאים אותה בשום מקום...

shelly bongiovi

New member
/tapuzforum/images/emo13.gif

דורותיכסה(סורי לא יכולה ) החלה לצרוח על ג`ון: הכל בגללךךך למה אתה עושה לה את זה? מתי תבין שלא הכל סובב סביבך. . . ג`ון : היא תחזור תרגעי, היא בטח הלכה לגבי (הבת של דייב). ג`ון,ריצ` ודייב ירדו לאולפן ופתאום.....

m o r 1 0 2

New member
הם ראו את ספטני קשורה../images/Emo3.gif

היא התחילה לצרוח.....ג'ון לא הבין מה קרה..לה...איך פתאום קשרו אותה
הוא התחיל להציף אותה במיליוני שאלות במקום לשחחר אותה...ואז סטפני צועקתת אולי תשחחר אותו קודם ואז נדבר
הוא שיחרר אותה והיא חיבקה אותו, דייב וריצ'י לא הצליחו להבין למה הם מצאו אותה קשורה והחליטו לחפש רמזים...אבל לא היה צורך כי פתאום מישהו פרץ את הדלת ו......... ((הכל התרחש בערב כמובן
))
בהשראת השיר One wild night
((ערב אחד סוער
))

LIRONSH100

New member
אז הם גילו למה סטפ היתה קשורה...

זה היה החבר5 שלה סטפ קפצה עליו בחיבוק ואמרה "סוף סוף הגעתה איזה מופרע אחד ניסה לחטוף אותי..." החבר של סטפני אמר "אוי סטפ אני מצטער באתי הכי מהר שאפשר..." "מה את התקשרת עליו? למה לא התקשרת לאמא שלך או עלי" אמר ג'ון "כי רציתי לעוף מפה אני לא סובלת אותך מתי תבין?? המופרע הזה חטף אותי בדיוק כשאני ההיתי בדרך..." "סטפ לעולם אבל לעולם אל תברחי! ואת מקורקרעת! אני רציני סטפ! והארי מצטער אבל חלק מהעונש שלה זה לא לראות אותך שבוע... גם זה מגיע לה יותר..." "אבא אני שונאת אותך!!" (באמת בואו נעיף לה איזה ביטה אייך אפשר לשנוא דבר כזה...)ג'ון אמר "מצדי תשנאי אותי את לא מבינה שאני דואג לך??" "אם זה לדאוג לי אז אני מסתדרת מצוין לבד.." "כן בטח רואים... שעה את לבד וכבר נחטפת..." "אוף אתה האבא הכי מעצבן בעולם אני לא מבינה איך בנות כל כך אוהבות אותך... ואפשר לחשוב שאתבה כזה סקסי.. אתה סתם מכוער ג'וני דפ יותר יפה ממך.... בוא הארי בוא אני לא רוצה להיות עוד רגע עם הדבר הזה.... (נכון שאני אוהבת מאוד את ג'וני דפ אבל ג'וני לא מגיע ליופי של ג'ון... והפכנו את סטפ למעצבנת... ) נ.ב תחננתי שהיא ברחה בכלל מהתחלה לחבר שלה.... ואף אחד לא מגלה איפה היא.... עד איזה יום שדייב רואה במקרה את סטפ מתנשקת איתו וגורר אותה חזרה לג'ון...

m o r 1 0 2

New member
אממ..אהבתי את הרעיון../images/Emo9.gif

וברור שג'וני לאר מגיע לקרסוליים של ג'ון

m o r 1 0 2

New member
סטפ הלכה עם הארי לביתוו....

הם הגיעוו וסטפ התחילה לחפור להארי עם כמה שאבא שלה מעצבןן
אחרי כמה זמן הם ראו סרט ביחדד ואחר כך היא החליטה שהיא רוצה לברוח איתו לניו-יורק ולא להגיד כלום להורים שלה
....הוא כמובן הסכיםם..הוא התחיל לארוז את הדברים שלו ואחר כך הם קבעו ללכת אליה לארוז((כמובן משבלי שאפ'חד יראה)) אחרי שעה שכמעט הארי סיים לארוז אמא שלו ניכנסה ואמרה.....

shelly bongiovi

New member
הארי בוא לצד שניה....

הוא בא הצידה והיא אמרה : הארי קיבלתי הרגע טלפון מג'ון, הייתה תאונה... אתה תספר לה.... נ.ב הסיפור אמור להיות על כללל הלהקה ולא על סטפני(חחח)

LIRONSH100

New member
ממשיכה...

"מה? קרא למישהו משהו?" שאל הארי אימו אמרה "כן זה היה ג'סי הוא חיפש אותה עם הרולרס שלו בדיוק כשבוריס (המצאה של שם לשכן שלהם...) חזר לביתו וגס'י בבית החולים..."אימו אמרה בקול חנוק "אוי מי גאד... רגע אמרת לג'ון שהיא פה??" "כן מה הוא לא ידע?" "אמא בפעם הבאה תשאלי לפני שאת פותחת את הפה... אוף אייך עכשיו אני יספר לה על גס'י...." הוא חזר לחדר ואמר "סטפ אני צריך לספר לך משהו, משהו מאוד רע..." "הארי אתה מדאיג אותי מה האבא הערס שלי יודע שאני כאן?" "כן אבל משהו הרבה יותר רע..." "מה יותר רע מזה ואייך הוא יודע???" "סטפ גס'י בבית החולים" נ.ב כן זה ברור שזה על כל הלהקה פשוט היא יותר נמצאת... אתן יכולות לקחת את זה עכשיו שהיא התחילה לבכות בהיסטריה ואמא של הארי לקחה אותה לבית החולים ושם היא פגשה את כל הלהקה ואחד מהם לקח אותה לבית שלו אחרי שג'ון כל כך כעס עליה שהוא לא רצה שהיא תיהיה באידור הבית חולים.... (זו רק הצעה אתן יודעות...)

nogao10

New member
אחרי שסטפני שמעה את החדשות.....

סטפני החליטה ללכת לבית חולים לבד, היא הלכה ברגל כשמשום מה השיר שאבא שלה כתב "Make a memory" היה לה כל הזמן בראש. כשסטפני ישבה ליד אח שלה בבית חולים, גון ודורת'י דיברו עם הרופא, היא פתאום הבינה שהיא לא תוכל לעזוב את המשפחה שלה, להיות זאת שאולי תפרק את הלהקה של אבא שלה- להקה שהייתה חשובה לו יותר מאמא שלה (וזה אומר המון) והיא לא יכולה לכעוס על אבא שלה יותר, כי הוא רק רוצה את הטוב ביותר בשבילה. כשג'ון חזר לחדר הוא לא התקרב לסטפני, והיא לא ידעה איך לבקש ממנו סליחה, עד שפתאום..... אני לא יכולה שהם יריבו יותר!!

LIRONSH100

New member
גם אני לא...

עד שפתאום דורתי' נכנסה ואמרה "טוב נמאס לי הריב ביניכם, יש לנו עוד זמן עד שנעבור לניו יורק ביינתיים צריך לטפל בגס'י אני רוצה שתלכו למשחק מחר וחסר לכם שאתם חוזרים משם ועדין בריב!" ג'ון אמר "אני לא חושב שמגיע לה פרס על זה שאח שלה במצב כזה קשה דרות'י" "ג'ון תפסיק עם זה! אתה אבא שלה ואני בטחה שגס'י לא יאהב את זה שאתם רבים וגם אני לא..." סטפני שכבר התחילה לבכות יצאה מהחדר ונתקלה בדייב שחיבק אותה ושאל מה קרא היא סיפרה לו את הסיפור מהצד שלה כמובן ודייב אמר לה "את לא אשמה בזה שגס' נפגע קודם כל הוא בכלל לא היה צריך לחפש אותך על הרולר שלו דרותי'אה אמרה לו בפירוש שלא יסע איתם..." "אבל דוד דייויד אבא אפילו אמר שזה באשמתי" :אבא שלך מדבר שטויות הרבה פעמים את יודעת את זה סטפ. ובקשר לזה שהלהקה תתפרק בגלל המעבר.. אין סיכוי תקשיבי את ההית עוד קטנה אבל רי'צי והת'ר הייתה להם תקופה שהם גרו בניו יורק ולא קרא שום דבר וחוץ מזה אנחנו כבר עוד חודש 24 שנים ביחד ניראה לך שזה מה שיפריד בנינו?" "כן אתה צודק..." ג'ון יצא לעשן סיגריה וראה את סטפ מחובקת עם דייב כשהיא בוכה ג'ון אמר לה ש....

למעלה