משחק חדש

../images/Emo41.gifמשחק חדש../images/Emo20.gif

אז ככה, אלו החוקים: הוא דומה ברעיונו למשחק הציטוטים אך הפעם במקום ציטוטים שמים שם של דמות אורחת כלשהי. עדיף לצרף גם את השם באנגלית בשביל שלא יהיו בעיות תרגום כלשהן. האדם הבא שעונה רושם דמות חדשה וכן הלאה בהצלחה. נתחיל בדמות: הרולד (HAROLD)

Gilliana

New member
Elegy

הבחור המפגר שהיה זוכר את תוצאות המשחקים בע"פ ורואה את רוחות המתים. תורי: לורן (Lauren)

adiville

New member
Shadows

היא היתה קשורה למוות של מישהו או ראתה רוחות.......שנים לא ראיתי את הפרק הזה (אולי באמת הגיע הזמן, עדי ??) אדי Eddie * מותר לצרף שמות משפחה ?

Ice Age

New member
לא מפגר, מאותגר שכלית

אדי ואן-בלנד(ה)ט, מ-"זוטות". אינוויזיגות' (מוזר לכתוב את זה בעברית) - Invisigoth

Gilliana

New member
טוב, זאת לא בדיוק דמות...

זה השם שאסתר מ-Kill Switch נתנה כשסקאלי שאלה אותה מה שמה. ושוב תורי: דני מרקהאם (Denny Markham)

adiville

New member
לגבי דני מרקהאם.......

לקח לי כמה דקות להיזכר כי אני יודעת שזה מ-UNREQUITED אבל לא זכרתי מי זה היה בדיוק... זה לא הבחור שהוביל איזה מיליציה צבאית חתרנית ? הוא גם הוציא עיתון חתרני אם אני זוכרת נכון ובגלל זה עצרו אותו.... ת'רזה נימן Theresa Nemman

muldercrushed

New member
הפיילוטט!!!!

היא הייתה אבת של חוקר מקרי המוות והבאה שהולכת למות אבל צמד הכפרות הציל אותה. פאט ורלנדר Pat Varlander?

Gilliana

New member
השכן של מאלדר וסקאלי ב...

Arcadia. אוקיי, ועכשיו: אנסון סטוקס (Anson Stokes).

adiville

New member
איך אפשר לשכוח

הטמבל שקיבל משאלות מהג'יני ב - Je Souhaite. הסוכן טום קולטון Agent Tom Colton

pusher

New member
squeeze../images/Emo2.gif

and now....Mr.Inkento I dont know if I spell right! god I'm suck:/

Gilliana

New member
אני רואה שבאמת התמכרתם...

...ל 2SHY
שהרי וירג'יל אינקאנטו הוא לא אחר מאשר 2SHY ערפד השומנים. תורי: ארתור דאלס (Arthur Dales)

adiville

New member
סוכן FBI לשעבר

השתתף בפרקים Travellers (הפרק השערורייתי עם טבעת הנישואין של מאלדר) וב- The Unnatural. וואייייי.......שעות דפק לי במוח "מי זה לעזאזל מיסטר אינקאנטו ?? זה כל כך מוכר !!!"
הסוכן ביל פטרסון Agent Bill Patterson

Gilliana

New member
גרוטסק

הסוכן ממחלקת מדעי התנהגות שהיה בעצם בעצמו הרוצח. תורי: אבשלום (Absalom)

איזה שיר יפה זה אבשלום

אבל פה מדובר ב"נביא" מהעונה השמינית הופיע גם ב THIS IS NOT HAPPNING וב WORDS 3 הדמות הבאה: האחות אוונס NURSE OWENS

Gilliana

New member
באמת שיר מקסים!

ואני לא אענה כרגע למרות שאני יודעת את התשובה - ניתן צ'אנס גם לאחרים.

adiville

New member
האחות מ-ONE BREATH

זאת שטיפלה בסקאלי. ד"ר צ'ארלס גולדסטין Dr Charles Goldstein

למעלה