ולמעשה יכולתי לענות על אפילו יותר מחצי, אבל תמיד כשהסתכלתי בדיוק היתה שאלה שלא זכרתי... לעומת זאת, יש כאן כמה שגם אחרי שהזכרתם אני לא נזכרת בעצמי, בניגוד לאלה שאני אומרת אה, וואלה.. (כמו למשל לורן ומליסה)
ברנדה היא אמנם מסיגזי אבל ל-2 הבחורות קראו טרי ומרג'י, ברנדה היא זאת שהן הרגו לדעתי ביום הולדת שלה כי היא יצאה עם מישהו שהן מחבבות.. והתשובה לשאלתך היא קלה, כמובן השריף החתיך (השחקן לוק ווילסון) מ- bad blood ואני לא ארחיב כדי למנוע ספוילרים.. השאלה שלי: מיהי דסילבה?
שיר : נכון................ סליחה, מודה בטעות המפגרת שלי............ ועוד לא מזמן ראיתי את הפרק ! ג'ילי : הפרציפלוכא ההיא גדלה להיות "לינט סקאבו" בסידרת המופת "עקרות בית נואשות"
אמנם לא ראיתי מעולם ולו פרק אחד בסדרה אבל שמעתי שזו סדרה טובבה, מה גם שמככבת בה שחקנית שאני מאד אוהבת (שיר, שימי לב...) - מארסיה קרוס, לשעבר כוכבת "מלרוז פלייס".
לגבי הפרציפלוכא זה דווקא מצחיק : עברתי על פרטים של כל מיני פרקים ואז הופתעתי לגלות שהשחקנית מעקרות בית השתתפה בפרק ICE...... הפעם האחרונה שצפיתי בו היתה לפחות לפני 6-7 שנים אז נהניתי לצפות בו שוב ואכן זיהיתי את השחקנית ! בכלל, הרבה שחקנים שהופיעו בתיקים (בעיקר בעונות הראשונות) התקדמו משם לתפקידים יותר ידועים.
נראה לי שהיא הדמות הטלוויזיונית האהובה עלי/שהשפיעה עלי הכי הרבה בכל הזמנים.......... כן כולל מאלדר וסקאלי, אולי אפילו כולל בריאן וג'סטין (מ"הכי גאים שיש"-שהם היחידים שאולי מתחרים מולה על התואר) ועדי, יופי של חתיכת מידע על כך שהשחקנית היא לינט מ"עקרות בית נואשות"... טוב לדעת וכל הכבוד. לדעתי גם היא זאת שזכתה באוסקר (או אמי או מה שזה לא יהיה של הסדרות) כאשר 3 מבין 4 הכוכבות של הסדרה היו מועמדות לפרס. אני אמנם לא צופה בסדרה כי אין לי yes, אבל את 2 הפרקים הראשונים היה לי חשוב לראות והתאהבתי בסדרה (כמובן בעיקר בדמות של מרשה). סדרה מדהימה. ביום מן הימים אני מתכננת לצפות בכולה, אני כבר אמצא דרך