משחק חדש

adiville

New member
וואי איך שנאתי אותה !!!!!

The field where i died הבחורה שטענה שהיא גלגול נשמה של אהובתו של מאלדר מימי מלחמת האזרחים... לינדה באומן Linda Bowman

Gilliana

New member
אחותו של Pusher

הלוא הוא רוברט פאטריק מודל (כבר אמרתי שיש משהו "מעניין" בשם שלו?
) בפרק Kitsunegary. שרון גראפיה (Sharon Graffia)

"אחותו" של מקס

בפרקים מקס והזמן רץ. הבא: וולס WILLIS דרך אב הדמות הראשונה שרציתי לשים הייתה מליסה אבל בסוף התחרטתי..

Gilliana

New member
ג'ק וויליס

מ-לאזארוס, הסוכן שהיה החבר לשעבר של סקאלי. תורי: הייץ וורבר ( Heitz Werber )

adiville

New member
ד"ר הייץ וורבר ליתר דיוק

מהפרק The red and the black שרון קיוויט Sharon Kiveat

1Shir

New member
יש מצב שלראשונה אני זוכרת משהו...

זאת המורה של DPO החמודה שהוא היה מאוהב בה? טוב הנה שלי: ברנדה

1Shir

New member
טוב האמת עברתי על כל השאלות שהיו

ולמעשה יכולתי לענות על אפילו יותר מחצי, אבל תמיד כשהסתכלתי בדיוק היתה שאלה שלא זכרתי... לעומת זאת, יש כאן כמה שגם אחרי שהזכרתם אני לא נזכרת בעצמי, בניגוד לאלה שאני אומרת אה, וואלה.. (כמו למשל לורן ומליסה)

Gilliana

New member
אויש שיר,סליחה! ../images/Emo24.gif

לא שמתי לב שענית כבר (העייפות, העייפות...) אז פשוט תתעלמו מהתשובה לי והמשחק ממשיך מכאן. SORRY.

Gilliana

New member
מושא אהבתו הבלתי מושגת ו...

... מורתו לשעבר של DPO בפרק הנושא את אותו שם. אלפרד פליג ( Alfred Fellig )

adiville

New member
2 תשובות

ברנדה היא אחת מ-2 הבחורות שהמיטו אימה על העיירה הקטנה ב-SYZYGY אלפרד פליג הוא הצלם ש"זכה" בחיי נצח בפרק TITHONUS תורי : לושיוס הארטוול Lucius Hartwell

1Shir

New member
תיקון + תשובה

ברנדה היא אמנם מסיגזי אבל ל-2 הבחורות קראו טרי ומרג'י, ברנדה היא זאת שהן הרגו לדעתי ביום הולדת שלה כי היא יצאה עם מישהו שהן מחבבות.. והתשובה לשאלתך היא קלה, כמובן השריף החתיך (השחקן לוק ווילסון) מ- bad blood ואני לא ארחיב כדי למנוע ספוילרים.. השאלה שלי: מיהי דסילבה?

Gilliana

New member
אוי, זאת הפרציפלוכא מ-ICE

לא סבלתי אותה...
NEXT: ג'וש אקסלי ( Josh Exley )

adiville

New member
2 תגובות

שיר : נכון................ סליחה, מודה בטעות המפגרת שלי............ ועוד לא מזמן ראיתי את הפרק ! ג'ילי : הפרציפלוכא ההיא גדלה להיות "לינט סקאבו" בסידרת המופת "עקרות בית נואשות"

Gilliana

New member
ואללה??? כל הכבוד לה

אמנם לא ראיתי מעולם ולו פרק אחד בסדרה אבל שמעתי שזו סדרה טובבה, מה גם שמככבת בה שחקנית שאני מאד אוהבת (שיר, שימי לב...) - מארסיה קרוס, לשעבר כוכבת "מלרוז פלייס".

adiville

New member
מארשה קרוס מ ד ה י מ ה !!!

לגבי הפרציפלוכא זה דווקא מצחיק : עברתי על פרטים של כל מיני פרקים ואז הופתעתי לגלות שהשחקנית מעקרות בית השתתפה בפרק ICE...... הפעם האחרונה שצפיתי בו היתה לפחות לפני 6-7 שנים אז נהניתי לצפות בו שוב ואכן זיהיתי את השחקנית ! בכלל, הרבה שחקנים שהופיעו בתיקים (בעיקר בעונות הראשונות) התקדמו משם לתפקידים יותר ידועים.

1Shir

New member
../images/Emo99.gif

מרשה קרוס שלי!!!!!!!!
נראה לי שהיא הדמות הטלוויזיונית האהובה עלי/שהשפיעה עלי הכי הרבה בכל הזמנים.......... כן כולל מאלדר וסקאלי, אולי אפילו כולל בריאן וג'סטין (מ"הכי גאים שיש"-שהם היחידים שאולי מתחרים מולה על התואר) ועדי, יופי של חתיכת מידע על כך שהשחקנית היא לינט מ"עקרות בית נואשות"... טוב לדעת וכל הכבוד. לדעתי גם היא זאת שזכתה באוסקר (או אמי או מה שזה לא יהיה של הסדרות) כאשר 3 מבין 4 הכוכבות של הסדרה היו מועמדות לפרס. אני אמנם לא צופה בסדרה כי אין לי yes, אבל את 2 הפרקים הראשונים היה לי חשוב לראות והתאהבתי בסדרה (כמובן בעיקר בדמות של מרשה). סדרה מדהימה. ביום מן הימים אני מתכננת לצפות בכולה, אני כבר אמצא דרך

muldercrushed

New member
לא מזמן ראיתי פרק אחד מעונה 7...

וזיהיתי שם את השחקן האורח בתור הדמות הפסיכופתית התורנית מ"המסור 1,2"

למעלה