משהו מוזר.

../images/Emo41.gif משהו מוזר.

יש בתעשירייה (מקום 7- 1694) מישהו שכתוב שיש לו 3,050,000,000 ,תעשייה, אבל כשבודקים עליו רואים שאין לו בכלל תעשייה! איך זה יכול להיות?? אה!! עכשיו נזכרתי!!! זה בגלל שהורדנו לו אותה. פעולת הפעל את הקוד – העונש הסתיים בהצלחה! הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים שוגרו 660 טילים בליסטים על המדינה mga #1694 מתוך 660 טילים בליסטים ששוגרו, רק 165 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 495 טילים בליסטים הצלחת להרוס 67 מפעלים. 0 מפעל עצים 0 מפעל ברזל 0 מפעל נפט 0 מכרה פחם 0 מכרה כסף 0 מכרה זהב 15 מכרה אורניום 52 מכרה יהלומים הצבא שלך צבא של האויב טילים בליסטים שאבדו: 660 0 טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 100 סך כוח תעשיה שאבד: 0 3,050,000,000 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 16,500,000,000 3,250,000,000 בברכה, ברית DFA

saaror

New member
הוא לא טוב בדוקים...

אני אישית קורע אותו 220-0 אבל בכל מה שקשור להשמדת תעשייה,הוא אלוף בתחום,ועצם העובדה שקיבלת את זה בצורה כה נוקשה מרמזת עליך שחוש ההומור שלך שואף ל-0 או שאתה מהברית של אותו אחד ואתה פשוט עצבני... לא נורא,איך אומרים פעם אתה למעלה,פעם למטה...עכשיו הגיע הזמן להיות למטה...

theor9

New member
חחחח איזה זיבולי שכל

אני לא בברית של הילד עם התעשיה כי אני בטרור ואני לא הילד שהתעשייה הזאת הייתה שייכת לו וחוש ההומור שלי יותר גדול משלך ואיך הוא אלוף מה הוא עשה כבר השמיד תעשיה לילד שהוא במשטר כהני דת הם לא יכולים לקנות טנ"ט אז מה גדול במה שהוא עשה נגיד הוא היה מנסה להוריד לי את התעשיה הוא היה אוכל אותה ובגדול

אבל לא היית מצפה

ממישהו שיש לו כל כך הרבה מפעלים, לדאוג שיהיה לו קצת יותר טנ"ט?? אזמה אם הוא כהני דת, יש מספיק טנ"ט בשוק השחור גם בשבילו. וזה בעצם מה שהתקיפה באה לראות, את הטיפשות של הליצן הזה. כמובן שלך לא נצליח להוריד את התעשייה כי רוב הסיכויים שהיית מספיק חכם לקנות קצת יותר טנ"ט ממנו. יום טוב.

lidor500

New member
אממ יא חכם

לבן אדם יש 3 מיליארד תעשייה אתה לא חושב שהוא היה מוצא דרך לייצר לעצמו טנ"ט?

hakim

New member
לפחות תהיה הוגן

איבדת את זה לפני ... !!! תקיפת טילים בליסטים על המדינה שלך ! המדינה **** נכשלה בניסיון לשגר טילים בליסטים נגד מטרות נבחרות במדינה שלך. הפעל את הקוד – העונש הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים מתוך 1,250 טילים בליסטים ששוגרו, רק 250 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים בליסטים הצליח להפיל 1,000 טילים בליסטים. כל הטילים בליסטים ששוגרו לעבר המדינה שלך יורטו על ידי ההגנות טילים נגד טילים שברשות המדינה שלך. תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך טילים בליסטים שאבדו: 1,250 0 טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 250 סך כוח תעשיה שאבד: 0 0 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 25,000,000,000 500,000,000

למעלה