מקפיץ קצת

Shy Guy

New member
../images/Emo27.gifהתחדשויות – יוני 08../images/Emo37.gif

לאחר שרשור התחדשויות מאי הנחמד, הגיע תורו של שרשור סיכום ההתחדשויות שלכם בחודש יוני האחרון.
לצערי, אני לא קניתי כ"כ בגדים ביוני (מקווה שאשלים את זה ביולי הנוכחי
), אבל קניתי משקפי שמש נחמדים ביותר שכשהם יגיעו (בתקווה שבשבוע הבא כי אני מחכה להם כבר קרוב לשבועיים..!), אוסיף גם תמונה. :) אתם מוזמנים לספר לכולנו מה קניתם ולהוסיף תמונות של הבגדים/אביזרים שקניתם ביוני!

amitslk

New member
אני גם מחפש להזמין מקפיים של ריי באן

אבל מחו"ל כי בארץ המחירים מופרזים לגמרי, מאיזה אתר הזמנת? אם אפשר לשאול כמובן :]

amitslk

New member
משקפיים* ועוד משהו

מחר יש לי יום הולדת! [7.7] סוף סוף בן 15 :) אז אני הולך עם אמא שלי לקניות בפול אנד בר, וזארה, החנויות היחידות שאני קונה בהן בגדים :) אז מחר או עוד יומיים אני אצרף מונות של מה שקניתי :]

Shy Guy

New member
דבר ראשון...

מזל טוב..!
לגבי משקפי השמש - לא הזמנתי את המשקפיים מאיזשהו אתר, אלא מאופטיקנה.. מכיוון שאלו משקפי שמש אופטים, אז אני ממתין להם כבר מספר ימים.
שרשור התחדשויות שנפתח הוא לגבי הקניות שביצעת בחודש יוני האחרון (חודש שעבר), אבל אתה תמיד יכול לצלם את הבגדים שקנית ולצרף אותם לשרשור התחדשויות שיסכם את יולי ויפתח בתחילת חודש הבא. :)

../images/Emo214.gif

מתוך 1+1 של אירוקה בעזרתו של לקוח רנדומלי (תודה לך לקוח רנדומלי).

Shy Guy

New member
חולצה חביבה ביותר! :)

יצאה לך תמונה אומנותית קלות.

Shy Guy

New member
../images/Emo41.gifמקפיץ קצת../images/Emo41.gif

אף אחד מלבד אוהד לילו לא קנה שום דבר חדש בחודש יוני?

jhshadi

New member
נקנה חודש שעבר אבל הגיע החודש..

קניתי מהאתר Threadless.com (שהוא סוג של קומונה של מעצבים ואמנים) שם ניתן למצוא הדפסים וגרפיקות שגובלות באומנות על גבי טי שירטס ועוד הברקות (כמו סרטוני הוידאו השבועיים שלהם). החולצה הראשונה מתוך 3 שנקנו הגיעה החודש וזה טייק אוף על הציור "הלידה מחדש של ונוס" (לא היה לי כוח לצלם אז פשוט הבאתי את התמונה מהאתר)

Shy Guy

New member
ההדפס ממש יפה. ../images/Emo13.gif

מעניין לראות את שאר החולצות שקנית. :) ובכלל, אחרי סיור קצרצר באתר, יש שם באמת כמה הדפסים די מגניבים. :) מתלבט מה להזמין משם..

Shy Guy

New member
ה-Ray-Ban האופטים שלי. :)

אז לאחר המון זמן, משקפי השמש האופטים החדשים שלי הגיעו - המסגרת רק נראת זהובה (בגלל האיכות הנפלאה של המצלמה של הסלולרי!
), אבל היא כסופה.

למעלה