היה ממש אחלה!
לא באו הרבה בסוף. אך זה האיכות, לא הכמות
היה ממש נחמד לפגוש פעם ראשונה את איתמר, טל AKA שמיקי, מעיין ו-עידו! וגם כמובן את נועם ושקד שאותם אני כבר מכיר... חיכינו עד איזה 3 ליד הטאוור ולא באו עוד, למרות שלא מעט הודיעו שיבואו בשרשור המפגש. אחר כך הלכנו לאכול, משם לגג ומשם לרכבות. עידו ו-טל - ח"ח על הגיטרות ועוד יותר על הביצועים!
היה ממש כיף לשמוע זפלין מהגיטרות במפגש. רגעי השיא והאהובים מבחינתי הם Tangerine של טל וההתחלה של Bring It On Home של עידו (פעם הבאה אני אביא את המפוחית האמיתית הגדולה שלי ונעשה את זה כמו שצריך!). ממש נחמד היה לשמוע אתכם. חבל שמעיין לא היה להרבה זמן, אך בכל זאת היה אחלה לפגוש אותך ונקווה שפעם הבאה נראה אותך יותר (ואני עדיין מחכה לביקורת וחוויות מה-Greek!
). דיברנו, אכלנו, שתינו, שמענו מוזיקה ועוד. עידו ו-טל גם גילו את חלק מנפלאות הביצועים ב-Live At The Greek. ענק או לא ענק?
גיליתי כנראה שאני היחיד פה בפורום עם How The West Was Won. כך זה נראה. שיורידו מחירים בארץ שכולם פה יוכלו לרכוש אותו!
איתמר - תתחדש על התקליט של קווין. בסוף המפגש גם כמעט ו-טל לקחה בטעות את המפרט של עידו...בסוף זה הסתדר. טל - נשמח לראות את התמונות המעטות פה בקרוב. וצילמו אותנו במפגש אפילו שאף אחד לא הביא מצלמה! פשוט ראו שכזה כיף ומשעשע אצלנו שצילמו אותנו לבד. אז היה ממש נחמד לפגוש את כולכם ולדבר ולהכיר את האנשים גם מאחורי השמות בפורום...מפגש הבא גם בטח יהיה יותר זמן. מחכה ומצפה כבר לפגוש את כולכם שוב במפגש הבא, ביחד עם עוד חברי פורום הפעם. מקווה שיבואו עוד פעם הבאה. כדאי, היה כיף ויש לנו פה אחלה חבר'ה ואנשים טובים. אז...עד לפעם הבאה!