מפגש

שמיקי

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif

היה ממש כיף :) להכיר את כולם, אני נהנתי. חבל שהיו מעט אנשים. אז.. תומר, איתמר, עידו,נעם,מעין, שקד(?) ואני היינו אה וכפיר הסנוב הזה שעבר לידנו ולא אמר לנו כלום אחרי שאמרנו לו שלום.. לא יפה. אניוואי.. מי יתן ויהיו עוד מפגשים- כמובן, עם יותר אנשים. אני אעלה תמונות בקרוב :).
 

Kfiriboy

New member
....

אני לא סנוב את יכולה לשאול את כל החבר'ה מהפורום שלי שחיפשתי אתכם!!! למה לא קראתם לי אם ראיתם אותי?
 

Kfiriboy

New member
....

לא שמעתי שאמרתם שלום, באמת מצטער, הייתם יכולים להגיד יותר חזק
 

שמיקי

New member
חח קראתי לך כפיר

ואמרתי לך שלום ואפילו הסתכלת עליי! ופשוט המשכת לך.. :(
 

Kfiriboy

New member
כי הייתי עם הפורום../images/Emo122.gif

וזה גרם שלא אשים לב
 

AeroTom

New member
ראינו אותך באמת עובר לידינו

טל זיהתה אותך וגם קראה לך...אך לא שמת לב ונכנסת לטאוור. בכל מקרה-נשמח לפגוש אותך פעם הבאה. נקווה שתגיע.
 

ShikS

New member
היה נחמד ביותר

חזרתי עכשיו אחרי יום אינטנסיבי במיוחד~ מתי החג הבא? והיו אנשים שבאו אבל היתביישו/לא מצאו אותנו?
 

shigaoni

New member
פורים../images/Emo122.gif עד אז אין חופשים

וגם זה רק 3 ימים=/
 

AeroTom

New member
פורים בחודש מרץ...

בהחלט נארגן מפגש פורים. ואני מאמין שמפגש הבא יבואו עוד, למה היה ממש נחמד.
 

SaintJohn

New member
היה ממש סבבה לפגוש את מי שהגיע!

מעיין - הייתי צריך ללכת מעט אחרי שהגעת אז לא דיברנו הרבה, אבל היה טוב לפגוש אותך שמיקי ועידו - אתם מנגנים ממש טוב! (אבל הגיטרה של שמיקי יפה יותר
) איתמר - תתחדש על התקליט! כפיר - לא הצטרפת אלינו אבל קראנו את החתימה שלך... תומר - היה נעים לפגוש אותך, אתה מוזמן לבקר בפורום אירוסמית' צריך לעשות מפגשים נוספים, ושיבואו עוד חבר'ה! נתראה במפגש הבא
 

AeroTom

New member
היה ממש אחלה!

לא באו הרבה בסוף. אך זה האיכות, לא הכמות
היה ממש נחמד לפגוש פעם ראשונה את איתמר, טל AKA שמיקי, מעיין ו-עידו! וגם כמובן את נועם ושקד שאותם אני כבר מכיר... חיכינו עד איזה 3 ליד הטאוור ולא באו עוד, למרות שלא מעט הודיעו שיבואו בשרשור המפגש. אחר כך הלכנו לאכול, משם לגג ומשם לרכבות. עידו ו-טל - ח"ח על הגיטרות ועוד יותר על הביצועים!
היה ממש כיף לשמוע זפלין מהגיטרות במפגש. רגעי השיא והאהובים מבחינתי הם Tangerine של טל וההתחלה של Bring It On Home של עידו (פעם הבאה אני אביא את המפוחית האמיתית הגדולה שלי ונעשה את זה כמו שצריך!). ממש נחמד היה לשמוע אתכם. חבל שמעיין לא היה להרבה זמן, אך בכל זאת היה אחלה לפגוש אותך ונקווה שפעם הבאה נראה אותך יותר (ואני עדיין מחכה לביקורת וחוויות מה-Greek!
). דיברנו, אכלנו, שתינו, שמענו מוזיקה ועוד. עידו ו-טל גם גילו את חלק מנפלאות הביצועים ב-Live At The Greek. ענק או לא ענק?
גיליתי כנראה שאני היחיד פה בפורום עם How The West Was Won. כך זה נראה. שיורידו מחירים בארץ שכולם פה יוכלו לרכוש אותו!
איתמר - תתחדש על התקליט של קווין. בסוף המפגש גם כמעט ו-טל לקחה בטעות את המפרט של עידו...בסוף זה הסתדר. טל - נשמח לראות את התמונות המעטות פה בקרוב. וצילמו אותנו במפגש אפילו שאף אחד לא הביא מצלמה! פשוט ראו שכזה כיף ומשעשע אצלנו שצילמו אותנו לבד. אז היה ממש נחמד לפגוש את כולכם ולדבר ולהכיר את האנשים גם מאחורי השמות בפורום...מפגש הבא גם בטח יהיה יותר זמן. מחכה ומצפה כבר לפגוש את כולכם שוב במפגש הבא, ביחד עם עוד חברי פורום הפעם. מקווה שיבואו עוד פעם הבאה. כדאי, היה כיף ויש לנו פה אחלה חבר'ה ואנשים טובים. אז...עד לפעם הבאה!
 

שמיקי

New member
חחחח..

ראו שאנחנו כ"כ אוהבים, ומאוחדים, וחמודים אז החליטו לצלם אותנו:) היה באמת כיף=] ואני שמחה שנהנת מטנג'רין.. אהה אכן- Live At The Greek עננק!
 

jimorrison

New member
המפגש פורום הכי גדול שראיתי בחיים

שלי היה נחמד לראות אותכם..גם אם זה היה ל20 דקות או משהו כזה
 

נשמת

New member
../images/Emo124.gif מישהו חביב עם גיטרה

שהיה בגג, בצד של גאווה צעירה. איכה
 
למעלה