מפגש!!!

mili2828

New member
D: גם לאח שלי יש יומולדת בתאריל הזה

הזאטוט הקטן... טוב אני עפתי לי..=/

Fall Out Liel

New member
מייזל טוב../images/Emo9.gif!../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif

../images/Emo207.gif יאי המחשב שלי חזר לחיים

אחרי שבוע בלי מחשב הוא חזר לחיים אה ו... אני חושבת שב2.8 כדי לעשות אל תשאלו למה ..

mili2828

New member
נכון... גם לאח לשי יש יומולדת- אין אפשרות

להתחמק =/ אוגוסט זה חודש עמוס

מה עם שאר אוגוסט?../images/Emo223.gif

אני עובדת שבועיים ראשונים של אוגוסט.. וזה כל יום מ6 בבוקר עד 2 אני אהיה גמורה וכמו שאמרו יש את כל יולי.. עדיף שאנשים ישרשרו לכאן תאריכים שלא נוחים להם מכל החופש ואז נראה איזה תאריכים נשארים

ביולי הכי טוב אמ..יש את הפיקניק הזה לא?../images/Emo108.gif

אז בואו ניפגש בתאריך של הפיקניק לא חייב ללכת .. ויש את כל יולי ולדעתי זה חשוב שהמנהלת תבוא הפעם ... זה יהיה המפגש השלישי ומן הסתם המנהלת צריכה להיות נוכחת ושוב בבבבקשה אל תעשו את זה ב-1.8 עד ל-5.8 ווווקשה לא

אפשר לעשות עוד מפגש ביולי../images/Emo223.gif

ובאמת לא יצא לי להיפגש עם הרבה מהפורום.. אני רק מכירה את אלה שהיו בקומונה..

Fall Out Liel

New member
תראו...../images/Emo168.gif

יש עוד מטרה למפגש הזה, וזה האלבום. אני גם עובדת ואני לא אוכל בתאריכים אחרים. אם זה לא יהיה בחופש- לא יהיה אלבום! אני רוצה לשלוח להם אותו כמה שיותר מהר, וזאת אומרת שעד סוף אוגוסט אני רוצה כבר שהאלבום יהיה בדרך אליהם או אצלם כבר. האלבום חשוב מאוד [לי לפחות] ואני רוצה לסיים איתו כבר. אז תקבעו איזה תאריך שאתן רוצות, אבל אולי אני לא אהיה, ואם אני לא אהיה לא יהיה אלבום, וסיכוי שהם יראו אותנו ויבואו ייתבטל..

אני לא בארץ ב1.8 עד ה-5.8 ווקשה אל ...../images/Emo108.gif

אל תעשו את זה בתאריכים האלה ווווווווווווקשה אני מתגעגעת וגם אני רוצה להשתתף באלבום .. אני יכולה מתי שבא לכם חוץ מהתאריכים האלה ...

למעלה