מפגש!!!

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifמפגש!!!../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

המפגש הרשמי הבא ייערך באוגוסט. התאריכים לבחירתכם הם: 1.8 2.8 3.8 4.8 5.8 6.8 7.8 9.8 10.8 11.8 12.8 תבחרו. התאריך שייבחר בו יתקיים המפגש, פרטים נוספים בהמשך. וגם פרוייקט האלבום.!

64 panic girl

New member
למה לא ביולי??

אני חושבת שצריך לעשות ביולי וגם באוגוסט כי המפגש הקודם לא היה ממש מפגש כי בקושי אנשים באו... אני חושבת שצריך לעשות ביולי ואם עושים באוגוסט לא להתחיל לתכנן מעכעשיו!! מתכננים לפחות 15 יום לפני זהו. מעכשיו להתחיל לטחון את זה?! וכל דקה שירשור חדש מי בא למפגש...

mili2828

New member
צודקת...../images/Emo45.gif אוגוסט חוץ מיזה חודש עמוס

אני מעדיפה יולי..... ודנה צודקת

Fall Out Liel

New member
אי אפשר ביולי..../images/Emo168.gif

ואוגוסט מתאים דווקא להרבה בנות ואל תגידו שלא לתכנן את זה מעכשיו, סימן שאתן ממש לא מבינות בזה. תיכננו בערך חודש וחצי לפני את המיני מפגש הזה ובהתחלה הרבה אמרו שיבואו ובלה בלה וברגע האחרון מיליון ביטלו.. חייבים לתכנן מעכשיו אחרת נידפק שוב, ואני לא מוכנה לזה.

Rose131

New member
בדיוק בגלל זה עדיף לא לתכנן עכשיו../images/Emo6.gif

אם את אומרת לתכנן מעכשיו סימן שאת ממש לא מבינה בזה. אם פעם קודמת תיכננתם חודש וחצי לפני, את חושבת שאנשים באמת ידעו מה הם מתכננים? אז למה נראה לך שברגע האחרון ביטלו? כי בהתחלה הם חשבו שהם יוכלו ובסוף משהו צץ והם לא יכלו. אם מתכננים כל-כך הרבה זמן לפני, ברור שיהיו ביטולים.

Fall Out Liel

New member
אז זהו שלא..../images/Emo168.gif

אם נתכנן עכשיו כולם יבדקו מתי הם יכולים וככה הם לא יתכננו שום דבר לתאריך הזה..

Rose131

New member
אז למה בפעם הקודמת כולם אמרו שהם יבואו

ובסוף היו ביטולים? [אולי כי היו להם דברים שצצו ברגע האחרון ולא ניתנים לשינוי?]

Fall Out Liel

New member
הרבה ביטלו בגלל שיש להם בצפר..../images/Emo168.gif

אבל עכשיו חופש, אין בצפר

Fall Out Liel

New member
כנראה שלא>< ../images/Emo168.gif

חוץ מזה אני צריכה לדעת עכשיו בשביל משהו. פרוייקט הלאבום, שמעת עליו? אם לא אז יש פה שירשורים איפושהוא..חח ואין לי כוח להמשיך בויכוח הקטנטן שלנו, את צודקת, סיום ויכוח.

../images/Emo223.gif

את מדברת אחרי מלא ניסיונות כושלים לעשות מפגשים בפורום סרטי מתח ואימה שרק אנחנו ואלעד הגיעו? חח סתם.. צריך עדיין לארגן מפגש לחודש הזה.. ואני בעד שיהיו בו עוד פורומים ואת חייבת לבוא! אה והלכת בסוף למה שהיה היום?

Rose131

New member
נו אבל בסרטי אימה לא היה רצון../images/Emo6.gif

לא הלכתי
לא היה לי עם מי
פעם הבאה את באה איתי!

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

ב-1-2.8 אני בטוח שלא יכולה כי ב-1.8 יש לי חזרה גנרלית לפסטיבל כרמיאל וב-2.8 אני מופיעה כל היום בפסטיבל כרמיאל ואין מצב שאני מפספסת את זה כי זה חגיגות 20 שנה לפסטיבל כרמיאל ויש לי 2 סולואים ואחד מהם הוא בנעילה שזה הכי חשוב. בשאר התאריכים נראה לי שאני יכולה =]

פיתiש

New member
הממ=_="

נאמ לי הכי טוב ב8/7 אני כבר בת"א אז מה אכפת לי:p אבל הכל זאת אני יכולה בכל התאריכים הלאה נראלי[=

למעלה