חחחח צודק. (:
מ ממשיך לרוץ New member 3/12/07 #37 כולה אימייל חדש.. זה בדיוק שנייה. חח אני ממליץ לך על הכינוי : "ממשיכה לרוץ" ואז נהיה תאומיםם חחחחחחחח סתאאאםXD
כולה אימייל חדש.. זה בדיוק שנייה. חח אני ממליץ לך על הכינוי : "ממשיכה לרוץ" ואז נהיה תאומיםם חחחחחחחח סתאאאםXD
ד דניאל ליטבק New member 3/12/07 #38 חחחחחחחח.. יאללה אין לי בעיה D= למרות שבריצה אני לא משו.. =\\ חחחחחחחחחחחחחח ... XD
מ ממשיך לרוץ New member 4/12/07 #39 לכן במסנג'ר הכינוי שלי זה: ממשיך לרוץ האמת שבמקום השבלול, זה הצב של המסנג'ר חח.. מאפיין אותי הכי טוב
מ מורקי111 New member 4/12/07 #43 ../images/Emo142.gifחח ייפפה ../images/Emo6.gif,אהבתיייי../images/Emo3.gif
מ ממשיך לרוץ New member 6/12/07 #44 כנ"ל../images/Emo9.gif פעם זה היה מן סמייל ממהר כזה. ואני כזה פאק הוא לא מאפיין אותי בכלל. אני עצלן בנשמה.
כנ"ל../images/Emo9.gif פעם זה היה מן סמייל ממהר כזה. ואני כזה פאק הוא לא מאפיין אותי בכלל. אני עצלן בנשמה.
מ מורקי111 New member 6/12/07 #45 ../images/Emo142.gifאה-אה!!מצאתיי את המכנה המשוותף האמיתיי בין כל הפורום הזה חח
י ילד רע 16 New member 1/12/07 #21 זה באמת מוגזם. אמא שלי יודעת שאני גולש בתפוז, כי אני מספר לה על וויכוחים לפעמים וזה חחחחח או שהיא רואה ומתעניינת, אבל ממש לא קריטי בשבילה, אפשר לחשוב איפה אני גולש, ואיפה את גולשת, אז באמת אין לך מה להסתיר, זהו.
זה באמת מוגזם. אמא שלי יודעת שאני גולש בתפוז, כי אני מספר לה על וויכוחים לפעמים וזה חחחחח או שהיא רואה ומתעניינת, אבל ממש לא קריטי בשבילה, אפשר לחשוב איפה אני גולש, ואיפה את גולשת, אז באמת אין לך מה להסתיר, זהו.
מ מורקי111 New member 29/11/07 #7 ../images/Emo142.gifאני אשמח :],אבל תלויי מתי ../images/Emo3.gif יאא, לפגווש אתכםםםם
י ילד רע 16 New member 1/12/07 #18 אם יהיו די הרבה אז אני אבוא, אם לא אז לא. כעקרון אין לי ממש בעיה, זה לא קריטי או משהו אבל נראה מה יהיה כבר ואיך זה יתפתח.
אם יהיו די הרבה אז אני אבוא, אם לא אז לא. כעקרון אין לי ממש בעיה, זה לא קריטי או משהו אבל נראה מה יהיה כבר ואיך זה יתפתח.