מפגש פורום

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאוי XD

אולי בפסח? כי אנחנו פורום דיי חדש וזה.. XD וגם יש מפגשפורום אחד ולא יסכימו לי לשניהם :(

ממ...=\

אנחנו עוד מהשיר שלנו... בכל מקרה אני פוגשת את עומר(כן כן עומר אתה שומע טוב) ואת דרי
בחנוכה בע"ה.

וגם חצי שמפה מהש"ש מכירים את אלו שפה מהנפילים

ככה שהרוב דיי מכירים, ומה רע להכיר מההתחלה?

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאין שום רע.

חחחח אמא שלי ממש תשמח לגלות על עוד פורם. XD אני ממש אנסה לבוא ^^ אבל שמישהו עוד בגילי יבוא ... P:

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifברור שאמא שלי יודעת.

אבל פשוט היא יודעת על יותר מידיי פורומים XD. וגם יש לי מפגשפורום בחנוכה ואני לא יכולה ללכת ל2 מפגשים :S , לא יודעת אני אנסה. [:

../images/Emo12.gif

חח שאמא שלי נכנסת לי לחדר אני ישר סוגרת את החלון הזה של הפורום או של כל דבר.. אנלא חושבת שהיא תיתן לי רק בגלל הפחד או משו.. אבל לא נורא אני לא שואלת אותהה.. D: חחחחח ..

סנורקה אל תחשפי אותנו...

בסוף הם יעלו על זה שתכננו לאנוס את כל החמדמדים הקטנים בשירותים, ובכלל אנחנו כת של אנסים בני 50... אהה אגב, לא ראיתם מה שרשמתי בשורה למעלה נכון? יופי...

../images/Emo6.gif תזהר

בסוף יהרגו אותי
XD זה בסדר עברתי ראיונות בתפוז
שם ראו שאני בעצם ילדה נמוכה מאוד... שמתם לב שהמנהלות של הש"ש נמוכות XD *מתחבאת מתחת לשולחן לפני שדרי תהרוג אותי*

מורקי111

New member
../images/Emo142.gifידעתיייי!!!תמיד חשדתי,תשאלו את דניאליי

חח
ומה רשמת בשוורה שלמעלה?!

לא יודע.

מה את ראית את זה?!
אם כן אני אצטרך לבוא אלייך הביתה ולוודא שלא תזכרי כלום אח"כ

האמת שאת מגזימה.

אני אומר חבל לחיות בפחד, תגידי שאת בפורום, ולא יודעים פרטים אישיים עלייך חוץ מאת שמך (שאגב אני לא הייתי ממליץ לשים בכינוי הראשי שם ושם משפחה) אבל כולנו כבר מכירים אז זה לא משנה,בכל מקרה תגידי לה שזה אנשים טובים, ואת לא כותבת שומדבר אישי או מסגיר פרטים והיית רוצה שתסמוך עלייך... אני לא הייתי מוכן לחיות בפחד כל פעם לסגור חלונות וזה...

למעלה