O OdeChan New member 5/7/11 #36 ../images/Emo45.gif akane העלתה טיעון טוב. בכנס לא יהיה זמן להצטלם ולצלם אז אחרי הכנס זה יהיה טוב לעשות פוטושוטס לכל הקוספליים המדהימים שלא היה זמן לצלם <:
../images/Emo45.gif akane העלתה טיעון טוב. בכנס לא יהיה זמן להצטלם ולצלם אז אחרי הכנס זה יהיה טוב לעשות פוטושוטס לכל הקוספליים המדהימים שלא היה זמן לצלם <:
R rocket New member 4/7/11 #14 אני חושבת שההצבעה צריכה להיות פתוחה לשני הכיוונים, נגיד אני אישית מעדיפה מפגש חברתי ביולי ומפגש קוספליי בתחילת אוגוסט.
אני חושבת שההצבעה צריכה להיות פתוחה לשני הכיוונים, נגיד אני אישית מעדיפה מפגש חברתי ביולי ומפגש קוספליי בתחילת אוגוסט.
A akane New member 4/7/11 #21 ../images/Emo45.gif אני יודעת שלמפגש קוספליי אני בטח אגיע עם הקוספליי המתוכנן לכנס למשל, כדי שיהיו לי תמונות ממנו (מה שלא יקרה בכנס עם דוכן).
../images/Emo45.gif אני יודעת שלמפגש קוספליי אני בטח אגיע עם הקוספליי המתוכנן לכנס למשל, כדי שיהיו לי תמונות ממנו (מה שלא יקרה בכנס עם דוכן).
C CibiHeart92 New member 5/7/11 #50 וואו רק לחשוב שאני אצליח לצלם אותך פעם אחת לא צילמתי אותך מאז........ קאסט פיניקס רייט?
A akane New member 7/7/11 #66 כן אה? עבר המון זמן מאז אבל דווקא הגעתי לכמה מפגשים מאז, ולכנסים, אבל אני לא מצליחה לתפוס אותך :< יופי, אני לוקחת את ההודעה הזו שלך כהבטחה לצלם אותי
כן אה? עבר המון זמן מאז אבל דווקא הגעתי לכמה מפגשים מאז, ולכנסים, אבל אני לא מצליחה לתפוס אותך :< יופי, אני לוקחת את ההודעה הזו שלך כהבטחה לצלם אותי
C CibiHeart92 New member 7/7/11 #62 כל תאריך טוב לי בתכלס רק בבקשה לקבוע כמה שיותר זמן מראש כדי שאסדיר את זה בעבודה