מי בא לאייקון?

אוי..

ממש מעצבן ששינו את הזמן של המחזמר.. מי שבא למחזמר, מה אתם עושים עד אז? ואיך ישנים באייקון?

NimaZ

New member
כל השאלות וכל התשובות../images/Emo108.gif

האתר של האייקון

c o n n o r

New member
לפי התוכנייה יש לנו מספיק דברים

אולי נארגן שכולם נישן ביום של המחזמר כי רק ככה נוכל ממש לראות את המחזמר ואז לפגוש את השחקנים אני יודע שיש לפני נקרנת הפרק selfless והרצאה שלמה עליו אפשר ללכת לראות אני יפרט יותר מאוחר יותר כי אני חייב לעוף לעבודה. ומיה כדי לישון באייקון לפי מה שהסבירו לי יש מתחם ענק שאפשר לישון אבל צריך להביא שקי שינה אבל יהיה יותר כיף אם כולנו נשאר שם ללילה נעביר את הזמן מהר יותר

c o n n o r

New member
אני גם רוצה להישאר לישון..אבל

אין לי עם מי מיה אם את רוצה אני נשאר שם כל הלילה אם תישארי גם

NimaZ

New member
זה לא ככה../images/Emo108.gif

ההרצאה המדוברת: מתשע וחצי עד 11וחצי. "הרצאה: אם אין אני לי? לצד הקרנת הפרק באפי: Selfless / לי עברון-ועקנין" "הרצאה: אם אין אני לי ? / לי עברון-ועקניןהמוטיב של אדם שאינו עצמו, או שזקוק לאחרים כדי להיות עצמו ולהגדיר את עצמו, משותף לרוב גיבורי הסדרה, ובעיקר לווילו וספייק. מה קורה למי שאהובתה המתה הייתה המראה ששיקפה לה תמונה מחמיאה שלה? ומה קורה לערפד, שכלל אינו משתקף במראה? בהרצאה ייבחנו התהליכים שעוברים וילו וספייק מבחינת האני שלהם באמצעות מושגים תיאורטיים-פסיכואנליטיים מן הספר "הדרמה של הילד המחונן" מאת אליס מילר. ההרצאה כוללת ספוילרים. " ובנוגע ללינה: יש מספר מוגבל של מקומות, ואני לא יודעת אם זה נכון לקחת לאנשים שבאמת אין להם מקום לישון באייקון סתם מקומות
.. למרות שאני לא יודעת כמה מקומות יש.. קבלו עוד ציטוט על הלינה: "לינה:תאפשר לינה בביה"ס עירוני א' למעוניינים בכך. יש להביא שקי שינה. אין במקום מקלחות או מזרונים. מספר המקומות הפנויים ללינה בפסטיבל מוגבל. המבקרים המעוניינים בכך מתבקשים להרשם מראש ללינה אצל אחראי הלינה, בין השעות 18:00-21:00. לאחר שעה זו, תתאפשר הלינה על בסיס מקום פנוי בלבד" אבל שוב: האתר

אז אי אפשר להזמין מקומות לישון

כי זה אחרי תשע? ונעמה, את יודעת אם צריך לקנות כרטיסים להרצאות קודם?

NimaZ

New member
להרצאות לפי דעתי לא צריך../images/Emo108.gif

למחזמר חייבים.. ולפי מה שהבנתי: צריך רק להירשם בין שש לתשע, כי יש עוד מלא אירועים אחרי השעות האלה, וזה לא הגיוני.. ואז נכנסים מתישרוצים [איש שבודק שמות?:|]

barhenhalliwell

New member
זה כזה בולשיט עם הלינה..

אפשר לפרוש סתם שמיכה ולרבוץ על הדשא באיזור..

Leuko

New member
אממ... אני כנראה אבוא, אבל תגידו

אני ראיתי נכון - סרניטי בשלוש בבוקר????????? ורק בשביל זה רציתי לבוא, לפני זה אין ממש דברים מעניינים (עבורי לפחות)... עכשיו אני כבר לא בטוחה כל כך. זה יגיע למסכים אבל, נכון?

NimaZ

New member
:|../images/Emo108.gif

הסתכלתי על זה עכשיו. לא נראה לי שזה ככה:| כאילו, סתכלו על ההתחלה של יום רביעי, כל הטבלאות התחרבשו:| צריך להגיד להם משהו. אז יש מצב שהמחזמר לא באחת וחצי, אלא בעשר, כמתוכנן.

צריך לברר בקשר למחזמר...

איך נעשה את זה? את מי יש לשאול? כי אני ממש צריכה להתחיל לארגן דברים, איפה אני ישנה, מתי ההרצאות ועוד...

k R I P s

New member
המחזמר יהיה בשעה המתוכננת.

הלוז של אייקון באתר התחרבש. יש להם באג שהקפיץ את כל האירועים

למעלה