מי בא לאייקון?

c o n n o r

New member
../images/Emo41.gifמי בא לאייקון?

כידוע אייקון מתקרב ונשארו פחות משבועיים עד לתחילת הפסטיבל שכל אחד ישרשר את התאריך והשעות שהוא יהיה וננסה לארגן איזה מפגש אני יהיה ב 19/10 מ 18:00 עד המחזמר...תתחילו לשרשר נתי.

barhenhalliwell

New member
נמ.. אני אהיה שם

החל מהיום הראשון להקרנה של סרניטי ועד ליום שישי בבוקר . תוכלו למצוא אותי ביום רביעי בין 13-17 במכירת כרטיסים בסינמטק . ולמחרת באותן השעות באשכול פיס :) . אני אשרוץ שם יומיים וחצי .

charmer

New member
אני באה רק פעם אחת

ב-19.10 למחזמר. אני עוד לא יודעת בדיוק שעה וכאלה. קיים סיכוי שאני אבוא עוד איזה יום אם אני אמצא משהו אחר שיעניין אותי.

אני באה למחזמר

ולשתי הרצאות בבוקר שאחריו.. אם עושים מפגש לפני המחזמר בשמונה אני אהיה שם. ההרצאות שלי(ברצוף) הן מ-10 עד 13:30 נראה לי..

c o n n o r

New member
שינו את הזמן והמיקום של המחזמר...

יום חמישי 1:30 בבוקר (מתכוון לאחרי חצות של יום רביעי) באולם הרצאות אשכול

charmer

New member
כן..

ברק דאג להבהיר לנו בטוב ליבו. יש דרך להזמין שלא בטלפון, לאלה מבינינו שיש להם פוביות ממכשירי הקלטה מדברים?

trilliane

Well-known member
מנהל
המענה הטלפוני הוא אנושי למהדרין

ולגבי פוביות ממכשירי הקלטה, אני בטוחה שאם תשלמי לאנשים הנכונים, הם יעזרו לך להתגבר עליהן...

charmer

New member
אנשים כמו?..

אז אני מתקשרת ועונה לי אדם זר??? זה אפילו יותר מפחיד. אררג.

trilliane

Well-known member
מנהל
מתנדבים של אייקון, כמדומני

והם לא נושכים. לפחות לא דרך הטלפון...
אגב, אני יודעת שבגיל צעיר מחנכים אותנו לא לדבר עם זרים, אבל אם תדברי תמיד רק עם אנשים שאת כבר מכירה, לא תכירי אנשים חדשים ותאלצי לדבר רק עם אותם אנשים שוב ושוב. זה מתחיל לשעמם מתישהו, תאמיני לי.

charmer

New member
אבל.. אבל זה בטלפון..

יש לי פחד רציני מאנשים זרים בטלפון. גם לא בהכרח זרים. אפילו דודים שלי. אולי יש מישהו שגר בראשון ואני אוכל להיפגש איתו ולתת לו את הכסף?

מה אתם עושים

ערים בשעה כזאת? או יותר חשוב למה אני ער בשעה כזאת? פוביות ממכשירי הקלטה? יש כזה דבר בכלל? מצד שני דיוויד בורניאז מפחד מתרנגולות אז הכל אפשרי. וכן אני יודע שלהודעה הזאת אין קשר לשום דבר,אבל משעמם לי אז...

charmer

New member
אוהו.. אני אדם מיוחד

גם מסוגלת ללכת לישון אחרי 4 בבוקר ולקום בשבע (ועוד להישאר ערה עד עכשיו...), וגם מפחדת מדברים מאוד לא הגיוניים.

NimaZ

New member
כל יום../images/Emo108.gif

חוץ מיום שישי, האחרון. הרגע גם ראיתי ששינו את המקום של המחזמר.. הוא מתחיל באחת וחצי. אולי באחת-עשרה וחצי, יום רביעי במדרגות של הסינמטק? תשרשרו
/
.. או משהו

למעלה