מי אני

justmeandu4ever

New member
ארז:]

גמני הכנתי צליבה:p מה שלומך הבוקר?באיזה ימים אתה לומד באוניברסיטה?מה אתה הכי אוהב לאכול?למה מבין הדברים שהפסקת לאכול או לשתות אתה הכי מתגעגע?כמה זמן אתה ומיכל ביחד?הכרתם בפורום?כמה בנות זוג היו לך?ובני זוג?אתה אוהב את ירושלים?אתה מתכנן לעזוב אותה?אם כן לאן?למה דווקא לשם?איזה צבע אתה הכי אוהב?למה?אתה אי פעם עצבני?אם כן אז מה מרגיע אותך?איזה מוזיקה אתה אוהב?איזה שיר הכי מושמע אצלך לאחרונה?איזה סרט אתה הכי אוהב?מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לאן היה הטיול שהכי נהנית ממנו?כמה זמן יש לך רשיון?חפרתי מספיק?:p יום טוב מותק:)

Blackice

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה שלומך הבוקר? הערב, אחלה. באיזה ימים אתה לומד באוניברסיטה? א,ב,ג,ה מה אתה הכי אוהב לאכול? לזאניה? ופירות למה מבין הדברים שהפסקת לאכול או לשתות אתה הכי מתגעגע? המ.. שוקולד? כמה זמן אתה ומיכל ביחד? חודש ומשהו הכרתם בפורום? כע כמה בנות זוג היו לך? תגדירי בנות זוג.. אם אני אגדיר בנות זוג בתור קשר, עם לפחות להתמזמז: אז 6 לא כולל את הנוכחית. ובני זוג? 3 אתה אוהב את ירושלים? הכי הכי! (טוב, נו, גם את מיכל
) אתה מתכנן לעזוב אותה? כן, לצערי אם כן לאן? סטאז' בת"א, אבל אני אשמח לחזור אליה אחר כך. פויה ת"א! למה דווקא לשם? ... איזה צבע אתה הכי אוהב? midnight blue למה? הוא פשוט יפה... רגוע. רוחני כזה. אתה אי פעם עצבני? מאוד נדיר.. אני אדם רגוע בדכ"ל אם כן אז מה מרגיע אותך? הכל.. איזה מוזיקה אתה אוהב? חוץ מרוב המטאל, טראנסים ומזרחית- בערך הכל איזה שיר הכי מושמע אצלך לאחרונה? לאחרונה מאוד מגוון.. אני חוקר שירים חדשים וכו' איזה סרט אתה הכי אוהב? קשה להחליט.. אני מתלבט בין פאקינג אמאל, משפחת סופר-על, ומיליארד סרטים אחרים שאני ממש אוהב.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא, סרטים, משחקי תפקידים, פורום, ליצור דברים, להפגש עם מיכל, לרוץ\אופניים. לאן היה הטיול שהכי נהנית ממנו? רמת הגולן אני חושב כמה זמן יש לך רשיון? אמ.. משהו כמו 7 שנים.. חפרתי מספיק? לא

soul on fire

New member
אור תמשיכי!

*מגלה דברים חדשים על ארז* למה לעזאזל את מתלבט בין פאקינג אמאל למשפחת סופרעל {האמת שלא ראיתי את משפחת סופר-על בכלל אבל זה כי זה היה נישמע דבילי לחלוטין והגעתי למסקנה שזה מתאים לאחי יותר מאשר לי =\} אתה אוהב את ירושלים יותר מאשר אותי, אין בעיה צפה נקמה מתוקה - מתוק = שוקולד! {ולא אחד מחרובים} P= וסליחה?!? למטאל יש כל כך הרבה שורשים וניבים וורידים ואיך שלא תקרא לזה! לדוגמא dream theater הם סוג של מטאל - אחד רגוע ולא רועש... לעומתם יש גם את dimmu borgir שהם עלולים להפוך אותך לחרש עקב רמת דיסטורשיין יתרה עבור מישהו שלא רגיל לזה... ובגלל העצלות - צור לעצמך לינק וקבל הסבר על מטאל - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=204&QID=11481

justmeandu4ever

New member
חח מיכלי

שמחה שעזרתי:p אם לא ראית גמני התנדבתי לצליבה:]ארז,אין על תל אביב!ומשפחת סופר על זה אחלה סרט!

uvita

New member
משפחת סופרעל זה קורע מצחוק!

כדאי לך! תגידי, ארז כבר "הכריח" אותך לראות סרטי מדע בדיוני, או טלנובלות המתחפשות למדע בדיוני *שיעול* סטאר וורס *שיעול*?! אני ראיתי כבר את כל ששת SW (מודה שהחדשים ממש יפים, ואהבתי לראות אותם! אוהבת את הסיפור של פלפטין), ואפילו הייתי צריכה לראות מאטריקס בעעעעעעעע.... בכל מקרה, משפחת סופר על זה ממש משעשע!

soul on fire

New member
אם תתעקשי

ותגררי אותי לראות איתך את משפחת סופרעל - אני אבוא לראות ולא ארז לא מכריח אותי לראות סטארוורס, הוא גם לא יכול כי אני ממש אנטי - הכל באשמת אבא P= והאמת שמטריקס ראיתי את כל ה3 בערך {בערך = לא ראיתי שום טרילוגיה מתחלתה עד סופה איפשו באמצע נירדמתי ואבדתי את העלילה}

Blackice

New member
SW לא מתחפש להיות מד"ב

SW זה סרט פנטזיה עתידני. בתור סיפור פנטזיה יש לו לגיטימציה מלאה להיות טלנובלה
והחדשים בסדר, לא כאלה משהו.. לא כמו הטרילוגיה המקורית!

uvita

New member
אני, אתה ומיכל רואים סופרעל!

יש מצתרפים? יש מישהו שתורם את הבית שלו?

Blackice

New member
*את הבית ואת הסרט? ../images/Emo3.gif *

..בדיוק עכשיו ראיתי אותו, שוב
אבל אני אשמח.. מתי בא לכם?

justmeandu4ever

New member
מצטרפתתתת