מישל..

Dawson girl

New member
אוקיי

מישל נראית כמו ילד אוטיסט. וקייטי יפה, כשהיא לא לובשת את השמלה הזו

DAN1EL

New member
לי, יש לי הצעה.

אולי פשוט כל פעם שיש תמונות חדשות תוסיפי אותן לגלריות? הרי בשביל זה הגלריות קיימות, לא? תוכלי להודיע כאן בפורום שיש תמונות חדשות בגלריות ואנשים יוכלו להגיב עליהן כאן אם הם רוצים. פשוט שרשורי תמונות ענקיים, לדעתי זה מיותר, מאיט את הפורום וגם מוריד את הרמה שלו.

LillipooT

New member
אני לא חושבת ככה. ../images/Emo60.gif

אני דווקא חושבת שזה מעשיר את הפורום. שירשורים גדולים הם המטרה של הפורום.. כמה כאלה בעמוד ממש לא מורידים את הרמה של הפורום, אלא בדיוק ההפך. כשאני מרגישה שהפורום תקוע קצת.. או סתם שבא לי להוסיף צבע, אני פותחת שירשורי תמונות. אני גם לא חושבת שזה כל כך מאיט את הפורום..

DAN1EL

New member
שרשורים גדולים הם המטרה של הפורום?

ממתי כמות היא איכות?
אם כך - אפשר גם לעשות שרשור שלם שבכל הודעה רושמים אות מה-א'-ב', ואחר כך מהסוף להתחלה, ואחר כך גם לעשות מספרים. פורום זה מקום שנועד כדי להביע דיעות על נושאים מסויימים ולהגיב אחד לשני. במקרה הזה - מביעים דעות על דוסון קריק או על כל מיני נושאים אחרים. תמונות זאת לא המטרה של הפורום, בשביל זה יש גלריות. מה אם לא מעניין אותי לראות תמונה על כל פעם שקייטי נושמת?

גל1234

New member
אם לא מעניין אותך לראות כל פעם שקיי

שקייי נושמת - אז שהכותרת היא שרשור תמונות של קייטי , אתה פשוט מדלג על ההודעה , נשמע לי די פשוט......... ואני לא מסכים איתך - כאילו לגלריה אני יודע שבחיים לא נכנסתי כי כמו לגלריה אני יכול להיכנס למקום אחר שזה בפורום שאני קורא תהודועות , יותר נוח לי להסתכל ולהגיב , והאמת לא שמתי לב שזה מאט בכל אופן תודה לי!!

DAN1EL

New member
קצת קשה

לפספס את זה כשיש שרשור ענקי תקוע באמצע הפורום. אין לי בעיה עם זה שזה מעניין אנשים ומגיבים והכל - סבבה. גם אני לפעמים מגיב. פשוט הצעתי הצעה - כי לי אישית יהיה יותר נוח לראות את התמונות בגלריות (ואני כנראה לא ארצה) ואז יהיה אפשר להגיב בפורום. כי פורום זה לדיבורים, וגלריות זה לתמונות. ולדעתי פורום שמפוצץ בתמונות זה די מוריד מהרמה שלו.

LillipooT

New member
לשים את כל התמונות בגלריה.. ../images/Emo60.gif

זה קצת מוגזם.. ובאמת שאף אחד לא ממש יסתכל שם. ואם מיסתכלים שם אז לא יגיבו על זה ממש על גבי הפורום.. ואני משקיעה הרבה זמן בלישמור את התמונות ולהעלות אותם לפורום וחשוב לי שכן יגיבו לי עליהם.. פידבק תמיד עוזר! והרבה פעמים אנשים מגיבים על תמונה מסויימת.. ואז משרשרים אליה תגובה. וזה לא יהיה ככה אם אני אעלה את התמונות לגלריה. בקיצור, בפורום זה לא יותר נגיש. ו"שרשור ענקי תקוע באמצע הפורום" זאת הגזמה פראייית. שים לב שיש 15 שירשורים בכל עמוד. בעמוד הנוכחי יש 3 שירשורים של תמונות שפתחתי. ולא כולם של קייטי. זה לא הרבה בכלל..

DAN1EL

New member
סבבה, אז לא קיבלת את ההצעה.

לפחות שמעת את דעתי בנושא. תעשי עם זה מה שבא לך.

LillipooT

New member
הגזמת... ../images/Emo60.gif

ברור שחשוב לי האיכות.. אבל גם חשוב לי להיכנס לפורום ולראות שאנשים מגיבים.. והשירשורים האלה נותנים עוד אפשרות לאנשים להביע נוכחות. קצת קשה לערוך דיונים עכשיו כי הסידרה ניגמרה.. ובגלל זה אני מנסה להשאיר את הפורום פעיל ומעודכן. אני מנסה שלא יעברו כמה ימים בלי שמישהו יגיב על משהו.. ומשהו שקשור לדוסון קריק מן הסתם! אני מישתדלת לחפש עידכונים על כל מני שחקנים.. ממוניקה, מביאנקה, מג'ימס, ממישל וגם מקייטי.. קייטי פשוט הכי פעילה מהם.. אז יוצא שיש הרבה תמונות שלה. אם לא מעניין אותך תעבור לשירשור הבא. אני לא מבינה למה זה צריך להפריע לך...

DAN1EL

New member
שוב

הבעיה היא לא הנושא עצמו של התמונות, אלא שהן תקועות באמצע הפורום, כשהוא בכלל לא נועד לכך. זה נראה לי סתמי ביותר לשרשור מיליוני תמונות סתם ככה.

ולרובנו זה לא נראה ככה ../images/Emo66.gif

עובדה שהרוב באמת מגיבים ומתעניינים. אם כל פעם יוסיפו תמונות רק לגלריה, הרבה פחות אנשים יראו אותן (אני, למשל, כמעט אף פעם לא נכנסת לגלריה, ואני בכל זאת רוצה לראות תמונות חדשות). זה לא שהפורום מוצף ושיש עשרות שרשורים ביום, אז ממש לא נורא לדעתי כשיש פעם בכמה ימים שרשור תמונות.

DAN1EL

New member
נכון

ובגלל זה לא דיברתי בשם "רובנו". דיברתי בשם עצמי.

למעלה