ממש ממש מעוותת! זה מפחיד!
L LillipooT New member 23/9/04 #16 Live 98 ../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif מחרתיים פירמוט בעזרת השם! דגעהלךחיךדגכע
L LillipooT New member 23/9/04 #18 אני ימים זורמיםםםםם ../images/Emo60.gif אליךךךךךךך אני ציפור אומרת שירההההההההההההההה ובלעדייך.........................................
אני ימים זורמיםםםםם ../images/Emo60.gif אליךךךךךךך אני ציפור אומרת שירההההההההההההההה ובלעדייך.........................................
L LillipooT New member 23/9/04 #21 ואם הוא רציניי.... ../images/Emo60.gif ואם הוא רק רוצה... תמורת מילה אחתתתת אתןןןן כך כך הרבההההההההההההההה
ואם הוא רציניי.... ../images/Emo60.gif ואם הוא רק רוצה... תמורת מילה אחתתתת אתןןןן כך כך הרבההההההההההההההה
ק קייטי הולמס New member 23/9/04 #24 תודה על התמונות ../images/Emo66.gif לא אהבתי את איך שהיא נראתה לפני כמה שנים... אבל עכשיו היא חמודה!
ל ל ו ק י ט ה New member 23/9/04 #26 תודה על התמונות לי../images/Emo70.gif חח השקעת.. במיוחד אם המחשב מתנהג ככה.. והיום הזה סופסופ נגמרררר*סופסופ*! אחחח תודה ל.. מי שלא היה שם.. !
תודה על התמונות לי../images/Emo70.gif חח השקעת.. במיוחד אם המחשב מתנהג ככה.. והיום הזה סופסופ נגמרררר*סופסופ*! אחחח תודה ל.. מי שלא היה שם.. !
ט טל גקסון New member 23/9/04 #30 כשיהיה לי יותר זמן מחשב ...../images/Emo105.gif אני אשים.. (בינתיים קבלי תמונה..)
ט טל גקסון New member 23/9/04 #29 תמונות יפוווות!../images/Emo105.gif תודה רבה לי! זה ממש נחמד להיכנס לפורום ולראות שירשור כזה!