מחווה

WundeRKind

New member
../images/Emo221.gifSNL

ההופעה הכי הכי הכי הכי הכי יפה של אבריטיים. וזו עוד הייתה הפעם הראשונה ששמענו אותו, והוותיקים שפה, בערך, יזכרו כמה התאכזבנו לשמוע את הגרסא של הדיסק, מרוב שהגרסא הזו הייתה כ"כ טובה. לא מצאתי תמונה איכותית
. http://www.youtube.com/watch?v=g9JHr9En1_k

תודה!

ובהופעה האחרונה שום דבר לא חי... יש עריכת מיקס באולפן ששרים עם מיקרופון אמיתי ומקליטים וזה נישמע חי...הדבר היחידי שחי שמה זה הקטע באמצע שהיא צועקת...את יכולה לשמוע שמה אפילו את הנשימות הכבדות שלה ואת המיקרופון עף לכל מקום חחח

YugiBoy

New member
שאלה (כן אליך הפעם חח)

איך את יודעת? ועל איזה סיבוב הופעות מדובר? (מה השם שלו)

חחח:

אני בן =) ולא דיברתי על סיבוב ההופעןת דיברת על הקטע וידאו האחרון פה: בריטני ספירס אצל דיוויד לטרמן.. Slave 4 you... שזה נישמע כאילו זה חי אבל זה לא...חוץ מהקטע שציינתי... ומישתמשים עם בריטני הרבה עם השיטה הזאת. כל צהשירים הקצביים שלה מוקלטים בעריכה שזה יישמע חי, רק השירים השקטים הם בחי

אה...ואני יודע כי:

כי אני בעצמי שר ומופיע ומכיר את השיטות האלה חחח....וגם מיש מכיר את העריכות ועוסק בזה והכל יכול להבדיל אם זה חי באמת או לא

YugiBoy

New member
גם בסיבובי הופעות זה ככה?

תראה... היא צריכה לרקוד ולזוז ולעשות מיליארד דברים... וזה באמת קשה לעשות את כללללל מה שהיא עושה, וגם לשיר... בשירים שקטים היא לא צריכה מיודע מה לרקוד וזה... אז היא מרשה לעצמה .:)

ובצדק

זה נורא קשה לרקוד כמו שהיא רוקדת ולשיר... אם היא באמת ת'שיר ותקוד כמו שהיא רוקדת מה שנישמע זה רק מילמולים והיתנשפויות

YugiBoy

New member
____תודה ושאלה __:)

אממ אתה יכול לפרט קצת? אתה כותב הכלל בקיצורים ואני לא מתמצא בהופעות.. באלבומים ושירים אני עוד מבין..:)

WundeRKind

New member
אממממ

VMA= video music awards, טקס פרסי המוסיקה של ארה"ב.. DWAD= dream within a dream, הסיבוב הופעות של בריטני לקידום האלבום "בריטני" NFL= אין לי מושג, אבל זה סתם אירוע בייסבול שבריטני הופיעה שם
. AMA= american music awards, כמו VMA רק פחות מעניין SNL= saterday night live, תוכנית סאטירה שאמנים מופיעים שם כל תוכנית..

אחד ההופעות היפות שלה...

היא רוקדת מדהים! הקצב של המוזיקה מצויין יחד עם הריקודים. היא נראת טוב, פשוט אחלה הופעה!

tali44

New member
אני אוהבת לראות את ההופעות

האלה אחת אחרי השניה במחשב...
זו כזו מוזיקה טובה!!!!!! (באופס יותר טובה, אבל בסטרונגר הריקוד פשוט- מוות!!)

YugiBoy

New member
../images/Emo41.gif איזה מרגששששששש../images/Emo41.gif

http://www.youtube.com/watch?v=WQ2yGvTo18I איזה נאום..... היא לא ריקנית כמו שחושבים..... מת עליהההההההההההההההההה

למעלה