מופע מחווה לאהוד מנור

../images/Emo41.gif מופע מחווה לאהוד מנור ../images/Emo60.gif

מחר, יום שלישי ה-7 ביוני, יתקיים בפארק גני יהושע ערב הצדעה לשירי אהוד מנור ז"ל במסגרת "שבוע שיר ישראלי". האירוע יחל בשעה 20:30 המופע יעבור בשידור חי ויועבר בשידור ישיר לרשת גימל. בנוסף, האירוע יצולם וישודר בערוץ 22 בסביבות שבוע הבא. יהיו המון משתתפים בערב כמו: הראל סקעת, עדי כהן, שירי מיימון, סשה גרישקוב, חמסה, יהורם גאון, שושנה דמארי, מתי כספי, יהודית רביץ, אריאל זילבר, צביקה פיק, דוד ד'אור, ריקי גל, קורין אלאל, גלי עטרי, גידי גוב, מאיה בוסקילה, עידן ריכל, שרית חדד, עברי לידר... בכתבה ב-Ynet כתוב: רשימת הביצועים הייחודיים לערב כוללת בין היתר דואט של עדי כהן ואריאל זילבר לשיר "אגדה יפנית", דואט של ריקי גל והראל סקעת לשיר "היא שלו והוא שלה" ודואט נוסף של מתי כספי ויהודית רביץ לשיר "נחליאלי". נשמע מושלם
כתבה נוספת מוואלה. כל מי שהולך - לא לשכח לצלם ולהקליט
אני אישית הולכת! ואם מישהו יודע אם כולם עומדים או שיש מושבים - שיודיע

השיר האחרון של אהוד מנור ../images/Emo60.gif

לא הבנתי אם הראל ישיר את השיר האחרון שכתב אהוד מנור - "אני שייך" (המילים נמצאות בלינק). היה אמור להיות טקס כלשהו בבר אילן.. זה עבר לגני יהושע? מדובר באירוע אחר? אני מבולבלת
הנה כתבה ישנה אודות העניין.

ayaliar

Well-known member
לא זה לא עבר

בפארק הירקון הוא ישיר משהו אחר את השיר של אהוד מנור הוא שר היום באירוע סגור בבר אילן

תות28

New member
שאלה בקשר לערב../images/Emo13.gif

מישהי יודעת במקרה איך הולכת הישיבה שם? אני מניחה שעל הדשא רק רציתי לוודא אם לסחוב שמיכה או לא

dafdaf

New member
הראל שר את "השוטר אזולאי"

ושר דואט מדהים עם ריקי גל "היא שלו והוא שלה".. הוא נתן ביצוע אדיר ושונה קצת מהמקור ל"שוטר אזולאי". חוויה. לשמוע אותו זאת חוויה.

חזרתייייי ../images/Emo60.gif

היה ערב מדהים!! הביצועים היו ממש טובים.. ממש ממש נהנתי
הארל היה מושלללללללללם ועדי הייתה מדהימה!!!! ושירי ענקיתתתת! הקלטתי את השירים כדי שתשמעו אותם.. אני כבר מעלה אותם לאינטרנט! וגם צילמתי כמובן
היו המון המון אנשים! היו הרבה מאוד כיסאות, וחלק גם ישבו על הדשא.. כשיהיה את זה בטלויזיה - תראו! מישהו שמע ברדיו?

ט ל י 9 9 9

New member
שמחה שנהנית ../images/Emo24.gif

תודה רבה רבה !
אבל דווקא את השירים של הראל אני לא מצליחה להוריד.

ט ל י 9 9 9

New member
עכשיו הורדתי מהרשמי ../images/Emo140.gif

תודה תודה תודה! אני שומעת תוך כדי הכתיבה
ביצוע יפהפה ומיוחד. איזה כיף לשמוע את הראל בשיר חדש

ayaliar

Well-known member
זה הדבר הכי יפה בעולם

אני ישבתי שם בשוק טוטאלי תודה לילוש

למעלה