תודה רבה על האודיו של הראל מחכה לשל שירי(:
ה היחפה עם כתר של זהב New member 8/6/05 #14 ריקי ושירי.. ../images/Emo60.gif הביצוע של שירי הביצוע של ריקי
ה היחפה עם כתר של זהב New member 8/6/05 #25 יש לי עוד תמונות.. ../images/Emo60.gif של הראל, שירי ועדי.. אני אעלה לכם מחר
א אלירז בת 18 New member 8/6/05 #17 תודה על ההשקעה!!!!!!!!!!! תודה מאמי על ההשקעה, השירים, והתמונות פשוט תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
ה היחפה עם כתר של זהב New member 8/6/05 #22 באמת השקעתי ../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif ואני כל כך עייפההה.. אני אשים עוד קצת ואז אלך לישון. אני אמשיך מחר
באמת השקעתי ../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif ואני כל כך עייפההה.. אני אשים עוד קצת ואז אלך לישון. אני אמשיך מחר
O ofrasch1 New member 8/6/05 #27 תודה ענקית לך!!!!!!!!!!../images/Emo140.gif איזה כיף, רק חזרנו וכבר קישור!
ה היחפה עם כתר של זהב New member 8/6/05 #28 תראו מה זה.. ../images/Emo60.gif במקום ללכת לישון אני יושבת ומעלה את הקטעים לאינטרנט. מגיעה לי האדמה! בבקשה מותק! ואגב - ריקי, אחרי הדואט עם הראל ( ) שרה לבד את "אמא".. למה הראל לא שר איתה? הדואט שלהם ל"אמא" מדהים!! בעיקרון לכל (רוב? כל?) הזמרים היה סולו + דואט.. אבל הראל מיוחד.. מגיע לו שני דואטים וסולו
תראו מה זה.. ../images/Emo60.gif במקום ללכת לישון אני יושבת ומעלה את הקטעים לאינטרנט. מגיעה לי האדמה! בבקשה מותק! ואגב - ריקי, אחרי הדואט עם הראל ( ) שרה לבד את "אמא".. למה הראל לא שר איתה? הדואט שלהם ל"אמא" מדהים!! בעיקרון לכל (רוב? כל?) הזמרים היה סולו + דואט.. אבל הראל מיוחד.. מגיע לו שני דואטים וסולו
S shalehet New member 8/6/05 #32 יש לי עוד כמה פחות טובות אבל ראיתי שאתם שמים פה הכל. אז אני שמה לכם עוד כמה תמונות, פשוט קניתי מצלמה אתמול אז עשיתי ניסויים, גם חושך, גם אור, גם מטושטש.. מקווה שתהנו אז הנה אחת קצת חשוכה *אני לא מעריצה של הראל..
יש לי עוד כמה פחות טובות אבל ראיתי שאתם שמים פה הכל. אז אני שמה לכם עוד כמה תמונות, פשוט קניתי מצלמה אתמול אז עשיתי ניסויים, גם חושך, גם אור, גם מטושטש.. מקווה שתהנו אז הנה אחת קצת חשוכה *אני לא מעריצה של הראל..