מה לעשות?!

Bזוקה

New member
../images/Emo41.gifמה לעשות?!../images/Emo41.gif

מה לעשות לחבר שלי? אנחנו חוגגים עוד מעט חודש ואני רוצה לעשות בשבילו משהו בבקשה!! תנו לי רעיונות מקוריים (אפשר גם לא אבל עדיף) אני בת 13 כיתה ז´ אני לא מוכנה להתפשט או דברים כאלו אז אל תחשבו אל זה אפילו
נדפק לי המחשב

יהלe

New member
להתפשט...נשמע רעיון טוב..

אבל לא...אולי תזמיני אותו תארגני רומנטיקה בחדר ותאכלו פיצה...אלא אם את כשרונית ותבשלי בעצמך...או סתם משהו נחמד כזה...

Benja GiRl

New member
לבשל??? קצת מוגזם לא?

אני חושבת, לכו לסרט רומנטי בשעה 7 וחצי... ואחר כך תלכו לים, אם יש קרוב... או שסתם תסתובבו ברחובות.. זה רומנטי
ואת יכולה לקנות לו כזה דובי ולכתוב בברכה: "שיהיה לך מי לחבק גם כשאני לא כאן.." או משהו כזה... בהצלחה!!

GirlFriend

New member
רעיונות../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

את יכולה לקנות לו 13 מתנות קטנות (הוא בן 13 נכון?) ועל כל מתנה לרשום משהו קטן. או שפשוט לפתיע אותו במתנה יפה אולארגן מסיבת הפתעה....

Gmcp

New member
אל תשימי אותו במצב לא נעים!

לעשות לו ארוחה רומנטית, זה קצת מוגזם והוא ירגיש לא נעים! לקנות לו 13 הפתעות גם מוגזם! הוא יכול להיפרד ממנה כל יום ויום (חס וחלילה!), וגם אז תניחי אותו במצב לא נעים שהשקעת ונתת לו כל כך הרבה ואין לו איך להחזיר לך! את יודעת לפעמים הדברים הכי פשוטים יכולים להיות הכי מקוריים, כי אף אחד לא עושה אותם!

Benja GiRl

New member
משהו שידיד שלי עשה לחברה שלו

הוא אסף תמונות שלה מחברות וזה, ועשה לה כזה סיפור עם תמונות (שלה/שלו/של שניהם ביחד) והסיפור היה על איך שהם הכירו ועל הקשר שלהם... משהו בסביבות ה10 עמודים אבל יוצא ממש מדהים ורומנטי!!! כשהוא הביא לה פעם אחת שרשרת אז הוא אמר לה: "הוצאתי על זה את כל הכסף שלי, אבל זה היה שווה את זה!" אוווישששששששש זה כזה רומנטי!!!! מקווה שעזרתי

nobodys girl

New member
אני..

ביום שהייתי עם החבר חודש.. אז כתבתי לו משהו, על למה אני אוהבת אותו.. וסתם ישבנו בחדר שלי וראינו סרט והיה נחמד אתם חודש ביחד רק, יהיו הרבה הזדמנויות לעשות דברים חמודים אל תבזבזי את כל היצירתיות שלך בבת אחת אחרת ממש תתאכזבי בסוף אם הוא לא יחשוב על משהו

למעלה