מה לדעתכם?

ny22

New member
מנהל
לדעת לכבד אחד את השני...

ולהבין שלכל אחד יש את הדברים שמעליבים אותו........

ny22

New member
מנהל
לדעת לכבד אחד את השני...

ולהבין שלכל אחד יש את הדברים שמעליבים אותו........

פחחחח אתם מזכירים לי את הביצפרר

היסודי שלי הקודם עם מנהלת בזוקההה חחחחחחחחחחחחח המנהלת הזאת קטלה אותי שאמרה לנו בטקסים את הדברים האלה =]

../images/Emo9.gifיש הרבה שאפשר ורצוי לעשות../images/Emo70.gif

אני חושבת שבסה"כ האוירה בפורום שלנו היא מאוד מאוד נחמדה אין פה כלכ כך הרבה ריבים ובסה"כ כולנו באוירה טובה
אם צריך לעשות משהו זה דבר ראשון לא להיעלב מכל ביקורת שמעבירים עליך
לפעמים אנחנו מקבלים בחיים ביקורות אבל הרבה פעמים מקבלים גם ביקורות שאנחנו לא אוהבים, אם אנחנו לא רוצים אנחנו לא חייבים להתייחס אליהם ואם אנחנו לא רוצים אנחנו יכולים לקחת את הביקורות האלה כביקורות בונות-שזה בכלל משהו לחיים
עוד דבר שאפשר לעשות זה בכלל לא להעביר ביקורת על אחרים כי אנחנו לא רוצים להעליב אותו כי למשל בקטע של דרך ההערצה ורמת אובססיביות למוערץ- לא כולם מטורפים לגמרי מסוגלים לסוע עד אילת אחרי מי שהם מעריצים ולהשתגע יש כאלה שהם מעריצים מישהו אבל הם לא מטורפים שילכו וירוצו אחריו יישלחו לו מתנות וכו'....וגם להפך
אנחנו צריכים לכבד את דרך ההערצה של כל אחד ואת מי שהוא מעריץ ולא להעליב אותו (גם אם זה לא בכוונה
) ואם אנחנו כבר מעליבים מישהו, גם אם זה לא בכוונה לא חייבים להתייחס לזה
לוטם

קודם כל צריך להבין כמה דברים

בשביל לתת כבוד ולקבל אותו צריך לדעת מהז ה בכלל המושג "כבוד לזולת" ואני יודעת שיהיו את אלו שיגידו"מה ?? מי לא יודע מה זה כבוד לזולת"?? אז אני אומרת לכולכם מראש אני יודעת שאתם יודעים מה זה כבוד.. אבל אני רוצה להגיד כמה דברים לגביי העניין. קודם כל לתת כבוד פרושו-להסתכל על אחר במקום שהיית רוצה שיסתכלו עליך.. לשים את עצמך במקומו של השני.. להעמיד למול העניים "מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך!!" זה לתת כבוד להסתכל על השני כאילו על עצמך!! לתת כבוד לזולת זה גם העיניין של פירגנים וחיבה!! להגיד מילה טובה שתחמם את הלב למישהו זה נקרא לתת לו כבוד.. לתת למישהו להרגיש טוב עם עצמו זה גם נקרא לכבד אותו! לתת כבוד זה להתיחס אל בנאדם אחר בדיוק כמו שהייתם רוצים שיתחסו אליכם..לתת כבוד זה אומר שגם אם יש ביקורת מסויימת להגיד-אפשר להגיד אותה בדרכים טובות (ולא חסר כאלו) עכשיו כשאתה נון כבוד את מקבל אותו אוטומותית!! אני יודעת שההודעה הזאת ממש ארוכה אבל יש לי משל קטן לכתוב לכם. פעם אחד טיילו אב ובנו ביער ענקים כמעט ללא עצים.. לפתע נפל הבן וצעק צעקת כאב "איי" ושמע קול שחוזר אחריו -איי.. נדהם הילד וצעק מה זה?? והקול השיב לו "מה זה??" שאל הילד מי זה??? והקול השיב לו "מי זה??" הילד בא לאביו וסיפר על הקול המוזר .. והאב ענה בחיוך "תראה בן, אנשים בעולם הזה מכנים את הקול הזה "הד" אבל בעצם זהו החיים.. מה שאנחנו ניתן לחיים הם יחזירו לנו בדיוק! ואז האב צעק "אני אוהב אותך" והקול ענה לו "אני אוהב אותך" ואז אמר האב לבנו "רואה בן,החיים מחזירים לנו בדיוק את מה שאנו מעניקים להם!! עכשיו המשל הזה היה כדיי שנבין מהו באמת לתת כבוד למישהו וככה אנחנו יכולים9 להבין שאם נטיב אם מישהו הוא יחזיר לנו בטוב ואם חלילה נעשה ההפך נקבל ההפך... אני חושבת שככה אפשר להפחית במריבות עם חברי הפורום ובכלל בחיים.. והכי הכי הכי הכי הכי חשוב (למרות שזה לא ממש קשור לפה אבל זה טיפ לחיים) זה לחייך!! תחייו אל העולם והעולם יחייך אליכים!! אם אתם נמצאים במקום שלא מחייכים אליכם-תחייכו אתם ראשונים-זה מדבק !!(מנסיון) אוהבת את כולכם המונים-שוקו

למעלה