מה לדעתכם?

nWkobi

New member
אפשר...

ללמוד להתנהג(והמבינים יבינו למה אני מתכוון). ובעיקר לא לריב על שטויות.

KiShKooSh

New member
לשים פה תמונה של תומר נהיר פטלוק

ואז אני מבטיחה לכם גם מהצד של הבנים וגם מהצד של הבנות הנאה

נעמקה19

New member
או של אדית חצור ../images/Emo3.gif

תמיד שאני לא מרגישה טוב או קצת מבואסת, אני פשוט מעיינת בתיקיות של אדית חצור... ויש שם הרבה תמונות אז זה הרבה זמן...

DoRiNuS sMiNiA

New member
יש לי כמה דברים להגיד:

1.אתם צריכים לשמוע את האמת במקום לחיות בבועה (ומי כמוני יודעת את זה כאחת שאומרת הכל בפרצוף-חוסר טאקט) וגם אם זה מעליב צריך להשלים עם זה,גם אני מקבלת המון הערות על הפאנתיות שלי,אבל צריך להבליג. 2.אם יש לכם בעיה עם מישהו,לפעמים תשמרו אותה לעצמכם,ברור שהתגובה של ליהי קצת הייתה מוגזמת אבל לא חייבים תמיד להגיד הכל,אפ אני הייתי אומרת לכם כל מה שאני חושבת כבר מזמן חצי פורום היה שונא אותי. 3.הפורום צריך לעבוד על גיבוש,בזמן האחרון זה נראה כאילו הפורום מחולק ל-2 קבוצות,של ה"חבורה" ושל המנודים...אני בכל מקרה מוצאת את עצמי בין 2 הקבוצות האלה,כאילו אנשים פה שונאים אחד את השני.

KiShKooSh

New member
לזה חיכיתי

גם פה אנחנו מתחילים בטרגדיית ה"מקובלים" וה"מנודים"? אוקיי מזה חששתי כי בכל פורום יש את הטמטום המר הזה אוקיי אני אמרתי ואגיד שוב, הפורום הזה מקבל פרופיל 21. בדוק

DoRiNuS sMiNiA

New member
את זה לא אני אמרתי...

אחרי שיחה עם מישהו הוא אמר לי את זה...ואחרי שבדקתי את זה...יש בזה משהו...

KiShKooSh

New member
טוב אין מה לעשות

ככה זה בפורום, כל אחד מתחבר עם מי שהוא רוצה אחד חבר פחות טוב שלו, אחד יותר כמו בבית ספר, כמו במקום עבודה אבל מכוער להגדיר את זה כ"קבוצות של המקובלים והמנודים" אנחנו לא יסודי

שכטרון

New member
../images/Emo45.gifמסכים ב-100 אחוז!

באמת יש פה 2 קבוצות של "מקובלים" ו"מנודים". וביקי/חן - לא יעזור לכם להגיד שזה לא נכון (כמו שכתבתם בתגובה להודעה של דורין) כי זה כן נכון! מאוד נכון!

סוף כל סוף מישהי אומרת את זה!

אני גולש קבוע פה, אבל אני ממש לא הולך לגלות לכם מי. אכן יש פה קבוצה של אנשים מנודים, וכמו שאתם מבינים אני אחד מהם (אולי)
זו לא בעיה שאי-אפשר לפתור, אבל כנראה שחלק מהפורום פה לא רוצה לפתור אותה. במקום להגיב יותר לאלה שלא מקובלים, לשתף אותם, להוסיף אותם במסנג'ר ולנסות להתעניין בהם, אתם פשוט לא עושים כלום. ביקי אמרה: "ככה זה בפורום, כל אחד מתחבר עם מי שהוא רוצה אחד חבר פחות טוב שלו, אחד יותר כמו בבית ספר, כמו במקום עבודה." אז אני אומר: למה לא לנסות ולהפוך את כולם לחברים יותר טובים שלכם? או לפחות לנסות להתעניין בהם? ואם גם זה יותר מידי בשבילכם, אז לפחות לא לתת להם הרגשה של "אני לא חבר טוב שלך, אבל של מישהו אחר דווקא כן". צר לי להגיד את זה, אבל זה בדיוק ככה!

R o n 2 5 6

New member
כמה דברים...

קודם כל,אני חושב שיש אווירה מאוד נעימה בפורום.ליהי ובן עושים את עבודתם בצורה מעולה ואני בטוח שהרבה אנשים נהנים להיות כאן ולהעביר את הזמן בכיף. מדי פעם,שוררת אווירה לא נעימה בפורום בשל ריבים חסרי טעם. אני לא חושב שהמצב החברתי בפורום הולך לקרוס.אין כאן "מעודפים יותר" ו-"מעודפים פחות".מי שחושב שיש כאן כאלה דברים הוא טועה! אנחנו כולנו בני אדם ואנחנו כולנו שווים באותה מידה.אין טעם שאף אחד יחשוב את עצמו גבוה ואין טעם שמישהו יתחיל ריבים בגלל שנראה לו שמישהו "חושב את עצמו יותר מדיי"(אלא אם כן זה נכון). לפי דעתי,אם נוצר איזה ויכוח/ריב,גם אם הוא סתמי וגם אם הוא לא,אותם אנשים לא צריכים לערב את העניין בפורום. אותם אנשים צריכים לפתור את הבעיות בעצמם ולהמשיך הלאה. אנחנו אנשים בוגרים ואנחנו רוצים לשמור על אווירה נעימה בפורום,אז על מנת שלא "נלכלך את הפורום" צריך להיות בוגרים ולשמור על פרופורציות. סה"כ האווירה מאוד נעימה ואני מאחל לנו שהשהות בפורום תמשיך להיות נעימה ומהנה

נעמקה19

New member
נכון.

אני שונאת שאני רבה עם בנאדם, או מתווכחת איתו, ובמקום לפתור את הבעיות אומרים לי "ביי" והולכים, או מתנתקים או וואטאבר. יאללה, תשבו ותדברו על מה שמפריע לכם! אל תלכו פתאום...זה מעצבן

ny22

New member
מנהל
לתת כבוד אחד לשני....

ולהבין שמה שפוגע באחד, לא פוגע באחר ולהפך..

למעלה