מה לדעתכם?

../images/Emo41.gifמה לדעתכם?../images/Emo41.gif

מה לדעכתם אפשר לעשות כדי לשפר את הפורום, כדי שלא עוד ילדים יעזבו את הפורום, כדי שלא יווצרו עוד סיכסוכים... אז מה לדעתכם אפשר לעשות כדי שהפורום שלנו [ממצבו החברתי] לא יקרוס =]

KiShKooSh

New member
להפסיק להיעלב מכל שטות

אין דרך אחרת, אנשים פה פשוט נעלבים משטויות אחת נעלבה כי ירדו על רוני דואני השנייה נעלבה כי העירו לה שהיא מגזימה בהערצה על הילי סליחה, זה פתטי. אני(חן) נעלבת מהר, באמת שאני נעלבת מהר, צרה בתחום המשחק, אבל יש גבול דק בין להעלב מהר לבין להעלב משטויות.

KiShKooSh

New member
ולא להגזים, אנחנו פורום מגובש לגמרי

פשוט יש אנשים שנעלבים ממילה או שתיים, עוזבים את הפורום ומשאירים לעצמם שרשור צומי אז אצל ליהי זה לא עבד כי כולם ירדו עליה(האמת גם בזה הייתה הגזמה
) אבל לצערי לסופרסטאר ההיא זה עבד, והיא קיבלה צומי. עלוב לגמרי אנחנו ה-מגובשים. אז שלא יהיו ספקות
אבל יש לי ולביקי את הסיבות לזה ואנחנו נמנע מלהגיד אותן אבל פשוט זה סיבה אחת מוצדקת למה הפורום התדרדר

נעמקה19

New member
לגמרי נכון ../images/Emo45.gif

זאת בעיה אישית של הילדים שנעלבים פה מכל שטות. אנחנו לא עושים כלום. בפורום הזה כל אחד יכול להביע את דעתו כמה שהוא רוצה (כמובן בלי להעליב יותר מדי), והבעת דעתינו על רוני ועל הכישרון שלה, או על ההערצה של אחד מאיתנו בלי כוונה להעלבה, זה בסדר גמור. בשביל זה יש פורום. כדי לדון ולדבר על כל מני נושאים.

כנ"ל

אתם מבינים שאם היא מתייחסת ככה לחברי הפורום [לכאלה שהיא לא מכירה] אז האומנן זמן מן הסתם שהיא מתנהגת כך גם לסובבים אותה אבל כאן בפורום זה ממש לא הזמן להתחיל לריב

Oshi love Tamir

New member
לדעתי זו סיבה טובה...

להעלב.אבל לא בשביל לעזוב את הפורום.כי גם בי זה פוגע שכל הזמן יורדים על עדי בכיתה שלי אז אני מבינה אותן...

KiShKooSh

New member
לא יודעת...

לטעמי זה מוגזם, לעזוב את הפורום ויותר פתטי, לעזוב עם השארת הודעה כאילו, אתם עוזבים? תעזבו, ואל תזמינו צומי עם הודעה נוסח "אני עוזב את הפורום". כאילו, אוקיי זה ממש להגיד "אני רוצה צומי, תתחננו שאני אשאר למרות שזה לא ייקרה, העיקר צומי" עלוב, לגמרי עלוב

נעמקה19

New member
נכון מאד!!

גם אני נעלבת כשאומרים דברים רעים על אדית... אבל לא ברמה של לעזוב את הפורום

כנ"ל על דון

אבל מה איכפת לי... יאללה בקטנה, אני לא שמה על מה שהם אומרים... והם יכולים לקפוץ לי עד מחר

כנ"ל...

חחחחחחחחח אתמול אחת באה אליי ביציאה כזאת "מה את שמה תמונה שלה.. מי מכיר אותה ביכלל" אבל תאמת שזה דיי מצחיק אותי
אני צוחקת מזה כי אין לי ממש כוח להתעצבן..

נעמקה19

New member
גם החברות שלי אומרות את זה...../images/Emo3.gif

אין לי מושג כבר אם הן מדברות בצחוק או ברצינות

שלי אומרות את זה בצחוק..

ואח"כ הן עוד אומרת לי "איזה שפתיים יפות יש לה" או "וווואי היא ממש מדהימה
" ואז אני אומרת להן "בוקר טוב אליהו"

נעמקה19

New member
חחחחחחחחחחחח

אצל החברות שלי זה בתקופות
פעם אחת הן אמרות לי כמה אדית מדהימה וזה... ויש פעמים שהן פשוט לוקחות את התמונות שיש לי שלה ויורדות על כל פיפס שלה! הן עושות את זה בצחוק...
אבל זה מעצבן
"חכו חכו!"

נכון מאוד

היא הייתה יכולה פשוט לעזוב את הפורום מבלי לפתוח שירשור 'צומי' ואף אחד לא היה יודע ושומע

o r t a l13

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שאני חושבת יש ילדים שנעלבים מכל שטות נגיד אני אבוא ואגיד לנעם או לשיר אדית סתומה [סתם דוגמא, כן?] הן לא יבואו ויעזבו את הפורום בגלל הדעה שלי. מילא הייתי מבינה אם ילדים היו עוזבים בגלל עבודות מבחנים וזה.. אבל לא צריך לעזוב בגלל שכמה ילדים אמרו משהו על רוני.. או על הילי. ואם ליהי רבה עם מישהו, לא צריך לעזוב, אפשר לפתור אז זה בנפרד, לא מול כל הפורום, וזה באמת עושה אווירה חרא
סתם תינוקי

נעמקה19

New member
אני אכעס אם תגידו דברים רעים עליה..

(אדית) אבל לא ברמה של לעזוב את הפורום! את לגמרי צודקת. זה סתם בשביל צומי....בשביל שכולנו נתחנן ונבקש שהן לא יעזבו את הפורום... זה די מעצבן. במיוחד שזה כבר היה פעם
אבל נו טוב. למה אנחנו מתיחסים בכלל. תודה שהודעתם לנו, שלום ולהתראות.

למעלה