מה הסוף שלכם?

../images/Emo211.gif איזה סוף הוליוודי יש לך...

אוקיי, הנה הסוף שלי: כמובן מייקל ולינק מצליחים להוכיח את חפותו של לינק, אך לא לפני שעוד שבעה אנשים נהרגים בדרך למטרה. כשכל האמת יוצאת לאור והכל מופיע בכלי התקשורת, מייקל אומר "This is the day we stop running" ולשם שינוי הפעם הוא גם צודק. מייקל ושרה נפגשים ומגלים שמשעמם להם מאוד בלי כל האדרנלין של הכלא ואחר כך זה של הבריחה, ולכן הם מעצבנים כמה מאפיונרים, משנים את זהותם וממשיכים לברוח. לינק פוגש מישהי ומקים משפחה למופת איתה, עם אל ג'יי והילדה שתיוולד לזוג. סי-נוט מת וחוסך לכולנו קו עלילה משעמם למדי. סוקרה מתחתן עם מריקרוז וחוסך לכולנו את הצורך לשמוע בפעם המיליון שהוא חייב להגיע אליה. טי-באג נתפס ע"י ה-FBI אבל מצליח לברוח, רק שלצערו כשהוא בורח הוא נאלץ לבחור בין החופש שלו לבין הצלת המיליונים שנפלו איפשהו בצד הדרך. הוא ממשיך לברוח ולמרבה ה'מקריות' לינק ומייקל מוצאים את התיק. לאחר שקלרמן חושף את הנשיאה היא הולכת לכלא והציבור בוחר בו להיות נשיא ארצות הברית. בתור טובה למייקל שהציל את חייו מתישהו בזמן הבריחה, הוא מסדר לפופ עבודה כמנהל כלא אחר ושוכר אנשים שיבנו את הדגם של הטאג' מאהל עבורו. כמו כן, הוא מרגיש קצת אשם על כך שירה במאהון ולכן הוא מוחק את כל סיפור אוסקר שיילס ומאהון חוזר למשפחתו. וכמובן, הייוואייר מגיע לו להולנד! The end

pertal

New member
מי איש החוק שיציל אותם לדעתכם??

חייב להיות איש חוק שיהיה בעדם. מן הסתם מהאון לא יהיה כזה. לדעתי מי שיציל אותם, וגם יוריד את מהאון באותו הזמן(שימות לפני שישפט) הוא זה שהיה במשרד שלו והאשים אותו בכל המיתות של האסירים, לפני כמה פרקים. אבל אתם צריכים לזכור דבר אחד. הסדרה היא להיט, וזורם שם הרבה מאוד כסף. אין שום סיבה שבעולם, שיסיימו את הסדרה אחרי העונה השנייה, כאשר הם יכולים ללכת לעוד כמה עונות. נראה כאילו יש מבוי סתום, ובעוד עונות הם פשוט ימשיכו לברוח, אבל אפשר בהחלט לפתח את זה.

6jessi

New member
כן, אבל זה יהייה "משעמם" אם

הם כל הזמן יברחו ויברחו..

pertal

New member
יקח זמן עד שזה יהפוך להיות משעמם...

עם המשך בחירה, לדעתי בכיף הם יכולים לעשות עוד 3 עונות, עד שזה יהפוך קצת "משעמם" וכמובן לשנות רעיונות.. תזכרו דבר אחד-אין שם איזה מחשבות של יוצר, שהסדרה שלו מאבדת מהמשמעות שלה, או כל מיני שטויות כאלה. הכסף מדבר, ונכון לעכשיורק הוא!!. הרבה סדרות מפורסמות שהלכו ל10+ עונות, נמאסו הרבה לפני, אבל הן היו פופולריות מידי. בחלקן אפילו נתנו בסוף לכוכבים מיליון דולר לפרק.(חברים לדעתי)

עכשיו הסוף שלי

כמובן שמייקל ולינק מוכיחים את חפותו של לינק עם עזרתה של שרה. בנוסף, עם עזרתו של קלרמן הם מפילים את הנשיאה, מגלים היכן נמצא סטדמן ומגלים לאל ג'יי שוורוניקה מתה. קרוליין עומדת לדין ובפעם הראשונה בתולדות ארה"ב נשיאה מקבלת גזר דין מוות על כל הרציחות שניהלה אך היא מתאבדת קודם לכן. אחיה, סטדמן מרוצה אבל גם הוא הולך לכלא על סיוע בפשע. ביל וקלרמן פוצחים בדו קרב- ביל נהרג וקלרמן נפצע, יוצא מכלל שירות וחוזר להיות good old אוון קרווקי מאהון חוזר לביתו, מגלה לאשתו מה עשה והם נפרדים סופית מייקל, שרה, לינק ואל ג'יי נוסעים לקנדה ופותחים בחיים חדשים (נגד מייקל נסגרו כל האשמות בעסקה עם התובעים תמורת מידע על הנשיאה) סוקרה נפגש עם מריקרוז, הקטור מגיע והם רבים אבל בסופו של דבר סוקרה רוכב עם מריקרוז אל השקיעה סי-נוט מחלץ את אשתו בדרך פלא מהמעצר והם בורחים למקסיקו טי באג- עוד לא החלטתי אם הוא ימות או יילך לכלא, אבל כך או כך הוא לא ייצא מנצח. הייואייר- כמובן יגיע להולנד ויגור ליד טחנת רוח

אוי שכחתי את באליק!!

יוכיחו שטי באג רצח את גירי ולא באליק והוא ישוחרר אחרי בילוי נעים עם אבוקדו. באליק ישלח התנצלות למייקל על כל מה שעשה לו. ואם כבר התנצלויות- מייקל ידבר עם פופ, יסביר את הכל, יתנצל ויציע לבנות טאג' חדש. ההצעה תידחה על הסף.

אני לא אגלה יותר מדי

אבל ראיתי את כל 13 הפרקים של נמלטים (עכשיו יש פגרה) ולפי איך שזה מתפתח את בכלל לא קרובה

מדHIMה

New member
סוף משגע!שלי

לפי דעתי מייק ולינק מצליחים להוכיח את חפותו של לינק ואז ברגע שהם יוצאים מבית המשפט אז מישו יורה במייקל! איזה מגניב זה יהיה אם ככה זה יסתיים

Elminster

New member
the second season allready ended

the second season allready ended and the third season is allready in the making

Gilliana

New member
No, you are very wrong

It's just the holidays hiatus. Season 2 has 22 episodes and will return on January 29th.

bldude

New member
הסוף שלי

בפרק 13 מאהון דיבר עם היפני ההוא על קלרמן ועל ההעברה של מייקל ולינקולן, והיפני אמר למאהון שקלרמן "יהיה האוסוולד שלנו", או משהו כזה. ואז מאהון אמר לו "אז אני אהיה הג'ק רובי שלכם." לפני הרבה שנים, ג'ון קנדי, נשיא ארצות הברית (באמת) נרצח על ידי אחד בשם אוסוולד. לפני שהובא למשפט, אותו אוסוולד נרצח על ידי אחד בשם ג'ק רובי "רוצחו של הרוצח". כלומר, מאהון היה אמור לרצוח את קלרמן לאחר שקלרמן היה הורג את מייקל ולינקולן, אבל זה לא הלך ככה כמו שאתם יודעים... אני חושב שקלרמן עדיין עם היפני ועם הממשלה, במיוחד אחרי מה ששרה עשתה לו אני לא חושב שהוא יעזור להם כ"כ מהר... אז הסוף שלי הוא שמייקל ולינקולן ישארו מחוץ לכלא, אחרי הכל זה סדרה אמריקאית, טיבאג מת בטוח! אני מקווה אחת הקורבנות שלו תהרוג אותו, וסינוט יחלוק עם אשתו תא בפוקס ריבר וסוכרה יוריד טקילות עד סוף החיים שלו במקסיקו... תודה למי שקרא עד לפה

Terminal Frost

New member
כולם ימותו, כולל מייקל, LJ ולינק

ומאהון, T BAG, סוכרה, שרה, C NOTE, בליק ובעצם כולם! חוץ מקלרמן המניאק הרוצח.

למעלה