מה הסוף שלכם?

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif מה הסוף שלכם?

מטרתו של שרושר זה הוא לשמוע את דעתכם, כיצד תסתיים העונה השניה - בהנחה שזוהי העונה האחרונה וכי כאן מסתיימת העלילה הנוכחית של הסדרה. מה לדעתכם יעלה בגורלם של מייקל, לינק, שרה, טי-באג, מאהון, קלרמן וכל האחרים? אז קדימה להשחיז את המקלדות: מה התסריט שלכם לפרק האחרון? וכדי לשמש דוגמה אני אתחיל ראשונה - אין במתואר משום ספויילר כלשהוא שכן מדובר בפרי דמיונה של המחברת, ותו לא.
מייקל ולינק מצליחים כמובן להוכיח את חפותו של לינק והוא מזוכה מכל אשמה. יחד עם זאת, ביהמ"ש אינו יכול להתעלם ממעשיו של מייקל והוא נדון לשנתיים מאסר בכלא פתוח כאשר מוטלות עליו עבודות בשירות הציבור. מייקל ושרה מחליטים לנסות לשקם את האמון ביניהם אולם בשלב זה, ללא מערכת יחסים רומנטית כאשר הם מתכוונים לתת הזמנות זה לזו ולהפוך את הקשר ביניהם לקשר רומנטי במידה ויצליחו לשקם את האמון. למרות שזוכה, לינק מחליט לעזוב את ארה"ב ולפתוח בחיים חדשים באירופה, הרחק מכל הבאלאגן והזכרונות הקשים. אל ג'יי מצטרף אליו ולינק מבקש ממייקל לשקול להצטרף אליו גם הוא לאחר שירצה את עונשו. קלרמן הופך להיות עד מדינה נגד קרולין ריינולדס, שנוטלת טת חייה ברגע שהיא מבינה שאינה יכולה למנוע מהאמת לצאת לאור. קלרמן מקבל שם וזהות חדשה ופותח בחיים חדשים במסגרת תכנית להגנת עדים. טי-באג מסיים את חייו בקרב מרשים מול האף.בי.איי ומאהון, לא לפני שהוא פוגע במאהון ביריה קטלנית אחרונה. היי-ואייר עולה על ספינת תובלה כנוסע סמוי ומצליח להגיע להולנד, משאת נפשו. מבחינת ה-FBI, עקבותיו אבדו לנצח. סוקרה מתחתן עם מריקרוז ומסגיר את עצמו כדי לרצות את הזמן הנותר לו בכלא, להשתחרר ולהשתקם כהלכה. סי-נוט, שמבין שאינו יכול לדון את משפחתו לחיים בצל הסכנה ובריחה לנצח, מסגיר את עצמו אף הוא. יהיה מעניין לראות בעוד כמה חודשים עד כמה קלענו.

Israel men

New member
לינק ומייק העיקריים!

מייקל ולינק נאלצים לברוח עם קלרמן למדינה שאין לה הסכם החזרת אסירים. ומשם הם ינסו להוכיח את חפותו של לינק. אבל מי שתציל אותם זאת שרה שלקחה את המפתח מאבא שלה שזה מפתח יו אס בי שבו יש את ההקלטה שאח של הנשיאה מדבר וזה אומר שהוא חי (שזה מה שאבא של לינק ניסה להוציא ללא הצלחה) ושרה תעזור להם להפליל את הנשיאה. ומה שהכי מתאים זה שמאהון לא מת ועכשיו הוא יהרוג את קלרמן (שת`אמת זה דיי מגיע לו אחרי כל מה שהוא עשה) אבל קלרמן יספיק לתת למייקל ולינק ראיות שיעזרו להם! וכמובן לינק זכאי ומייקל מספיק לברוח עם שרה ויפגשו בחול

Israel men

New member
שאר החברה!!

סינוט לא יסגיר את עצמו המאפיה שלו תעזור לו ולמשפחה שלו לברוח למדינה אחרת! טיבאג ימות אחרי שיעלו עליו באף בי איי שהוא אצל מי שהסגירה אותו בפעם הראשונה אבל יהיה שמה איזה קרב חמוד! הפסיכי לא יכולים לתת לו לברוח (אחרי הכל הוא רצח את ההורים שלו) ובדרך להולנד יתפסו אותו! וסוקרה מתחתן עם אהובת ליבו וחי איתה במקסיקו (או שהוא יצטרף למייקל)! כמובן קים מתאבד והנשיאה מסר עולם! ואל ג`י מצטרף למשפחה (קצת הזוי: לינק מתחתן עם הזונה)! מה אתם חושבים!!

victoria777

New member
ההשערות שלי

הקונספירציה תחשף.קרוליין תאבד את תפקד הנשיאות,טרנס סטדמן ימצא ושניהם יקבלו עונש מאסר.קלרמן ישים קץ לחייו.לינקולן יזוכה אבל מייקל יחזור לכלא וירצה עונש של 10 שנים(גם על ה"שוד" וגם על הבריחה).בין מייקל לשרה כבר לא יקרה כלום.היא תיסע לאנשהו ותתחיל בחיים חדשים. סוכרה ומריקרוז יחזרו להיות ביחד אבל אז סוכרה יתפס ויחזור לכלא.הפעם מריקרוז תהיה מוכנה לחכות לו עד שישתחרר מהכלא.את סי נוט ומשפחתו אף אחד לא יצליח לתפוס. טי באג יחזור לכלא ולא יצא משם יותר לעולם.מהון יפרוש מהעבודה שלו.

Darakan

New member
ובכן

הסצנה שהעלית של טי-באג בקרב מרשים מול ה-FBI נראה לי רעיון מרהיב וענקי. אני כבר מדמיין את זה בראש עם מוזיקה הוליווידית ברקע - מצמרר. בכל מקרה, אני מאוד אשמח אם הסדרה תסיים את הסיפור בעונה הזאת ולא תמרח בשביל הרייטינג. ומה לדעתי יכול לקרות? הקונספירציה נחשפת - קלרמן וריינולדס נפגשים. כל המעורבים נהרגים בקרב מרשים (כולל ביל). בכלל, ההרגשה שלי שהסדרה צריכה להסתיים באופן טרגי - דמויות מפתח נהרגות, בדרך לסוף הטוב קורה משהו מאוד מצער (מייקל נהרג על-מנת שלינק יברח, מריקרוז נהרגת, סינוט מקריב את עצמו למען אשתו). רעיון 2: מייקל ולינק חוזרים לפוקס ריבר ומבצעים בריחה נועזת בעזרתו של באליק D:. כמובן שבצחוק.

izik79

New member
ועוד משהו חשוב.. ../images/Emo3.gif

וונטוורת' מילר תובע את פורום נמלטים בתפוז לאחר שטענו כי הוא הומוסקסואל

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא לפחות יתחלק בכספי הזכיה בתביעה עם אלו שהגנו עליו?

מתוקק

New member
סוף של הסדרה,זה טוב או רע?|רעיון|

מצד אחד ברור שכולנו רוצים שהסדרה הזאת לא תיגמר ותימשך הכי הרבה שהיא יכולה ושהסוף יהיה מפתיע,מוזר אבל טוב בשביל מייקל ,לינק ושאר "החבר'ה הטובים",אבל מצד שני זה יהיה צפוי מדי אם הסדרה או העונה תיגמר כשהכל טוב וכולם שמחים וחיים באושר ואושר, כי זה לא יהיה כל כך אמין,אחרי כל מה שהם עברו לא תפסו אותם,הרגו אותם,כלאו או משהו כזה,וזה גם יעלה כמובן את הריטיינג ואולי גם עונת המשך. חומר למחשבה ולפיתוח....

6jessi

New member
כן, אבל

זה לא רע אם הכל יהייה טוב בסוף.. וזה דיי עצוב שהיא תימשך כל כך הרבה.. 2 עונות זה כבר מספיק ולפי מה שהבנתי, חושבים על עונה 4... זה לא שאני לא אוהבת את הסדרה אבל 4 עונות זה כבר מוגזם. ברור שאני כן ראה את העונה ה-4 אבל כמה הם כבר יכולים למשוך את זה?!

למעלה