מה המצב--חדשה!!!!

../images/Emo41.gifמה המצב--חדשה!!!!

מה קורה אחים ואחיות שלי הכל טוב? בננה אגוזים,סקס ,סמים וטל מוסרי?????. אני כמוכם מן הסתם מתה על קיציס ופרידמן ואני רואה אותם עוד מהעונה ה-1 של "חלומות בהקיציס" ועד היום בעונה החדשה של "החטא ועונשו" הקיצר רציתי להגיד שבאתי להתארח פה קצת חחחחח אז יאללה ביי ונתראה כבר....

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

פששש, מהעונה הראשונה... יפה יפה! :)) שמחה שחלטת להצטרף, תרגישי חופשייה לעשות את דרכך בין השרשורים בפורום או לפתוח חדשים.

Yuvalenko

New member
את משוגעת עם עבר פסיכי?.. ../images/Emo13.gif

החיים שלך זה כדורגל? יש לך שני בנים, אחד את קוראת אותו ביתר, השני ירושליים? "כל שבת, כבוד השופט, כל שבת, אפילו אם יוצא יום שלישי... אני שופך חצי קילו שמן בבית הכנסת ומפריח שנים עשרה יונים בשביל ההצלחה של ביתר... -למה שנים עשרה? -על שם שנים עשרה עשרת השבטים!"...
(מי שלא מזהה, הגשש החיוור בכבודם ובעצמם)

../images/Emo45.gifפששש.....

יפה יפה ,רואים שאתה יודע טוב את החומר על הגשש
כמעט יותר טוב ממני

kfm

New member
וולקאאאאם...

טחח ברוכה הבאה....את נהנית? אנשים פה נחמדים? כן. התשובה היא כן. אנשים פה נחמדים....
וזה כולל אותי, אגב. אני צנועה. ושפויה. לחלוטין. טחחח לחלוטין זמילה מצחיקה....

פIלי

New member
מתן

שהוא אמר לקחת 3 ביום, הוא התכוון 3 פעמים, לא את כולם ביחד! (איי דוקטור שקשוקה הזה... הוא עוד יהרוג מישהו!) ולעניין - ברוכה הבאה!
תהני בפורומינו החביב, ותזהרי ממתן אחרי 3 בצהריים. נ.ב - יובל - קרעת אותי בע' הידיעה...

kfm

New member
אני רק מזכירה לך שאתה נתת לי תמס

פר... ממ...רגע... אני?? מסוכנת אחרי 3 בצהריים?? איך אתה מעז!!!! אני יכולה ליות מסוכנת גם לפני....
קרעתי אותך...

פIלי

New member
אבל את בדר"כ לא מחוברת לפני...

אז את מסוכנת פאסיבית, זה לא נחשב.

sapir stieben

New member
וולקאם!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורמינו.. אני ספיר בת 14.. אנשים פה מגניבים, באמת שכן! אז בטוח שתהני! צ'או..

למעלה