מההמלצות הפורום יערוך טיול

פינת חי ברמת אפעל

אני עוד לא הייתי אבל שתי חברות שלי עם ילדים קטנים (שנה עד שנתיים) אמרו לי שפינת חי זו, בחינם, מספקת את כל צרכיהם של ילדיהן והן לא מרגישות צורך בגיל זה ללכת לספארי או לגן חיות...

קמפינג - עינות חוגה

האם מישהו היה לאחרונה? מתכנן נסיעה?? חברה שלי המליצה לי בחום! היתה שם עם עוד כמה זוגות חברים וילדים.. אנחנו מתכננים איזה סופשבוע עם כל הטף וחשבנו הפעם על קמפינג בשטח - כמובן שזהו אזור מוכרז לכך, עם מקלחות, שירותים, חשמל והמוווון בריכות מסביב... מישהו שמע? היה? נשמח לשמוע חוויות..............

אתמול היינו ב"שמורת הצב הרך"

ליד כפר ויתקין יש שם מסלול נחמד , יש שם דשא לעשות פיקניק הצבים הענקיים השאירו את תומר פעור פה בקיצור מקום מומלץ (עם מנשא לא עגלה ) לא רחוק מדי לפני שבועיים היינו בשוויצריה הקטנה עשינו פיקניק באחד החניונים ואז נכנסנו ל"חי בר" מקסים - מסלול עם הדרכה של שעה רואים נשרים איילים ועוד נוף משגע ! שמענו ש"גן גורו" מקום מקסים אבל כל פעם ברגע האחרון אנחנו בוחרים מקום פחות רחוק ..

ligo

New member
ומה עם נסיעות קצרות?

נסיעה עם מאי לבד (כשאני נוהגת והיא בסל-קל מאחור) זה ממש לא כיף- הילדה לא אוהבת רמזורים אדומים...כל עוד יש ירוק ואני נוסעת אז יש שקט ביציע, אבל כשאני נעמדת, ואפילו לשנייה, המקהלה מתחילה, ואז מה אני יכולה לעשות חוץ מלשלוח ידיים אחורה ולדבר איתה?

לנו יש מובייל קטן של טייני לאב

שתלוי בידית מעל המושב שלה עד היום. זה מובייל קטן שנתלה בעזרת שרוך מגומי. כל נסיעה, אפילו קצרה, אני מפעילה את המובייל וענבל מסתכלת עליו כל עוד הוא מסתובב. זה היה ככה בערך מגיל חודשיים. הילדה מהופנטת. עכשיו זה פחות מעניין אותה, אבל היא מנסה לתפוס אותו (זה לא מסוכן כי אין חוטים, הבובות מודבקות עם סקוטש לראש לכן לא נורא אם היא תתלוש אותן) וזה מעסיק אותה. זה טוב לנסיעות קצרות, כי המובייל מספיק למעט זמן. לגבי מאי, אז אין ברירה, חוץ מלצייד אותה בצעצועים (אם היא כבר משחקת עם צעצועים ומעבירה מיד ליד וכו´) צריך עצבים חזקים. היתרון הוא שזה קורה רק ברמזורים אדומים, אז את יכולה להסתובב ולנסות להרגיע אותה. כשזה קורה אני תמיד מזכירה לעצמי שעדיף ילדה בוכה ולא אמא שנוהגת כמו מטורפת כדי להרגיע אותה. אז היא תבכה עוד כמה דקות, העיקר שנגיע בשלום. כמובן שאם זה קיצוני, או היא צריכה משהו ספציפי (למשל רעבה) עוצרים בצד. רחל

אולי באמת בגני הנדיב?

נשמע סבבה. באחת השבתות הקרובות. מזג האוויר עכשיו מצויין לטיולים. אני הרי רציתי לארגן לנו מפגש בגנים הבהאיים בחיפה, אבל ב"הורים וילדים" כתב מישהו שהם הלכו עם התינוקת לגנים וקיבלו יחס מחפיר, שלא לדבר על זה שהכל שם עם מדרגות, בלי גישה לעגלות.

nuv

New member
חופשה בסיני

מחפשת קצת חומר ופרטים. אנחנו רוצים לרדת לסיני לכמה ימים עם הקטנצ´יק מה שאומר שכבר צריך לשכור חדר עם מקרר למזון שלו, לקחת חצי בית ולהערך מראש. יש למישהו המלצות על מקום? חויות? פרטים על כניסה עם הרכב? כל דבר יתקבל בשימחה. נוב

וואו, סיני!

לא הייתי שם בעצמי מעולם אז אני לא מצליחה לחשוב על עצמי לוקחת את שיר וכמובן לא יודעת לייעץ. אני בכלל לא מצליחה לחשוב בראש של אמא לילדה אוכלת מוצקים. אני כל כך רגילה לשלוף בכל פינה ותחת כל עץ רענן שלא עולה בדעתי שצריך להביא אוכל מהבית. עוד מעט יגמר הפינוק היה, איזה באסה... מחכה לקרוא מה אחרות יגידו לך ולהחכים.

../images/Emo91.gifהמלצה ../images/Emo124.gif

, תקחו אותי
. אני כבר לא יונקת
ואני לא עושה בעיות עם האוכל
אני גמולה מחיתולים
ואני מבטיחה לא לקום באמצע הלילה
ואני מבטיחה-מבטיחה-מבטיחה להיות ילדה טובה
. נו
אז מה את אומרת
לוקחים אותי

ligo

New member
אבל את לא נכנסת במזוודה...../images/Emo8.gif

המלצה קצת יותר אוביקטיבית- אני ממליצה בחום על הילטון נואיבה- אח´לה בית מלון, נוף מדהים, בכלל לא צריך לצאת מהמלון, יש שם הכול אבל אם אתם מעדיפים להיזרק באיזה חושה יש ברשת מלא אתרים עם מקומות ואפשר להתקשר ולהזמין ואם אתם נוסעים עם רכב (נראה לי הכי נוח כשיש ילד) אז הרכב צריך להיות רשום על שמכם, לא דיזל, לא 4*4, וכמובן דרכון לקטנצ´יק (נשמע אולי דבילי אבל עבדתי בגבול והרבה ישראלים הגיעו בלי דרכון ורצו שאני אתן להם לעבור כי "טאבה היתה שלנו" ועוד כל מיני תירוצים דבילים)

איזה כיף לכם

אנחנו בשנתיים האחרונות מתים מפחד לנסוע אבל לפני זה היינו כמה פעמים בהילטון נואיבה ובהילטון דהב ( מלון יחסית חדש וממש ממש מקסים) בדהב יש גם את נובוטל שהוא לא רע .רק קחי בחשבון שדהב זה עוד שעה נסיעה ואם אתם נוהגים מהמרכז זה יוצא כבר נסיעה מאוד ארוכה . מקרר יש ככה שאפשר להביא מאילת גרברים / גמדים וכו´ כיריים לא חושבת שיש אבל במלון עד כמה שאני זוכרת היה אוכל ממש טוב אין בעיה להכנס עם הרכב כל עוד הוא רשום על שמכם. מחכה לשמוע חוויות

למעלה