לכולם

gindis

New member
../images/Emo41.gif לכולם ../images/Emo41.gif

שלום רב, אני רוצה להזכיר לכולם שזה משחק בינלאומי וכל המטרה שלו שתעשו חברים ולא אויבים מסביב לעולם. זה משחק שנבנה לשבור את מחסום השפה באינטרנט ולאפשר לכם ליצור קשר עם שחקנים ממדינות ערב, סין, ארה"ב, צרפת, ספרד וכו'... ולכן תנצלו זאת לטובה ותגרמו לשינוי ביחסים בינינו ואף אם תגרמו לאחד לשנות את דעתו לגבינו אז דיינו. אני רושם זאת כאן בגלל שקבלתי בימים האחרונים הרבה תלונות משחקנים מכל העולם שמתלוננים על תמונות מבזות משתי הצדדים, קללות וכו'... זאת לא היתה הכוונה שלי כאשר בניתי את המשחק ולכן אני גם רושם כאן אזהרה לכולם. שחקן שיעבור על תנאי השימוש באתר יורחק מהמשחק והמדינה שלא תנעל. תנצלו את הבמה שניתנה לכם להכיר חברים חדשים מכל העולם. בברכת שבת שלום, ערן

DaRKzLORD

New member
שלום ערן

בלי קשר לנושא הזה, בבקשה תמנה מנהל כבר לפורם יש פה יותר מידי בלאגן

rokopo

New member
ערן יש לך שגיאת כתיב

כתבת שהמדינה שלא תינעל וזה צריך להיות המדינה שלו תינעל

ערן הערה קטנה - בבקשה תכנס

אתה החלטת שכל הודעה תעלה לנו 2 תורים בגלל זה אני אישית לא רשמתי הודעה אחת כל המשחק רק בגלל זה, אתה רוצה פיתוח קשר עם שחקנים? תוריד את ההגבלה של התורים. אני בטוח שיש עוד הרבה שלא רושמים מאותה סיבה שלי

beladon

New member
../images/Emo45.gif

צודק בהחלט, אני לא שולח הודאות מאותה סיבה.

cohenc3

New member
ערן, אבל הערבים מתחילים

אני משחק, פתאום מקבל צרור קללות ממדינה ערבית.... מה עשיתי? מה אני אשם? יופי..עם ארה"ב ואנגליה וכו' יש לי מדינות חברות!- הערבים רוצים מלחמה..טוב..

RANCOCOCO

New member
עזבו אותכם יחסים עם ערבים

בדקתי זה לא עובד ... אחרי שבפורום שלהם יש תמונה של מחבלים אני רוצה רק לחסל אותם .

למעלה