לא נפסיק לרקוד - הסיבוב הראשון,לילה 21:120

homert

New member
תוכנית משעממת

אין באמת תחרות, זה כמו להשוות כדורגל עם כדור סל. אובין מי שאוהב חתולים לזה שאוהב כלבים צביקה מנסה לעשות דרמה על פארש

drnaji

New member
אם אתה עם ראש פתוח ומוכן ורוצה להנות נטו

אז לא תהיה לך בעיה להנות ולא להרגיש משועמם. אני דווקא חשבתי שזה יהיה יותר משעמם - שיהיה רק היפ הופ או רק מודרני אבל אהבתי את המזרחי ועוד כמה דברים שבאמת לא היו משעממים. צביקה תמיד מנסה לעשות דרמה..בכל מה שהוא עושה..

may18492

New member
מי יודע?

בקשההה מה השם של השיר שרק רפאל בסולו ומה השם של השיר שרקד תום בסולו ??

drnaji

New member
אם תביא קישור אוכל לענות לך.ברח לי מה אם כי

תום רקד לשיר של ג'סטין.

Runt

New member
רפאל או תום

just like i love you וגם lovestoned, שניהם של ג'סטין טימברלייק

Lital1989

New member
הייתה תוכנית ממש טובה! ../images/Emo39.gif

מור ונופר היו הכי תותחיות! אבל בכל זאת אני שמחה שהקבוצה של דוד ניצחה הפעם.

הלואה

New member
מה כ"כ תותחי בהן?!?

הן היו חסרות אנרגיות ולא העבירו כלום. סתם הראו צעדים וזהו. לא היתה שם בכלל חיות. מה שכן, יש להן פוטנציאל, רק שיתחילו ליישם אותו.

drnaji

New member
אני חייב לקום מחר לבסיס ולכן אני אקצר:

התוכנית מבחינת שואו ובמה הייתה מעולה! חששתי שזה יהיה משעמם ודי פחדתי מהקונספט החדש אבל הופתעתי לטובה! גם מבחינת בימוי וצילום יש שיפור אדיר מהעונה שעברה. עדיין צביקה עומד בצד הלא נכון ורואים רקדנים שעומדים מאחוריו..גם צלמים שרצים וכו.. השופטים-די הסכמתי עם רוב מה שהגרמני אמר.
בבקשה למסור לצביקה שלא ידבר באנגלית!!! זו אנגלית כ"כ עילגת ומבישה וכלה כמה משפטים!! שילמדו אותו להגיד אותם וזהו.. באמת,זו רמת אנגלית ממש מבישה לערוץ המוביל בישראל. ושיתנו למיכל לתרגם !! גם כאשר מוסרים לצביקה באוזניה את התרגום הוא יודע לחרבש את זה.. הרקדנים: הסכמתי עם כל התוצאות! אהבה- ההיפ הופ היה יותר טוב. עם הספסל - ההיפ הופ היה גרוע וחובבני מזרחית - היפ הופ לפנים!טום וחממי היו מ-ע-ו-ל-י-ם! הראש בראש - אין שום דבר שיכול לעמוד מול איווצה!! אין אין על הרקדן הזה! למרות שבכללית אני בעד היפ הופ אבל הרקדן הזה מצליח לרגש אותי ברמות!! המועמדים להדחה + הסולו: לא הבנתי למה אונה בחרה בתום אחרי הנמבר הטוב שלו.. היה ברור לי שהוא יעזוב חח למרות שהוא הפייבוריט שלי מבן הבנים בסטריט. 3 הסולאים היו מעולים.באמת.מאד אהבתי את רפאל בסולו גם. תמונת מצב: פייבוריט בסטודיו: הקרואטי וההיא שרקדה את הספספל [סורי אני גרוע בשמות חח] פייבוריט בטריט: [חבל לי תום] ההוא שרק ראשון וההיא עם התלתלים שרקדה אחרונה. נ.ב שנה שעברה ביקשו ממיכל לא להשתמש במילה "מתאבדת" כי יש ילדים קטנים שרואים את התוכנית פקה פקה פקה אבל עכשיו אין להם בעיה להשתמש בנרגילה ובשירים עם תוכן מיני בוטה או מעודדת אלכוהול וסמים.. ואיפה תומר G נעלם לא?

Runt

New member
החלק עם הספסל

בהיפ הופ באמת היה דיי גרוע... שלא לומר צפוי עם הפרחה שלועסת מסטיק. אני מסכימה עם ההערה של דויד, כשאמר שאונה היתה צריכה להשאיר את הברייקדאנס לסוף לחלק של ה"לתת בראש" כדי שיהיה סיום חזק, כי למען האמת, הבנות לא עשו עבודה טובה וגם לא אהבתי את הכוריאוגרפיה.

koloraby

New member
להיא מהספסל קוראים לימור

והיא במקרה אחותי...
וזו רק ההתחלה שלה... תודה על הפירגון

drnaji

New member
תודה.ושיהיה לה בהצלחה! רקדנית מעולה ../images/Emo99.gif

למעלה