דעתי על הדואטים אתמול-
היה פרק מעולה, הדואטים לרוב היו מצוינים, הבמה הייתה מושקעת, נהנתי מכל רגע. ודאם, כמה חמודדדדד התום הזה. חבל שהוא עף. אז ככה: אליאור כהן ואפרת הנדלר- קצת מאכזב. אליאור היה מקסים, אפרת הייתה קצת נוקשה ונראה לי היה כאילו היא התאמצה יותר מדיי ולא נהנתה תוך כדי, וזה תפס לי את העין. מה גם שהייתה להם פאשלה קטנה לקראת הסוף. לירון עוזרי ולימור זיו- הופעה טובה מאוד. שניהם היו מצוינים, אני אוהבת את הרוך והזרימה שמביאה לימור בריקוד ולירון תמיד מצליח לרגש אותי. ג'וס ומרינה- שיחקו אותה! הצליחו להעביר את הספור שמאחורי הריקוד מההתחלה ועד הסוף, אהבתי את זה מאוד. רקדנים מצוינים, אחלה כוריאגרפיה. תומר, קים ורונה- נחמד. מזלן של הבנות שתומר היה איתן בשביל להציל את המצב. נראה היה לי שהן לא היו במיטבן ולא אהבתי את הכוריאגרפיה כל כך. רפאל, מיקסר ומישמיש- האמת שבניגוד לשופטים, אני חיבבתי את זה מאוד. אולם לא היה יותר טוב מהזוג השני, אבל אני נהנתי. תום ומור- הופעה מחשמלת, הבחור הורס, הבחורה פשוט חיית במה, אהבתי מאוד איך שהיא זזה. מור ונופר- חמוד אבל זהו. ציפיתי ליותר, כי את שתיהן אני מאוד אוהבת. הופעה די חלשה, ולטעמי פחות טובה מהאודישן שלהן לתוכנית. איוויצה ודנה- פשוט WoWwWw! הדובדבן שבקצפת. הופעה מצוינת, רקדנים יוצאים מן הכלל!