לא נגענו!

האמת אני חייב להודות שאני לא צופה

הרבה ב- 10, פשוט בגלל השעה. מה לעשות, רגי ל- 8 או 9 (מתי חדשות 10?
). אבל דבר אחד כן אני יכול להגיד עליהם. כמו שזה נראה עכשיו, בקרוב נדבר עליהם בלשון עבר. בדיוק בגלל שהם קנו מגישים כמו בטלנובלה או סדרת טלויזיה אחרת עם סלברטיז. מה לעשות, עולה הרבה כסף. יותר מדיי.

זה לא ברור? ../images/Emo6.gif

לא, האמת.. אני פשוט לא רוצה להעיק על תהליך בחירת התאריך הקשה בלאו הכי. היות ואני רואה שמלבדי יש תאריכים שמתאימים לכולם - אז סבבה!
גם אם נקבע עכשיו תאריך שכן מתאים לי אולי תצוץ איזו ישיבת מועצה
. בקיצור - אני פשוט מוותר על זכותי לדרוש תאריך שיטעים לי ומציע להמשיך הלאה. שומדבר אישי

PopPy

New member
האמת שאני לא רואה הרבה חדשות

(מעדיפה להתעדכן בעיתון ובנט), אבל כשאני רואה אני בד"כ רואה ערוץ 2 רק בגלל ההרגל והשעה, כי בתשע כבר יש תוכניות קבועות שאני רואה או בערוץ 3 או בערוץ 2. אני דווקא אוהבת את חדשות ערוץ 10, יש להם דיווחים מעניינים ותמיד אהבתי את מיקי ויעקב..

../images/Emo6.gif

חדשות 10 החדשות הכי טובות במדינה...אלק... נראה לי שהם שיחדו את החברי אקדמיה האלה שנתנו גם לשי ודרור וגם לדין וחשבון פרס.

PopPy

New member
עוד אחד! עוד אחד!../images/Emo6.gif

אמא שלי ראתה מקודם איזה סרט בערוץ 10 והטלוויזיה נשארה פתוחה.. מסתבר שבלילות יש ש.חים של EXIT, והבלונדית האינלטיגנטית עם הקול הנפלא צעקה כשהם חזרו מפרסומות "עשר זה תמיד בייייייייייייייייייחד.. תמיד ביחד!!" במנגינה של שתיים זה תמיד ביחד...

חחחחחחח והנה התגובה שלי :

אחד זה תמיד ביחדדדדדדדד ... תמיד ביחד ! (למי שלא הבין אחד=ערוץ אחד=11=תקלות=כמעט אף אחד לא רואה את הערוץ הזה=כלום ......)

למעלה