לא נגענו!

LoLo16

New member
הבנתי אותך,

אתה מאמין שמהדרת חדשות צריכה להיות מקצועית ורצינית. בדר"כ הייתי מסכימה איתך, אבל כאן הכל בהפוך על הפוך- כמה שיותר רע, ככה אנשים רוצים לראות צחוקים, אפילו בחדשות. (במיוחד שמיקי ויעקב כאלה זוג מקסים..
מה היא עושה עם אלי אילדיס??...)

Rakbeisrael

New member
עדיין, החדשות הן לא כמו "החרצופים".

צריך לצחוק, אבל מי אמר שצריך לעשות את זה בזמן מהדורת החדשות
זה תפקידן של תוכניות סאטירה למיניהן (קצת חסרות כאלה בזמן האחרון- רב"י...) בואי נגיד- מהדורת החדשות צריכה לספק מידע, ולהיות רצינית כמה שיותר. אני לא אומר שהקטעים הקלילים של דני רופ הם רעים,אבל להתפקע מצחוק בזמן קריאת החדשות זה קצת לא מקצועי, לא משנה למה.

עמיתוש

New member
אבל לערוץ 10 יש גם חדשות טובות

(קצת אוף, ולא כ"כ קשור למה שדיברנו) היום היה דיון מעולה על ה BBC ועל מה שהוא מעולל לנו במשך השנים האחרונות, והכתבה הכ"כ אנטישראלית שהוא שיחרר לאחרונה. אני מצדיע לערוץ 10 על זה!.

Human Nature

New member
יקיריי, |טל| †

החדשות, like it or not, הפכה לתָכנית בידור. אני אתן דוגמה מפרק שהיה ב"אלי מקביל" (מכיוון שזו סדרה גאונית)- מגישת חדשות מבוגרות פוטרה כי היא לא מחרמנת גברים בפלח הגילאים של 18-40. לא משנה שמנהל התחנה מעיד שהיא אחת מהעיתונאיות הכי טובות שהוא עבד איתן אי-פעם- הוא פטר אותה כי היא לא מוכרת את מה שצריך למכור בעולם. מיקי ויעקב נתנו ונותנים חדשות לאנשים משוחררים. הם יושבים, אם אהיה ציורי, עם מכנסיים קצרים ועם כפכפי-ים בהגשה. צנונית וגדי נותנים הופעה מקצועית ומכופתרת. חיים יבין? העניבה שלו חונקת אפילו אותי. אתה מוזמן לבחור מה שאתה רוצה- חדשות מגניבות, חדשות מקצועיות או חדשות לקשישים. אני חושב שהפילוג בין צופי המהדורות מעיד על עמישראל. אגב, אין טעם למרר על הדרדרות מהדורת החדשות. היום אפשר להגיש אותה כבר בעירום.

אתה צודק, אבל שכחתם משהו אחד../images/Emo16.gif

שהוא- המהדורה של חדשות 10 היא באורך שעה. פי 2 מהאורך של המהדורה של ערוץ 2 (וגדי וצנונית באמת לא כמו מיקי ויעקב.), לי לא יצא לראות הרבה את כל המהדורה של 10, אבל כשמקריאים חדשות רציניות, רציניים. כשמדברים על כפכפים ועל חדשות הספורט, פחות רציניים. ככה זה בדיוק צריך להיות. החדשות כחדשות זה לא תוכנית בידור, אבל, כשמגיעים לחדשות הפחות רציניות (כפכפים!), זה כן הופך כבר קצת יותר לתוכנית בידור. ומי שרוצה חדשות רציניות לגמריי, יש לו את ערוץ 1.
ניר

אממממ ... לא !

מה רע להגיש חדשות עם כפכפים ??? מאיפה אתה יודע שגדי וינות וחיים לא הולכים עם כפכפים כי רואים רק את החלק של החולצה ! ד"א מהודרת החדשות של ערוץ 11 עם חיים יבין מעולה !!! אין מה לדבר ..... (חחחחח טוב אולי אני משלה את עצמי פשוט ב8 אני רואה משחק החיים ))))

אמרתי שזה רע? להפך. ../images/Emo16.gif

אם החדשות יוגשו בחיוך (עד כמה שאפשר כמובן, לא ידברו על פיגוע עם עשרות הרוגים עם מעבר למערכונים של "זהו זה" באמצע.), אבל אם יהיה חיוך, כמו שאמרתי- עד כמה שאפשר, זה ישפר את זקפת הקומה הלאומנית.
ניר

אז כנראה שלא הבנתי אותך נכון ...

טוב יש לי בעיות קליטה קשות במיוחד עם רשת פלאפון !

LoLo16

New member
../images/Emo25.gifAs If...

צריך לפתוח עמוד ציטוטים מקלולס...
"Why should I listen to you?! You're a virgin who can't drive." טאי השולתת​

עמיתוש

New member
"Whatever.. If she couldn't do the

asigment, I can't do mine"
. נ.ב - אני בטוח שיש לי טעויות כתיב, אז סלחי לי
..

Kryptonite

New member
החדשות של ערוץ 10../images/Emo168.gif

הן הכי מקצועיות בארץ, לידיעתך. בדוק את כל הביקורת עליהם, ותווכח. ועמית, תאמין לי שגם אנשים שחוזרים עייפים מהעבודה, נהנים להוציא קצת אוויר שהם רואים חיוך על הפרצוף של המנחה מאשר הדבר הזה שקוראים לו "הפרצוף של גדי סוקניק"

למעלה