לא נגענו!

../images/Emo41.gif לא נגענו! ../images/Emo16.gif

"חדשות10", אתמול (6.7), לקראת סוף המהדורה, הייתה כתבה על הנושא החשוב- כפכפים. בזמן שמיקי חיימוביץ' הקריאה את מה שהיא הייתה אמורה להקריא, יעקב אילון "הציץ" לה מתחת לשולחן פעמיים לראות איזה נעליים (או כפכפים?) היא נועלת. אחרי הכתבה היא אמרה לו "ראיתי שהצצת." ואז עוד משהו שאני לא זוכר על מה שהיא נעלה. זה היה מצחיק
ניר

Rakbeisrael

New member
משוגעים לגמרי השניים האלה ../images/Emo3.gif

לאו דווקא בגלל המקרה הזה

עמיתוש

New member
בעע.. אני עכשיו חזרתי מהבריכה..

וגיליתי שהדור הבא (הילדים בני ה6 היום).. הממ.. שפטו בעצמכם, שיחה ש- שמעתי (לצערי
) בזמן ניסיון להשתזף, כאמור, ילדים בני 6 - "היי, תביא לי ת'מגבת!" "לא רוצה!" "מה לא רוצה? תביא ת'מגבת.. יא.. יא.. אמא שלך מכוערת!" "אז מה? אמא שלך בן זונה!" (כן כן, בן זונה) "איך אמא שלי יכולה להיות בן זונה? מטומטם! איך היא הייתה יכולה.. יכולה.. איך הייתי יכול להוליד אותה?" "אז מה? היא בן זונה" "לך יש אוזניים של קוף!" "זוּבִּי! *אצבע משולשת*" "כוס אמ אמ אמא שלך! היא בן זונה!". סוף. אהה.. אני מריח עתיד טוב יותר..
.

Human Nature

New member
אוקיי, קלטו את הסיטואציה הבאה:|טל|†

אבי וידידתו, מעין, הולכים להם ברחובות קריית-אונו. עוברים אנו ליד בית-ספר שילדים בני עשר, לערך, יושבים בו ובוהים בעוברים ושבים. צועקים הילדים לידידתו של אבי (תכולת השיער): "ילדה, מה זה השיער הזה?". הם קולטים את הצלב של אבי, וצועקים: "ילד, ילד- בוא רגע". אבי, במצב רוח, מסתובב ומביט בהם בזעם. הם: "ילד, אתה רואה את הכדור שם? לך תביא אותו!"; אבי (מביט בזעם מעורבב בבוז): "טוב"; הם: "בוא'נה, ילד! יא חרא!". אבי ומעין ממשיכים ללכת. מתקרבים הם לבית-המעין. קבוצה של בני שמונה למעין: "ילדה, למה השיער שלך כחול?"; אבי: "ילד למה אתה אדיוט?". שלא לדבר על זה שהלכנו לכביש וכמה קופיפים נעצו בנו מבטים

עמיתוש

New member
ילדים, עם דפוק.

אנחנו היינו תמימים וטובים *מלאך*, אבל הדור החדש
. פעם אחת ילד בכיתה ג' (כשאני הייתי ב-ו'
) בא אליי ואמר לי "היי ילד יא חרא, אוף מהמגרש לפני שאני מפוצץ לך את הצורה", אני הסתכלתי עליו במבט הכי מגעיל ומזלזל שעשיתי לבנאדם בחיים ואמרתי לו "ב-סדררר" ועשיתי לי סיבובים בתוך מגרש הכדורגל.. זה היה כיייף
.

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif |טל| |צלב|

זה בסדר- היום באתי להגיד למישהו: Who's the best chan? ויצא לי: Who's the bechan?
והוא צחק עליי

LoLo16

New member
LOL../images/Emo6.gif ראיתי את זה../images/Emo70.gif

החלטתי סופית שאני עוברת לחדשות 10. כל שנייה בערך עשיתי "אווווו...
"... הם כאלה חמודים ביחד
האווירה שם הרבה יותר קלילה וכיפית מאשר בקופסא הכחולה של יונית או גדי.. גדי הורס. אני חושבת שאם היה מגיש אחר גם יונית ו
היו יכולים להיות חמודים. אבל לא כמו מיקי ויעקוב

yehudit b

New member
אבל-

אמנם- יש אצלם קצת "דחקות", אבל בתכלס- זה לא מקצועי. זה מוכיח שהם מזלזלים בתפקידם כי הם יודעים שערוץ 10 בחיים לא יפטר אותם, והכסף- לא יהיה חסר להם ולילדים שלהם, ולנכדים ול....

LoLo16

New member
זה לא נכון...

כן, כשהם צחקו באמצע דיווח על המלחמה בעירק- זה היה לא מקצועי. מצחיק, אבל לא מקצועי
אבל אחרי כתבה על כפכפים- קצת צחוקים ומבטים חושניים
רק מושכים עוד צופים. השווי את מיקי ויעקב ליונית וגדי- אנשים יוצאים בדיכאון טוטאלי אחרי המהדורה (אלא אם כן יש דאחקונת מצד דני "הגזעי" רופ
). לעומת זאת, בחדשות 10 מראים גם צד חיובי בכל דבר והופכים את המהדורה למשהו שהרבה יותר כיף לצפות בו.

עמיתוש

New member
תלוי מאיזה מבט את צופה בחדשות..

חחח, יצא לי כמו פרסומת לערוץ 11
. תחשבי, על הרבה אבות ואמהות שחוזרים הביתה מאוחר מהעבודה, עבדו כל היום וכל מה שהם רוצים לראות, זה מה קרה היום, ואלו דברים חשובים הם הפסידו. זה נכון שהעניין הקטן של הכפכפים זה מאוד קטנוני להתלונן על זה, אבל.. מצד שני בנאדם שעבד כל היום מגיע רעב ועייף, אני לא בטוח שזה יבדר אותו לראות את שני המנחים צוחקים אחד עם השני, יש גם חלק שלא אוהבים בידור. וה"חדשות" זאת לא תוכנית בידור. לפי מה שאני יודע. וסליחה אם נראה שאני שונא את ההשתבבויות הקטנות האלה של מיקי ויעקב, האמת שאני מאוד נהנה מזה, אבל.. נו.. אני מניח שהבנת אותי
.

לא נכון !

יש גם אנשים (כמו אבא שלי) שבאים מיום עבודה ויודעים שכמו כל הימים האלו בארץ היום הזה בטח לא יותר טוב .... אז הם מעדיפים לצפות בחדשות קצת יותר ב"סבבה" ככה לפחות אבא שלי .....

עמיתוש

New member
ברור, זה עדיף לכולנו.

אני מאמין שרוב תושבי הארץ מעדיפים שיהיה איזה קטע מצחיק בין המנחים, העניין שזאת תכנית אקטואליה, ואך ורק אקטואליה. אני יודע שאני נשמע חרא שלא אוהב את הדברים האלה, ואני כן אוהב אבל.. יש משהו יותר מדי בידורי בחדשות, מה שלא אמור להיות, לפי מה שאני יודע.. תקנו אותי בבקשה, אם אני טועה
.

ובגלל זה טוב שיש את הבחירה

22 זה פולטיקה נטו בלי לגלוש יותר מדיי מהנושא, ו-10 נותן מבט יותר מרענן על המצב.

למעלה