לאימוץ

נעמי 1

New member
טאקילה.. בשמחה את מוזמנת...

יש שף חדש בבית... מבשל משהו משהו... וגם נראה טוב.
נעמי... מאושרת עד הגג.

טאקילה~*

New member
וואלה אני שמחה בשבילך..

כפרה עוד תתרגלי לאוכל תאילנדי,, שהעינים היפות לא יתלאכסנו לך חחחחחחחחח תודה על ההזמנה מותק..

ג´ול,,,,,,,

הכל תלוי בגישה,,, שאלי את מיכלי שלש נקודות,,,, אפילו היא התעצבנה ,, מזה שאני לא מתעצבנת,,, יאללה,,,,קפצי לביקור,, קפה עליי

ראיתי,,,,,,,????

בטח,,,,,מאי טורפת את פרחי הברוקולי יחד עם רביולי, תרד,, עכשיו תנסי להריח,,את השילוב הזה..... בערך כמו פליצה של כרוב רקוב,,,

giulietta

New member
חחחחח שולי../images/Emo6.gif

(יו....אני חולה על תרד וברוקולי...)

באמת??????

מגעילולה... אבל תשמעי,, למדתי להכין רביולי ברוטב שמנת עם מלא שום,,,, חבלזו.. (במילרע..) יאללה,, עכשיו תבואי?

giulietta

New member
בטח!!!!!!!!!

בגיחה הבאה שלי לחו"ל . (חיפה, נכון?) ורביולי אני מוכנה לאכול בכל רוטב.

giulietta

New member
וואלההההההההה נכון

פאדיחה........... כל כך הרבה דירות החליפו פה ידיים... אההההה.... לא רק שיש לך שתי אפרוחיות בבית ואת לא מאבדת את העשתונות, גם סידרת את הדירה תוך יומיים.
תגידי? את מנסה לעצבן אותי? .... מצדיעה לך.

ג´ול,, ממשיכה:

לא רק שאני לא מתעצבנת לא רק שהדירה מסודרת לא רק שהספקתי כבר לצבוע ולקשט,, גם הספיקו להזמין אותי לראיון עבודה,,, (ולא אני יזמתי..)

giulietta

New member
זהו.

מגישה בג"ץ נגדך. את סאדיסטית.
ג´ול (קרטונים אחרי שנה פיוז קצר ובלי עבודה)

מיכליייי,,,,,,

נשבעת לך,,,,למדתי להכין בלינצסים,, לגבי השניצלים,,,,,,אל תגלי, אבל הוא מכין לי אותם במוצאש,, ונשאר רק לטגן,, מה נסגר עם הביקור,,,,,אתם מגיעים????

קסומה

New member
אפרופו ילדים.......קחו בדיחה

אישה אחת ראתה איש ברחוב סוחב שני תינוקות; תינוק אחד מתחת לכל זרוע. "איזה חמודים!", אמרה לו, "מה שמותיהם?" "לא יודע", ענה האיש בכעס "מי בן ומי בת?", המשיכה ושאלה. "אין לי מושג", אמר בכעס גדול עוד יותר. האשה החלה להקניט את האיש: "איזה מין אבא אתה?!" אמר לה האיש: "איזה אבא! אני בכלל לא אבא שלהם. אני מוכר קונדומים ואלה שתי תלונות שקבלתי".

למעלה