לאימוץ

giulietta

New member
../images/Emo41.gifלאימוץ../images/Emo41.gif

יום רביעי זה היום האחרון במשפחתון של בת השנה וחצי שלי. חשבו על פתיחת קייטנה לעוד שבועיים אך זה ירד מהפרק מחוסר ענין לציבור
חוסר ענין??????????!!!!!!!!!! מה הם אמורים לעשות עם החבלנים הקטנים האלה שלושה שבועות בחום הזה ובמצב הבטחוני הרעוע?????????? אז... מוכנה למסור לאימוץ זמני, ידלה פרחחית מקסימה פוד פרססור מהלך בעת אוצר מילים רחב (15 בערך שהדומיננטיות שבהן זה "לא!!!" ו "די!!") עם נטיה להפליק לתינוקות בני ארבעה חודשים כשהאמא שלהם מסתובבת לרגע... רק אנשים בעלי סבלנות,עצבי ברזל ולב חם ייענו. ג´ול ברגע של חוסר אונים...

giulietta

New member
את...

את לא צריכה לשלוח בכלל רזומה... התקבלת!!! (רואים ת´יאוש שלי בגוף ההודעה: ידלה=ילדה, פרססור=פרוססור, בעת= בעלת)

giulietta

New member
הממממ...

אולי זה הפיגורה שלה שגרמה לי להיזכר ביודלה...
(דיאט קולה, את עדיין מעונינת?
)

giulietta

New member
למה מה?

נראה לך שאפשר לטחון כל היום וזה לא ייראה עלייך?... ירשה ת´גנים של אמא שלה חחחחחחחחחחחח...

אני גייסתי את חמותי

לפני שנתיים היא קרסה לי אחרי שבועיים, עשה לה התקף לב הקטנצ´יק שלי... מחזיקה לה אצבעות השנה.... רק בריאות (לפחות עד סוף אוגוסט)

giulietta

New member
אמרתי

"אנשים בעלי סבלנות, עצבי ברזל ולב חם"
סתם... חמותי אישה מקסימה אך עסוקה ורחוקה ממני מאד... ואמא שלי...לא ממש בקו הבריאות... יהיה בסדר.

טאקילה~*

New member
ג´ולייטה תביאי אותה מותק בכייף..|מז

הילדים שלי ילמדו אותה לרקוד קאפוורה.. אחלה ספורט חחחחחחחחחח נישבעת לך תקבלי אותי קאפוורסטית מדופלמת.. אוכל אין בעיה יש קובות ובונזו של אלונסו ולינדה.. רק מה למחשב אסור לה להתקרב,,,אהה זה שלי!!!!!!!!

giulietta

New member
השתכנעתי.

אני מביאה אותה. ונשארת. נראה לך שאני אפסיד את המטעמים שלך ששמם הולך לפנייך?... (יששששששששששששש התרגיל עבד
)

טאקילה~*

New member
אמה´לההההה ג´ולייטה...../images/Emo12.gif

את באה אלי?????? יאלה בואי עם כל הילדים.. נרביץ אחלה כיוף..בואי באמת!

../images/Emo41.gif משפחה אומנת ../images/Emo41.gif

מוכנה לקבל את ילדתך,, לתקופה מוגבלת מוגדרת מראש,, יש בפעוטון הפרטי שלי,, ילדה בת 3 ועוד תינוקת בת 4 חוד´,, שאני מאד מקווה שלא תוכה ברגע שאסתובב,, תכנים: צבעים,, יצירות , בריכה,, גן שעשועים,,הופ,, ארוחות: בלינצסים, שניצלים, תבשילים, עוגות,, שעות שינה: אין כזה דבר,, צ´ופרים: גזר מבושל בתוספת ברוקולי,,| לפרטים נוספים, ניתן לפנות לתיבת המסרים, תוך ציון בקול ברור, שם כתובת ומס´ טלפון בו ניתן יהיה להשיגכם,, שיהיה לנו אחלה חופש הקייטנה של שולי,,

giulietta

New member
עכשיו אני ממש מתלבטת ../images/Emo4.gif

כל כך הרבה פתרונות טובים... שולינקה ...פססססססססטטטטטטטטטט... בואי שניה.... תגידי לי באוזן... איך את עושה את זה? ולמה את לא נכנסת ללחץ? ג´ול רגשי נחיתות

נעמי 1

New member
ג´ול אם היא אוכלת נודלס...

את יכולה יכולה להביא אותה אלי.

למעלה