כמה תמונות מדהימות!
° °•°•Dark°•°Angel•°•° New member 23/9/03 #12 איזה תמונות מהממות!../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif תודה מאמי!
T Torn New member 23/9/03 #9 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איימי מדהימה בתמונות האלה.... ואיך בן מזכיר לי את הסולן של מאטליקה חבל"ז......
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איימי מדהימה בתמונות האלה.... ואיך בן מזכיר לי את הסולן של מאטליקה חבל"ז......
« «TziMHoNoa™ New member 23/9/03 #11 יותר יפה לה שחור..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif אני מתה על שחור.. יש לי שיער חום כהה.. אני מתה לצבוע..
יותר יפה לה שחור..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif אני מתה על שחור.. יש לי שיער חום כהה.. אני מתה לצבוע..
M MaScArA GirL New member 23/9/03 #17 אני חולה על שיער שחור אבל לי זה לא מתאיםם- במקור אני בלונדה, ועכשיו שטנית (צביעה) ויש לי עור בהיר וגבות ממש בהירות (שטני-בלונדיני) ולא בא לי לצבוע אותן בשחור גם... זה לא יתאים לי אבל גרר שחור זה מהמם!
אני חולה על שיער שחור אבל לי זה לא מתאיםם- במקור אני בלונדה, ועכשיו שטנית (צביעה) ויש לי עור בהיר וגבות ממש בהירות (שטני-בלונדיני) ולא בא לי לצבוע אותן בשחור גם... זה לא יתאים לי אבל גרר שחור זה מהמם!
° °•°•Dark°•°Angel•°•° New member 23/9/03 #16 וואי יפהההה! אם כבר יפה.. אז איזה יפה איימי מתאפרתתתתתתת פשוט פצצה ואיזה עיניים יש לה! אני רוצה את העיניים שלללללללהההההה!
וואי יפהההה! אם כבר יפה.. אז איזה יפה איימי מתאפרתתתתתתת פשוט פצצה ואיזה עיניים יש לה! אני רוצה את העיניים שלללללללהההההה!
D Darrens Girl New member 23/9/03 #22 חיחי לי יש עיניים ירוקות עם שיער שחור :S אבל אני רוצה לצבוע לשחור כהה יותר או משו כי שלי לא מעניין *מחכה להצפה מצחי במסנג'ר* והמבין יבין חח
חיחי לי יש עיניים ירוקות עם שיער שחור :S אבל אני רוצה לצבוע לשחור כהה יותר או משו כי שלי לא מעניין *מחכה להצפה מצחי במסנג'ר* והמבין יבין חח