כמה ומה ראיתם ?

PILPIL

New member
שמת לב שאתה היחיד שהזכיר את TAS?

הקורנו כמה פרקים באיזשהו כנס והלכתי לראות, זה היה ממש ילדותי ומשעמם. יצאתי באמצע. מי בכלל שם את זה באותה רשימה כמו סדרות המופת האחרות של יקום טרק?

goldy

New member
אתה כ"כ אוהב את זה

כל אוהד סטאר-טרק שמכבד את עצמו כותב רעיון, קטן ככל שיהיה, שהופך את עצמו לתסריט של משהו. גם אם זה לא יגיע לידי הפקה תדע שיש לך רעיון שאחרים יכולים להנות ממנו.

Bajoran Priest

New member
אבל

כל הפואנטה של השרשור הזה הייתה שיש עוד טרק שלא הספקתי לראות. אז ככה שיש עוד הרבה שעות של צפייה בטרק לפני שאני "אצטרך" "להפיק" פרקים משלי.

n i v1

New member
ראיתי

טוב, אז את הסדרה המקורית.... בטוח לא ראיתי את הכל. בטח יש כאלה שלא ראיתי. האמת, יש מצב שאני אשתעמם. את הדור הבא- ראיתי הכל, באמת הכל, ויש כמה פרקים בודדים שהיו ממש עונש בשבילי. בגדול ראיתי את הסדרה 4-5 פעמים... את חלל עמוק ראיתי פעם אחת בטוח במלואה. פרקים בודדים הצטיינו הצטיינות יתרה. הפרק הראשון למשל, פתיחת העונה השישית כמדומני והעשירייה הסוגרת של הסדרה. את וויאג'ר ראיתי פעם אחת לחלוטין ובטוח. פרקים בודדים ראיתי יותר מפעם אחת. את אנטרפרייז ראיתי ואהבתי אהבת נפש. לא קל לעשות תקציר לכל פרק, אבל עשיתי. זו היתה תקופה נפלאה, זצ"ל. את הסרטים אני אוהב במיוחד. את הששה הראשונים ראיתי כל אחד לפחות פעמיים. את הסרט השישי ראיתי בערך ארבע פעמים והוא אהוב עלי במיוחד. גם הסרט השני אהוב עלי במיוחד. את דורות ראיתי שלוש פעמים כמדומני, בקולנוע ראיתי אותו פעם אחת, השאר תוך שימוש בטלויזיה. את המפגש ראיתי 4-5 פעמים, פעמיים אני חושב בקולנוע. את 9+10 ראיתי פעמיים. אהבתי, למרות הכל. איך נפלו גיבורים, איזה זמנים איזה...

PILPIL

New member
בינתיים אתה הצופה המצטיין שלנו

ונו נו נו על שליכלכת על הדור הבא, הסידרה הטובה ביותר בכל הזמנים!!!

Bajoran Priest

New member
לא נראה לי

אני חושב שאיציק ו- Ebow הם בינתיים הצופים המצטיינים. הם ראו הכל.

EBow

New member
אני חייב לציין

שעם הסדרה המצוירת לא היה לי הרבה קשר מלבד פרק או שניים. אבל כשרודנברי מתכחש למשהו, גם אני נוטה להזניח אותו כחלק מה-Canon של הטרק.

AKIRA972

New member
The Best and Worst Star Trek Movies

Counter-Point: The Best and Worst Star Trek Movies http://www.twitchguru.com/2006/09/26/star_trek/

itzm

New member
שאלה מענינת

וחשבתי עליה רוב היום המקורית - את רוב הפרקים ואני מאוד אוהב אותה ומחכה כבר לDVD החדש עם העריכה הדיגיטאלית הדור הבא - את רוב הפרקים ששודרו בארץ בזמנו ופרקים שונים מכל מיני מקומות ואני מאוד אוהב אותה גם ולפעמים קצת יותר מהמקורית וויאג'ר- את כל העונות פעמים הודות לYES וכמה פעמים שידורים חוזרים ואני אוהב גם אותה מאוד
חלל עמוק 9 ראיתי את העונות הראשונות ואז הם איבדו אותי לא ממש אהבתי אותה ואת אנטפריז ראיתי הודות ל ערוץ 10 ודי נהנית למרות שהיו פרקים ידועים מראש ווקצת מעייפים ראיתי גם כמה פרקים של המצוירת אבל לא ממש התחברתי לזה בקשר לסרטים את כלום כמה וכמה פעמים ואני לא יכול לבחור אחד אהוב אבל אם אני חייב אז השיבה הביתה ודורות

Bajoran Priest

New member
אני רואה כפול?../images/Emo12.gif

יש עוד איציק בפורום. ברוך הבא
אבל האיציק הזה אוהב את וויאג'ר. זה בהחלט שינוי שנצטרך להתרגל אליו.

n i v1

New member
מי מוכן לחפש את השרשור הזה?

אני לא טוב בחיפושים האלה.... ?

למעלה