כמה ומה ראיתם ?

Bajoran Priest

New member
../images/Emo41.gif כמה ומה ראיתם ?

לאחרונה, שמתי לב לתופעה מעניינת. מצד אחד, סדרות הטרק כולן כבר נגמרו. רבים מאיתנו צפו בחלק מהסדרות יותר מפעם אחת (ולפעמים יותר מפעמיים), ולרבים מאיתנו יש תחושה מסויימת של מיצוי. ובכל זאת, פעמים רבות אני שומע על טרקים מכובדים שלא צפו עדיין בכל הטרק הקיים. וזה חמור במיוחד כי גם אני דוגמא. אז כמה סטאר-טרק ראיתם? מה עוד לא הספקתם? ומתי אתם מתכוונים להשלים את זה, אם בכלל? אני ראיתי את "חלל עמוק תשע" כמה פעמים. בין 3 ל- 4, איפשהו איבדתי את הספירה. ראיתי את כל "וויאג'ר", פעם אחת. ראיתי בערך חצי מ"הדור הבא", החצי השני. אני יודע שכדאי לראות גם את החלק הראשון, אבל איכשהו אין לי הרבה מוטיבציה, במיוחד כשאני כבר יודע מה היו האירועים החשובים שם, וראיתי כמה מהפרקים הבולטים. ראיתי 3 עונות מ"אנטרפרייז". מה שמבאס הוא שדי בטוח שהעונה ה- 4 היא הכי טובה שם, ולא יוצא לי לראות אותה. אולי זה בעצם טוב, השיא של הסדרה עוד לפני. ראיתי פרקים בודדים של הסדרה המקורית. הסיכוי שאני אשלים אותה מתישהו בקרוב הוא קלוש עד אינו קיים. וכמובן שראיתי את כל הסרטים. את הסרטים 6,7,8 ראיתי הרבה מאוד פעמים כל אחד.

DDN

New member
מה אני ראיתי?

ראיתי את רוב TNG, ראיתי בצעירותי הרבה מTOS, וראיתי את כל DS9 (לאחרונה השלמתי את החוסרים שלי מאמצע הסדרה) ואת כל VOYAGER. אנטרפרייז ראיתי את כל העונה הראשונה ופרקים ספורים מהשלישית. והשנייה. ראיתי את כל הסרטים. השלמות? כרגע יש לי את עונות 1-6 של TNG, ואני לא יודע אם אני מתכנן להשתמש בהן או לחכות איתן אחרי סדרות אחרות. את אנטרפרייז אני לא מתכנן להשלים.

Bajoran Priest

New member
חבל, כי

העונה הרביעית באמת אמורה להיות העונה הכי טבוה של אנטרפרייז (למרות שעוד לא ראיתי אותה ממש, אבל אפילו מהפרקים הראשונים שראיתי אפשר להבין את זה). אתה יכול אפילו לדלג על העונה השלישית (חלקנו פה מעדיפים להתעלם מקיומה
)

itstzar

New member
עוד פעם אתה ממציא עונות? תיכף גם

תגיד שבוויאג'ר עברו את וורפ 10 , הגזמת קצת, לא?
ולענייננו, דיי מזמן ואחרי כמה מרתונים אני יכול להגיד שראיתי את כל מס"ב לפי הסדר כולל המצויירת ועדיין TNG RULE!!!!!!!!!11!!1!!!!1
עונה רביעית של אנטרפרייז בהחלט יותר ממומלצת, ולו רק להשכיח עונות שלא קיימות

itstzar

New member
כמובן שכם ראיתי את כל הסרטים

ואני פשוט לא סופר פעמים, אחרי 3 אין טעם

Bajoran Priest

New member
../images/Emo6.gif

חלל עמוק תשע לנצח !!! ! ! !
מרק אליימו תעשה לי ילללללדדדדד

EBow

New member
ידעתם שהוא שיחק גם בסרט

'זכרון גורלי' (Total Recall)? רק היום שמתי לב לזה במקרה כשראיתי את הסרט. לא מצאתי תמונה שלו משם, לעומת זאת.

ראיתי

פרקים נבחרים מהסדרה המקורית, את כל הדור הבא את רוב חלל עמוק (בתהליכי סיום כרגע) את כל וויאג'ר את כל אנטרפרייז את סרטים 2-10 (מתוכם את 7, 8 ו-9 מספר רב של פעמים) יש לי כוונה להשלים את הצפייה בסרה המקורית, אבל זה הולך מאוד לאט ובחוסר מוטיוציה.

EBow

New member
ראיתי

הכל. כל הסדרות וחלקן (TNG ו-DS9) יותר מפעם אחת. כמובן שפרקים מסוימים מכל הסדרות ראיתי אינספור פעמים. וכמובן שגם את כל הסרטים. אני חושב שטוב שיום כיפור קרב כי כל מי שמגדיר את עצמו טרקי לא חדש ועדיין לא ראה את הכל - טוב ייעשה אם ייגש לבית הכנסת הקרוב (או למקדש הבג'ורי) ויכפר על חטאיו...

PILPIL

New member
לא ראיתי הכל

TOS - ראיתי קצת כילדה, ועוד כל מיני בשנים האחרונות. נחמד, אבל אין לי סבלנות לזה כל כך, וחלק מהפרקים ממש ממש מזעזעים. אם יצא, יהיה נחמד, אבל לא מרגישה חוסר של ממש. TNG - ראיתי את רוב הפרקים, אולי הכל ואולי כמה פוספסו (לא תמיד הספקתי להגיע בזמן מבית ספר בתקופה של השידורים בחינוכית 2). אני די מקווה שנשארו לי עוד, ושכשיהיה לי כסף לקנות את כל הסדרה ב- DVD אז יהיו לי עוד הפתעות טובות. אני כל כך אוהבת TNG, אז אני מסרבת להודות שהיא נגמרה ומקווה שיש עוד כמה סוכריות TNG שמצפות לי. DS9 - ראיתי את הכל, כמה וכמה פעמים, באדיבותו של ידיד שלי שנתן לי את הכל בקלטות מקוריות כמתנת חתונה. VOY - בהיעדר חיבור ל- YES ראיתי רק פרקים מעטים יחסית (כל עונה 1, רוב עונה 2, ופרקים נבחרים בכנסים ואצל חברים). נמצא בראש סדר העדיפויות שלי להשלמה. ENT - ראיתי הכל

oblique

New member
אז ככה:

רוב TOS (לא יכול להתחייב על הכל) כל TNG רוב DS9 (לא יכול להתחייב על הכל) קצת מוויאג'ר (לא היה לי YES וגם מה שהדודות שלחו לי לא היה הכל אפילו לא חצי) עונה ראשונה של אנטרפרייז ושניה הכל שלישית ממש מעט (מעיקרון) וגם את רוב העונה הרבעית. סרטים: הכל חוץ מהסרט החמישי (שעדיין עומד בודד למכירה בטוואר רקורדס בעזריאלי למי שמעוניין -בDVD)

אכן תופעה מעניינת, ודק מ.

מה ראיתי? TNG - ממש את רוב הפרקים... אפשר לומר 95% מהם. קרה שהתפספס אחד פה ושם, בעיקר בעונה השביעית. עכשיו בעיקרון יש לי את כל הפרקים, אז אין לי תירוץ טוב. אני אגיע לזה מתישהו, אני מקווה.
DS9 - בשל טעות מצערת פיספסתי את העונות 1,2 וחצי משלוש. חלק מהחוסרים האלה גם השלמתי, אבל לא הרבה... VOY - כמעט כמעט כמעט הכל. אני בפרק 12 של העונה השביעית. TOS - לא יצא לי. הסיכוי להשלמה קלוש, כי אם כבר יהיה לי זמן לסדרה שלמה, באפי, בטלסטאר גלקטיקה ועוד כמה עומדות בתור לפניה. ENT - אני סרבנית אנטרפרייז ידועה ועקשנית מטעמי מצפון. אני אראה אנטרפרייז אם במקרה אני אמצא את עצמי בבקתה מבודדת באיזור לא מיושב וזה הדבר היחיד שיהיה שם. טוב. אני מגזימה. אבל הבנתם את הרעיון. סרטים? הם היו כל כך מטופשים ומיותרים ששכחתי איזה. ראיתי שניים או שלושה. בימים אלה הפריוריטיז שלי הם יותר להתרחב לסדרות אחרות במד"ב ולא להתעמק דווקא בזה "כי זה סטאר טרק".

Bajoran Priest

New member
סרט 6, לפחות, הוא ממש טוב לדעתי

ולא ראית את העונות של חלל עמוק תשע?? לכי מיד לעמוד בפינה.

CaptainOok

New member
היא אמרה שהיא תראה באפי!../images/Emo99.gif

אני היחיד ששם לב לזה?

אתה היחיד שמציק לי בנושא... ../images/Emo3.gif

ואומר לי כל הזמן שזו סדרה כ"כ טובה ושאני חייבת לראות...

Bajoran Priest

New member
זאת סדרה ממש טובה.

כדאי לך מאוד לראות
באמת. אבל אם תראי, שימי לב שהעונה הראשונה היא הרבה פחות טובה מכל השאר. בעצם, אני סומך על אלון שיסביר לך כבר את הדברים האלה. : )

PILPIL

New member
למה סרבנית ENT?

דווקא אני אוהבת, למרות שזה מאד שונה

CaptainOok

New member
אני ראיתי...

TOS - חלקית. פרק פה, פרק שם. אני חושב שסביר להניח שראיתי כ-25% מהסדרה.
TAS - ראיתי איזה חצי פרק שבמקרה הוקרן איפשהו, מתישהו. אבל אפשר גם לאמר שראיתי יותר, כי ראיתי גם TOS וגם סקובי-דו, אז אם אני קצת מנער את הראש ונותן להם להתערבב, אני מקבל את המצויירת
TNG - הכל, וחלק נכבד גם פעמיים, שלוש, ארבע ואפילו שש. או שבע. כן, שבע זה נראה לי הימור בטוח, נכון חיים?
DS9 - הכל, למרות שיש מצב שפספסתי איזה פרק אחד פה ושם. וגם במקרה הזה יש פרקים שראיתי פעמיים או ארבע.
VOY - כמעט הכל, פעם אחת. אני בפרק 12 של עונה שביעית (הייתי מסיים מזמן, לולא מנהלת פורום מסויימת...). פלוס צפייה חוזרת בפרקים מזדמנים ב-YES+ פה ושם.
ENT - הכל, פעם אחת. אני חושב שזה מספיק. אולי מתישהו בעתיד אני אצפה שוב בעונה רביעית בשביל הנוסטלגיה.
סרטים - ראיתי את כולם. את 10 ראיתי פעמיים, ואת 2, 4, 7 ו-8 ראיתי גם יותר. מפורט מדי?

למעלה