כמה דברים

drunky

New member
../images/Emo41.gifכמה דברים../images/Emo41.gif

שלום לכם (שוב) אני יודע שאני איום שאני לא מוצא את הזמן להכנס ולהגיב לשרשורים המעניינים הנפתחים פה לאחרונה... דיונים ארוכים ומלאי תוכן, כל הכבוד לכולם... הגשתי פנייה לערוץ 10 שבסוף כל פרק יציג את כתובת הפורום שלנו (המקוצרת: forum.tapuz.co.il/dawson)- אני מקווה שאקבל תשובה במהרה וכבר מהפרק בשבת הבאה (לא הקרובה) נקבל חשיפה גדולה יותר. ורציתי גם לשאול לגביי העיתון שמצא עצמו מונח במרתפי הפורום- יש רצון להוציאו? הדבר האחרון הוא שבשרשור זה אני אציג סיקור מלא של הפרק הבא (109 "The Scare" (aka "Friday The 13th") )

doron g3

New member
הפרק הבא הוא לא "double date"?

כי זה מה שרשום בלוח שידורים. בכלל אני לא מבין מה הקטע עם סדר הפרקים בעונה הראשונה. רשום שבמקור "double date" שודר לפני "the scare" בארה"ב, אבל בDVD ובכל מקום אחר (וגם מבחינה הגיונית עלילתית) הסדר הוא הפוך.

drunky

New member
סיקור פרק 110 (=109) THE SCARE

פרק אשר פותח במסורת פרקי המתח של דוסון קריק כל הסיקור הוא בחזקת
אז מי שמקפיד (לטובת הצופים החדשים) שיתאפק ולא יציץ...
תתכוננו לפחד אמיתי!!! פרק מיוחד אשר כולו סצינות אימה שונות ויתואר בתמונות מיוחדות הלוקחות את הסצינה תמונה אחר תמונה

drunky

New member
../images/Emo58.gif------------->../images/Emo58.gif

דוסון וג'ואי בסצינה הראשונה (כמו שמאפיין כמעט את כל העונה...) רואים את הסרט "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" (שביים באופן מקרי לחלוטין קווין וויליאמס). ג'ואי מפחדת למוות ודוסון מסביר לה שפחד זה משהו מרגש ומהנה, היא מסבירה לו שסרטי אימה מחזירים אותנו למציאות המפחידה שאנו חיים בה.. היא רגע מסובבת את הראש...

drunky

New member
-------../images/Emo58.gif------------->|ספויל

דוסון נעלם... זה לא מצחיק אותה, היא מנסה לשמור על קור רוח היא מביטה מתחת למיטה

drunky

New member
-------../images/Emo58.gif---->

אה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drunky

New member
-------../images/Emo58.gif---->-------../images/Emo58.gif

ג'ואי נבהלת ומתחיל שיר הפתיחה!

doron g3

New member
ופרט מעניין לנוכח השבוע, שהושמט

באיזה סרט ובמי בדיוק צופה ג'ואי שלנו?

drunky

New member

פייסי ודוסון בבית הספר מתכננים את המסיבה הקריפית של היום בלילה- הלא זה 'יום שישי ה-13'!

drunky

New member

קליף מזמין את ג'ן לצאת, היא מסכימה, ג'ואי מאזינה לכל מילה

drunky

New member
-----------------../images/Emo58.gif---->

ג'ואי מוציאה את הספר מהתיק ומוצאת נחש בתוך הספר!!!

drunky

New member

הנחש הוא כמובן מגומי עוד תעלול של דוסון שמכין את הפרומו שלו לערב הגדול (הערב... זה קורה!!!)

drunky

New member

גם בארוחת הצהרים אין נחת מדוסון- תחילה זו ג'ואי שנמתחת שוב...

drunky

New member
-------------../images/Emo58.gif---->

ואחר כך זהו פייסי... ג'ן תוהה מדוע דוסון לא מותח אותה האם היא כבר לא חלק מהחבורה שלהם?

drunky

New member

קליף שואל את דוסון מה הוא מציע שיכול להרשים את ג'ן הערב? דוסון מבולבל וחושב על משהו...

drunky

New member
-------../images/Emo58.gif---->--../images/Emo58.gif>

בנתיים ג'ן מקבלת מכתב מאיים...

drunky

New member

קליף לפתע מגיע מאחור ומפחיד אותה היא משערת שמדובר בבדיחה של דוסון הוא מנסה לשנות את כיוון מחשבתה אך לא מצליח

drunky

New member

ג'ן בבית מקבלת טלפון ממישהו שמסרב להזדהות היא חושבת שמדובר בבדיחה של דוסון אך הקול מלחיץ אותה מרגע לרגע...

drunky

New member

היא כבר לא נינוחה כל כך ולוקחת סכין מהמטבח כדי להגן על עצמה

למעלה